Цене у кафићима и ресторанима су отприлике као у Београду, или мало скупље.
Био сам само у једном хипермаркету (Воли) и тамо су цене повољне.
Добар део цена је исти као у Београду, неке су ниже, а неке више. Неке цене су доста ниже. Гранд кафа делукс коју ја овде плаћам 180 динара за 200 грама, тамо кошта 146 динара, воћни јогурти у чашици које овде плаћам најмање 38 динара, тамо коштају 27, кило шећера је овде 100 динара, а тамо 76, уље је 10 динара јефтиније... Воће и поврће је тамо скупље.
Само сам једном био и нисам пуно куповао, па нисам видео све цене.
У мањим продавницама на мору нисам био.
П. С. Питали сте ме за још неке цене: цигарете не купујем, сир тамо нисам куповао, па не знам цене, а видео сам да дуготрајно млеко Нишке млекаре 2,8% кошта око 68 динара, остала су мало скупља. Као што рекох, само сам једном био, тако да Вам више од овога не могу рећи.
Šta se može uneti u Crnu Goru!
Započeo/la: Roli, 07. Jun 2008 14:56
77 odgovora na temu
Napisano: 05. Jul 2011 - 12:42
Napisano: 18. Jul 2011 - 09:53
Jedno glupo pitanje.....jel tamo ima igde osim u Budvi da se primaju negde dinari u prodavnicama?
Znam da u Budvi ima par radnjica koje primaju dinare.
Znam da u Budvi ima par radnjica koje primaju dinare.
Napisano: 18. Jul 2011 - 23:10
У принципу, у сваком месту у Црној Гори по негде примају динаре. Проблем је у томе што је курс доста неповољан.
Повољније је заменити динаре за евре у банци. Знам да Комерцијална банка а.д. Будва има солидан курс (има експозитуре у многим местима).
Повољније је заменити динаре за евре у банци. Знам да Комерцијална банка а.д. Будва има солидан курс (има експозитуре у многим местима).
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0