Tranzit kroz Bugarsku
Započeo/la: Silvija Patak, 07. Jun 2008 15:48
6 odgovora na temu
Napisano: 07. Jun 2008 - 15:48
Zanima me, ako imas sengen (multi, Belgija) da li ti treba tranzitna viza kroz Bugarsku jer idem u Tursku, pa bih samu tursku vizu uzela na granici? Idem preko agencije, ali nisam u mogucnosti da im ostavim pasos jer necu biti u zemlji citav jul ... Rekli su mi da moze, ali da proverim, da li je neko imao neko takvo iskustvo .....
Napisano: 07. Jun 2008 - 16:08
Najbolje nazovi Bugarsku ambasadu i pitaj!
Znam da je jedno vreme dok su mađari izdavali one besplatne vize,bez obzira što imaš šengen,morao vaditi i njhovu,mada su to posle ukinuli!
Znam da je jedno vreme dok su mađari izdavali one besplatne vize,bez obzira što imaš šengen,morao vaditi i njhovu,mada su to posle ukinuli!
NOVI PUTOPIS: Zakynthos - The flower of the levant NOVA FOTO TURA: Sumrak u Sarajevu
PUTOPIS: Kušadasi u slici i reči MFT: Paralia, Solun Waterland, Ostrvo Krf, Paxos-Antipaxos, Grad Krf, Zavejani Zlatibor, Ritter Sport Museum, Terra

PUTOPIS: Kušadasi u slici i reči MFT: Paralia, Solun Waterland, Ostrvo Krf, Paxos-Antipaxos, Grad Krf, Zavejani Zlatibor, Ritter Sport Museum, Terra

Napisano: 07. Jun 2008 - 19:25
Bugarska nije u Sengen sporazumu, pa bi ti trebala njihova viza. Cak i da imas boravisnu vizu ipak bi ti trebala Bugarska.
Napisano: 08. Jun 2008 - 09:02
ALI U BUGARSKOJ AMBASADI SE NIKO NE JAVLJA NA TELEFON NA ZALOST
NE ZNAM KOLIKO TREBA NEKO DA BUDE UPORAN U TOME I DA DOBIJE NEKU INFORMACIJU KOJA MU JE POTREBNA?
NE ZNAM KOLIKO TREBA NEKO DA BUDE UPORAN U TOME I DA DOBIJE NEKU INFORMACIJU KOJA MU JE POTREBNA?
Napisano: 08. Jun 2008 - 11:29
Postovala sam pitanje na jos jednom forumu i ljudi su mi rekli da moze da se tranzitira kroz Bugarsku sa sengenom do 5 dana (iz iskustva su to rekli) pa eto proverene informacije, a pritom su isto rekli i u Argusu pa se ja nadam da necu imati nesrecu da se raspravljam sa bugarskim carinicima ...
Napisano: 09. Jun 2008 - 14:59
Sad sam zvao ambasadu, i kazu ako imas vazecu sengen vizu, mozes da tranzitiras.
Napisano: 09. Jun 2008 - 21:46
Jao hvala ti puno, ja sam ih zvala ali niko se nije javljao ....
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0