Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

ERI BEACH Hotel

• Ne možete pisati na ovoj temi
3 odgovora na temu

#1 mrvichica

backpacker

• Član
  • Poruka:9

Napisano: 28. May 2008 - 23:33

Pokusavam na forumu da nadjem komentare za ovaj hotel, ali bezuspesno.

Da li je neko bio u ovom hotelu?

Videla sam komentare za ovaj hotel na tripadvisor.com, i kao i svugde ima i pozitivnih i negativnih, a mene interesuje "nase" misljenje. Svaka sugestija je jako dobro dosla.

Unapred zahvalna,

#2 naca

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 03. Jun 2008 - 11:27

Jedno pitanjce za mrvichicu :)
Da li si nasla neki komentar na nasim forumima za Eri beach, ja uplatila taj hotel malo nasumice, pa kad videh strane forume malo sam se zabrinula.:(
Unapred hvala na odgovoru
pozz

#3 Alexia

svetski putnik

• Član
  • Poruka:618
  • ženski

Napisano: 03. Jun 2008 - 11:44

Da li ste videli onac ocaj od plaze tog hotela? Ja ne bih ni u ludilu uplatila taj hotel, a secam se kad sam citala utiske na www.tripadvisor.com nisu bili ni malo sjajni.

#4 naca

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 03. Jun 2008 - 13:58

Pogledaj porukuAlexia @ 3. 06. 2008 - 11:44

Da li ste videli onac ocaj od plaze tog hotela? Ja ne bih ni u ludilu uplatila taj hotel, a secam se kad sam citala utiske na www.tripadvisor.com nisu bili ni malo sjajni.

Na zalost jesam, ali sam bila limitirana terminom odlaska, a to je jedino sto je u ovom trenutku kao normalno izgledalo....
Verovala sam da bas nije tako strasno...
nista rent a car pa po kritu.
Tnx,

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0