Putovanja.info Forum: VODICE - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (2 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

VODICE

#16 Korisnik je offline   zootv

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 22
  • Učlanjen: 13.11.10

Napisano: 16. nov 2010 - 11:44

Evo da vas na pocetku posta sve skupa ljepo pozdravim . Nedavno sam naletio na ovaj sajt i mogu rec da sam ugodno iznenaden jer je stranica odlicna. Uglavnom, kako sam iz Splita nastojat cu pokrivat taj dio podforuma i drzat se teme srednja Dalmacija .

Moram rec i da se moja obitelj bavi sa iznajmljivanjem apartmanskog smijestaja vec dugi niz godina , još iz vrimena prije rata pa tako i danas kad to sve pomalo ( teret ) pada i na mene. Apartmane iznajmljujemo u vodicama pa je i to razlog zbog kojeg sam se odlucio ovdje javit na ovu temu.

Vidim da ljudi imaju iskrivljeno misljenje o vodicama a mišljenje vam kreiraju uglavnom novine i kojekakvi portali .
Pretuklo srbina , istuklo crnogorca.. napalo srpsku familiju.. razbilo auto sa BG tablicama. Uglavnom su to novinski natpisi s kojima vas bombardiraju. Ja vam mogu slobodno rec da kod mene ljetuju dugi niz godina pojedine beogradske obitelji i da im nikad dlaka s glave nije pala . Za vrijeme rata ljudi su preko mađarske sa autobusom dolazili na ljetovanje kod mene i ako im u tom vrimenu nije napravljen skalp nece nikad ! Postavljena slika

Pojedinacnih incidenata ima uvjek i bit ce. Ako ste normalni ljudi nece vam se ništa desit . Prvo i osnovno kad dolazite na ljetovanje nastojte trazit apartman koji vam nudi parkiraliste unutar vašeg smiještaja. Znaci da vam se auto spremi izad kapije prek kucom ! Sva naša mjesta u dalmaciji su malena mjesta i kad se jednom parkira , auto se više ne upotrebljava ! Ako ste normalna obiitelj nece vas nitko krivo pogledat , ako ste u skupini i ako se malo opijete i postanete bahati , grlati , hrabri pod utjecajem alkohola tad morate bit svijesni da ce vas netko verbalno ili fizicki napast. Nitko ne trpi izigravanje šerifa u svom dvorištu a pogotovo mjestani malih mjesta . Najgore prolaze purgeri.. sve je dobro dok se ne napiju.. onda krenu provokacije DINAMO - HAJDUK i tu dolazi do " sranja " .. isto tako bi bilo i sa srbima.

Meni osobno su srbi najdraži turisti jer su najbolji potrošaci .
Kad mi se jave srbi ja znam da s njima necu imat problema , da ce pocastit , da cemo zarakijat , da ce ostavit i koji dinar više . Onda mi nije problem i ljude pocastit sa par litara maslinova ulja , voznja brodom.. itd itd itd..

Ljudi opustite se , ne razmišljajte o problemima .
0

#17 Korisnik je offline   Infoputnik

• Putolov
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 9217
  • Učlanjen: 22.06.08

Napisano: 21. nov 2010 - 19:32

Hvala na ovom postu i dobrodosao na forum. 

:)

#18 Korisnik je offline   corazon_bg

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 20
  • Učlanjen: 30.06.11

Napisano: 04. jul 2011 - 11:31

Pozdrav svima! :hello:

Letovala sam pre par godina u Tribunju (mesto do Vodica, spojeno setalistem) i svratila par puta tamo. Vodice su stvarno fino morsko mestasce! Ja sam bila prijatno iznenadjena cenama. Vecera u restoranu na obali za 4 osobe + 2 flase vina + sokici = 50€, sto priznacete nije puno.

Sto se tice smestaja, u to nisam sigurna, ali mesto kao mesto je fino! A i Sibenik vam je blizu, koji posebno preporucujem za obilazak.

:vestica:
0

#19 Korisnik je offline   vekilipekili

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 18
  • Učlanjen: 18.06.10

Napisano: 05. avg 2011 - 17:32

Vratih se iz Dalmacije pre neki dan . Vodice su prelepe ,ali po meni nisu za kupanje. Da se ispravim , ko voli ogromnu guzvu na plazama njemu ce biti super a za ljude koji vole manje ljudi,Vodice i nisu dobar izbor. Kao alternativu , ja sam izabrala Srimu,Tribunj i uopste se ne zalim ;))Takodje , sva pomenuta mesta u blizini Vodica su daleko jeftinija i pristupacnija , a po meni nista manje lepa.
0

• (2 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com