Moram rec i da se moja obitelj bavi sa iznajmljivanjem apartmanskog smijestaja vec dugi niz godina , još iz vrimena prije rata pa tako i danas kad to sve pomalo ( teret ) pada i na mene. Apartmane iznajmljujemo u vodicama pa je i to razlog zbog kojeg sam se odlucio ovdje javit na ovu temu.
Vidim da ljudi imaju iskrivljeno misljenje o vodicama a mišljenje vam kreiraju uglavnom novine i kojekakvi portali .
Pretuklo srbina , istuklo crnogorca.. napalo srpsku familiju.. razbilo auto sa BG tablicama. Uglavnom su to novinski natpisi s kojima vas bombardiraju. Ja vam mogu slobodno rec da kod mene ljetuju dugi niz godina pojedine beogradske obitelji i da im nikad dlaka s glave nije pala . Za vrijeme rata ljudi su preko mađarske sa autobusom dolazili na ljetovanje kod mene i ako im u tom vrimenu nije napravljen skalp nece nikad !
Pojedinacnih incidenata ima uvjek i bit ce. Ako ste normalni ljudi nece vam se ništa desit . Prvo i osnovno kad dolazite na ljetovanje nastojte trazit apartman koji vam nudi parkiraliste unutar vašeg smiještaja. Znaci da vam se auto spremi izad kapije prek kucom ! Sva naša mjesta u dalmaciji su malena mjesta i kad se jednom parkira , auto se više ne upotrebljava ! Ako ste normalna obiitelj nece vas nitko krivo pogledat , ako ste u skupini i ako se malo opijete i postanete bahati , grlati , hrabri pod utjecajem alkohola tad morate bit svijesni da ce vas netko verbalno ili fizicki napast. Nitko ne trpi izigravanje šerifa u svom dvorištu a pogotovo mjestani malih mjesta . Najgore prolaze purgeri.. sve je dobro dok se ne napiju.. onda krenu provokacije DINAMO - HAJDUK i tu dolazi do " sranja " .. isto tako bi bilo i sa srbima.
Meni osobno su srbi najdraži turisti jer su najbolji potrošaci .
Kad mi se jave srbi ja znam da s njima necu imat problema , da ce pocastit , da cemo zarakijat , da ce ostavit i koji dinar više . Onda mi nije problem i ljude pocastit sa par litara maslinova ulja , voznja brodom.. itd itd itd..
Ljudi opustite se , ne razmišljajte o problemima .

Citiraj
Odgovori na ovo