Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

BODRUM i okolina - gde najpovoljnije kupovati ?

1 odgovori na ovu temu

#1 daxy

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 23. Jun 2008 - 13:00

Pozdrav svima!

Ovoga leta ću letovati u Bodrumu, ali bih voleo da kupujem malo više nego obično.. kožu, konfekciju, tekstil, nargile i sl. naravno sve u razumnim količinama za lične potrebe :)

Bodrum je naravno preskup da bi se kupovalo u njemu, pa me zanima, da li neko ima iskustava sa šoping centrima ili bazarima u nekim obližnjim gradovima u unutrašnjosti kao što su pre svega Aydin, Milas ili Denizli. Do svih ovih mesta se stiže lako autobusima za dva-tri sata putovanja. Izmir mi je previše daleko za jednodnevni šoping, mada je po mom iskustvu najbolji izbor (može se porediti sa Istanbulom) ali otpada jer mi treba oko 8 sati do tamo i nazad.

Hvala svima na savetima!

#2 bodrum2007

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:201

Napisano: 23. Jun 2008 - 14:44

Pa mozes u Gumbetu recimo, to je na desetak minuta voznje od centra bodruma dolmusem. Manje su cene bile pre dve godine jedno 20-30%.
Vidi da kupujes u radnjama koje nisu na glavnim ulicama.

Mada, svi sa kojima sam pricao su mi rekli da bez Istambula nema nista, u svim tim primorskim gradovima se sisaju turisti. A i tamo je bitno kupovati u kvartovima gde kupuju lokalci a ne u njihovoj "Knez Mihajlovoj" i slicnim ulicama :)

Pozdrav!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0