Цене у кафићима и ресторанима су отприлике као у Београду, или мало скупље.
Био сам само у једном хипермаркету (Воли) и тамо су цене повољне.
Добар део цена је исти као у Београду, неке су ниже, а неке више. Неке цене су доста ниже. Гранд кафа делукс коју ја овде плаћам 180 динара за 200 грама, тамо кошта 146 динара, воћни јогурти у чашици које овде плаћам најмање 38 динара, тамо коштају 27, кило шећера је овде 100 динара, а тамо 76, уље је 10 динара јефтиније... Воће и поврће је тамо скупље.
Само сам једном био и нисам пуно куповао, па нисам видео све цене.
У мањим продавницама на мору нисам био.
П. С. Питали сте ме за још неке цене: цигарете не купујем, сир тамо нисам куповао, па не знам цене, а видео сам да дуготрајно млеко Нишке млекаре 2,8% кошта око 68 динара, остала су мало скупља. Као што рекох, само сам једном био, тако да Вам више од овога не могу рећи.
Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Šta se može uneti u Crnu Goru! zabrana unosa hrane
Napisano: 18. jul 2011 - 09:53
Jedno glupo pitanje.....jel tamo ima igde osim u Budvi da se primaju negde dinari u prodavnicama?
Znam da u Budvi ima par radnjica koje primaju dinare.
Znam da u Budvi ima par radnjica koje primaju dinare.
Napisano: 18. jul 2011 - 23:10
У принципу, у сваком месту у Црној Гори по негде примају динаре. Проблем је у томе што је курс доста неповољан.
Повољније је заменити динаре за евре у банци. Знам да Комерцијална банка а.д. Будва има солидан курс (има експозитуре у многим местима).
Повољније је заменити динаре за евре у банци. Знам да Комерцијална банка а.д. Будва има солидан курс (има експозитуре у многим местима).

Citiraj
Odgovori na ovo