Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Tranzit kroz Bugarsku

• Ne možete pisati na ovoj temi
6 odgovora na temu

#1 Silvija Patak

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 07. Jun 2008 - 15:48

Zanima me, ako imas sengen (multi, Belgija) da li ti treba tranzitna viza kroz Bugarsku jer idem u Tursku, pa bih samu tursku vizu uzela na granici? Idem preko agencije, ali nisam u mogucnosti da im ostavim pasos jer necu biti u zemlji citav jul ... Rekli su mi da moze, ali da proverim, da li je neko imao neko takvo iskustvo .....

#2 Roli

kosmopolita

• Moderator
  • Poruka:5052
  • muški

Napisano: 07. Jun 2008 - 16:08

Najbolje nazovi Bugarsku ambasadu i pitaj!

Znam da je jedno vreme dok su mađari izdavali one besplatne vize,bez obzira što imaš šengen,morao vaditi i njhovu,mada su to posle ukinuli!

#3 vilil

backpacker

• Član
  • Poruka:33

Napisano: 07. Jun 2008 - 19:25

Bugarska nije u Sengen sporazumu, pa bi ti trebala njihova viza. Cak i da imas boravisnu vizu ipak bi ti trebala Bugarska.

#4 takilaki

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:328
  • ženski

Napisano: 08. Jun 2008 - 09:02

ALI U BUGARSKOJ AMBASADI SE NIKO NE JAVLJA NA TELEFON NA ZALOST :ljutko:
NE ZNAM KOLIKO TREBA NEKO DA BUDE UPORAN U TOME I DA DOBIJE NEKU INFORMACIJU KOJA MU JE POTREBNA?

#5 Silvija Patak

backpacker

• Član

Napisano: 08. Jun 2008 - 11:29

Postovala sam pitanje na jos jednom forumu i ljudi su mi rekli da moze da se tranzitira kroz Bugarsku sa sengenom do 5 dana (iz iskustva su to rekli) pa eto proverene informacije, a pritom su isto rekli i u Argusu pa se ja nadam da necu imati nesrecu da se raspravljam sa bugarskim carinicima ...

#6 vilil

backpacker

• Član
  • Poruka:33

Napisano: 09. Jun 2008 - 14:59

Sad sam zvao ambasadu, i kazu ako imas vazecu sengen vizu, mozes da tranzitiras. :kez:

#7 Silvija Patak

backpacker

• Član

Napisano: 09. Jun 2008 - 21:46

Jao hvala ti puno, ja sam ih zvala ali niko se nije javljao ....

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0