narode, da li je neko bio na carskoj bari, kakvi su utisci? hvala puno
Carska bara, hotel Sibila
Započeo/la: rodriguez, 28. May 2008 19:09
2 odgovora na temu
Napisano: 28. May 2008 - 19:09
Napisano: 28. May 2008 - 23:04
Ja sam bio pre dve nedelje. Ne znam odakle si, ali ja sam isao iz Novog Sada i pokajao se. Ne znam sta bih tek radio da sam prevalio malo duzi put. Definitivno sam shvatio da novinariima ne treba verovatii, jer o svakom mestu pisu samo sve najbolje. Tamo jednostavno nema sadrzaja a nema ni nekih lepota. Cuvena staza zdravlja koju novinari velicaju je ustvari setnja izmedju kopriva. Prosle nedelje sam isao na Zasavicu. IDI TAMO!!! EXTRA JE. Treba videti sta su ljudi napravili i kako rade s ljubavlju.
Inace do kraja leta, obici cu oko 60ak destinacija u Srbiji tako da cete o mnogim mestima imati informacije iz prve ruke.
I ako ides bilo na Baru bilo na Zasavicu, voleo bih da ostavis komentar ovde, da znam da li se slazes sa mnom ili ne.
Inace do kraja leta, obici cu oko 60ak destinacija u Srbiji tako da cete o mnogim mestima imati informacije iz prve ruke.
I ako ides bilo na Baru bilo na Zasavicu, voleo bih da ostavis komentar ovde, da znam da li se slazes sa mnom ili ne.
Ovu poruku je izmenio ljerka: 15. May 2011 - 06:33
obrisan citat, direktan odgovor na post
Napisano: 12. Jun 2008 - 17:31
Ja sam bila u hotelu Sibila pre godinu ipo ... fin je hotel, cist, a hrana je tu i tamo diskutabilna, bazira se na mesu, a ja ne jedem divljac paa..... do prve prodavnice ima da se pesaci pa bar pola sata i tu je odmah i neki rostoran i mini zoo vrt .... Sto se tice same Carske bare, ja sam bila u jesen i bilo mi je lepo, mogu da zamislim kako je lapa u prolece, ali tamo stvarno nemas nikakvih posebnih sadrzaja osim da uzivas i posmatras prirodu .... i da, da posmatras ptice ....
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0