hvala unapred
Help
Započeo/la: Janna22, 12. Jun 2008 01:28
1 odgovori na ovu temu
Napisano: 12. Jun 2008 - 01:28
Ovako , posto bi prvi put isla u Bugarsku , zanima me da li neko zna preko koje agencije mogu avionom da idem , do varne , sofije ne bitno . I ako neko moze da mi preporuci neki dobar hotel u Nesebaru i Suncevom bregu , i da jos jedno pitanje za one koji su bili , kakva je hrana , i da li je bolje da uzmem PP ili ND
hvala unapred
hvala unapred
Napisano: 13. Jun 2008 - 10:15
Pa ovako, posto ce meni ove god biti treci put kako letujem u Bugarskoj, u Suncevom bregu, mogu samo da ti kazem da ce ti biti fenomenalno. Ako si mladja i ako zelis provod i dobro zezanje bolji je Suncev breg zbog raznih diskoteka, kafica... A Nesebar je vise za uzivanje (barem meni) jer mozes da vidis stari grad.
- za prevoz ti ne mogu pomoci je uvek putujem basom
- hoteli u S.B. su vecinom novi tako da koji god da izaberes neces se razocarati, ali ako zelis dobar smestaj ne uzimaj hotel koji ima manje od 3* (koliko ja znam najbolji su Izola paradise, Baikal, Korona(u koji ja idem ove god), Planeta, Saphire, Kalina...)
- po meni je bolje da uzmes ND jer dorucak nije los, svedski sto, imas svega (pice, virsle, razne salame, salate, svasta nesto za mazanje, kolace..), jer ima dosta dobrih restorana u kojima mozes jeftino da veceras, a ako bi uzela PP bila bi vezana za hotel i mozda bi propustila inzvanrednu hranu kod Djanija
Eto, toliko od mene, ako te nesto zanima slobodno pitaj
Ovu poruku je izmenio DraganV: 07. Jan 2011 - 03:17
smanjen font
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0