Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Hiltoni Plaza i Resort u Hurgadi

27 odgovora na temu

#1 pashica

backpacker

• Član
  • Poruka:9
  • ženski

Napisano: 02. Jun 2008 - 13:20

Interesuju me licna iskustva vezana za hotele Plaza i Resort iz lanca Hilton u Hurgadi. Da li je neko bio u njima u zadnjih godinu dana? Kakve su sobe, plaza, cene hrane i pica u ovim hotelima?

#2 jovanche

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:470
  • ženski

Napisano: 03. Jun 2008 - 08:18

bila sam ja i na vise tema sam pisala o tome....

Ovu poruku je izmenio ljerka: 30. Apr 2011 - 17:12

#3 Mima_bg

backpacker

• Član
  • Poruka:28

Napisano: 03. Jun 2008 - 11:34

I mene isto zanima Hilton,ponajvide Hilton resort 5* , i Hilton long beach 4*. Tako da ko je bio u nekom od ova dva hotela nek bude ljubazan da napise svoja iskustva...

Ovu poruku je izmenio ljerka: 30. Apr 2011 - 17:13
obrisan citat, direktan odgovor na post

#4 Biljana BG

backpacker

• Član
  • Poruka:17
  • ženski

Napisano: 11. Jun 2008 - 19:21

Ja sam prosle godine bila u Hilton Resortu i da li je potrebno dalje opisivanje kad ti kazem da 99% idem ponovo ove godine...? :-) plaza je savrsena, za cene ne znam jer sam bila na all incusivu i toplo ga preporucujem, isplati se!

#5 pashica

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 03. Jul 2008 - 00:44

Ovo je povratna poruka koju sam dobila danas iz Hilton Resort-a, mozda ce nekog interesovati:

Thank you for your e-mail and for your interest in Hilton Hurghada Resort.

Kindly note that our available rates are based only on Half Board and Bed and Breakfast basis.

Regarding the wireless internet, we have wireless internet in the rooms with the following charges:
1 hour for LE 90+12% taxes
24 hours for LE 120+12% taxes
1 week for LE 600+12% taxes
Please note that we have a cyber cafe as well at the hotel with the following charges:
30 minutes for 5 Euro (taxes included)
60 minutes for 10 Euro (taxes included).

Should you require any further assistance, please do not hesitate to contact me. Looking forward to welcoming you to Hilton Hurghada Resort.
Thank you, Rebecca Kotb Guest Relations Manager
Hilton Hurghada Resort Hurghada Bay,Safaga Road,Hurghada Egypt
Tel: +20 65 3465036 Fax: +20 65 3465035 E-mail: Rebecca.Kotb@hilton.com

Posle ove poruke nije mi jasno kakvu doplatu za all inclusive nude neke nase agencije.

Ovu poruku je izmenio pashica: 03. Jul 2008 - 00:50

#6 jovanche

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 03. Jul 2008 - 08:13

Dobro, sedamstodvadesetsesti put ....... Ja sam imala AI u Hilton Resortu, dakle postoji, ima i sasvim je dobar, da ne kazem odlican !

#7 pashica

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 03. Jul 2008 - 10:50

Jovance,
procitala sam sta si napisala, pismena sam, ali moras da shvatis da ti nisi bila ove godine i da je moguce da je doslo do neke promene. Ovaj dopis koji sam stavila je zvanican dopis odgovornog lica za davanje informacija u Hilton Resort-u i poslat je juce. Dakle, sasvim je logicno da se zapitam sta se desava. Zasto bi mi nadlezni u hotelu napisali da imaju samo pp i nocenje sa doruckom ako postoji all inclusive? Pretpostavljam da nisu toliko neobavesteni ili neozbiljni. Trazila sam im dodatno objasnjenje, a odgovor cu da postavim ovde kada ga dobijem.

Ovu poruku je izmenio ljerka: 30. Apr 2011 - 17:13

#8 jovanche

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 03. Jul 2008 - 12:15

Ali, HR po konceptu NIJE AI hotel, ali evo ima Andjelka777 koja je ove godine bila u tom hotelu, i imala je AI.

To sto ti kao pojedinac ne mozes da uzmes Ai ili mozda nisi pitala prave stvari ne znaci da agencija ne moze da postigne taj dogovor.

Uostalom nemoguceje da bas sve agencije koje nude AI u HR (a ima ih dosta) lazu i muljaju... Bar ja tako mislim.

#9 pashica

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 03. Jul 2008 - 12:33

Znajuci za losa iskustva pojedinaca sa nasim agencijama, bolje je pitati. Koliko vidim Kon Tiki nema mogucnost all inclusive ili ultra all inclusive, pa mi je to bilo malo cudno.

A evo i dodatnog objasnjenja pristiglog iz Hurgade.

Kindly note that the Ultra All Inclusive and All Inclusive packages are contracted rates for travel agencies only.
However for individuals bookings, as previously communicated, we offer the Bed and Breakfast and Half Board rates.

For more information about our rates, you can check our website: www.hilton.com.

Please note that our supplements for the all inclusive and ultra all inclusive packages, which are not available on the website, are as follows:

1. For all inclusive, a supplement of 25 euro (taxes included) per person per night for villa rooms bookings.
2. For ultra all inclusive + front room, a supplement of 55 euro (taxes included) per person per night in case the original booking is for villa rooms.
3. For ultra all inclusive, a supplement of 35 euro (taxes included) per person per night for front rooms booking.

#10 jovanche

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 03. Jul 2008 - 12:48

koliko se secam, na zvanicnom sajtu hiltona mozes da skines pdf u kome pise lepo sta sve ukljucuje AI. Cak i za Resort kao i za Plazu....

#11 pashica

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 03. Jul 2008 - 13:27

Na sajtu Hiltona za Plazu postoji pdf sa punim podacima za AI, ali za Resort ne postoji opcija za AI pa ni bilo kakav pdf koji bi se na to odnosio.

#12 jovanche

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 03. Jul 2008 - 13:37

moguce.. zaboravila sam... imala sam ja kuci taj papir, na ruskom doduse mozda i na srpskom, ako nadjem stavicu...

#13 Lili

svetski putnik

• Član
  • Poruka:794

Napisano: 03. Jul 2008 - 15:12

Pashice,

ova riba ti salje cene za individual booking sto tebi nista ne znaci i bas te briga..ti gledaj cene koje nude agencije sa kojima si zainteresovana da ides..uglavnom opcija za AI i UAI ocigledno postoji i ako ga neka agencija nudi, to je to..

za net bas deru..u hotelu u kome sam ja bila nema wi fi u sobi, a u kafeu je 10LE sat,odnosno 5 le 30 minuta..ovi hiltonovci to ladno prebacili u eure..a euro je 8.3 le..preterase ga..
Postavljena slika

#14 Andjelka777

putnik

• Član
  • Poruka:110
  • ženski

Napisano: 03. Jul 2008 - 18:24

Da, da, kako je Jovance rekla, ja sam bila ove godine u Hilton Resortu i to UAI.
Ako ti nesto znaci, agencija preko koje sam isla je Conte.
Ocito da neke agencije imaju samo PP, ali to je agencija sama odlucila jer je dobila verovatnu bolju ponudu za tu varijantu.

#15 Andjela03

backpacker

• Član
  • Poruka:8

Napisano: 03. Jul 2008 - 18:48

I kako ti je bilo? Ako ti nije problem detaljno da mi kazes. Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio ljerka: 30. Apr 2011 - 17:14

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0