Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Pumpe na LPG u Grckoj

399 odgovora na temu

#1 krca

putnik

• Član
  • Poruka:164
  • muški

Napisano: 24. May 2008 - 19:47

Bila je slicna tema sa cenom autogasa a ova je vezana za tacnu lokaciju, ako neko zna, gde se nalaze ove pumpe za autogas.

http://www.shellgas....page=90&lang=en

a ovo su adrese:

http://www.shellgas.gr/window.php?country=...n&name=win1

:D

#2 jerotije_legenda

svetski putnik

• Član
  • Poruka:888
  • muški

Napisano: 25. May 2008 - 05:48

To je spisak samo za Shelove pumpe al ima ih josh
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs

#3 sansajn

svetski putnik

• Član
  • Poruka:513
  • muški

Napisano: 27. May 2008 - 20:23

vec sam negde pitao,zasto nece da mi se otvori karta?sve ostalo je oc. ali nemam najbitnije kartu :ljutko: jel ima neko neki drugi sajt?ili informaciju o lpg?hvala unapred :D

#4 krca

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 27. May 2008 - 21:29

Pogledaj porukusansajn @ 27. 05. 2008 - 19:23

vec sam negde pitao,zasto nece da mi se otvori karta?sve ostalo je oc. ali nemam najbitnije kartu :ljutko: jel ima neko neki drugi sajt?ili informaciju o lpg?hvala unapred :D

Ni meni nije htela da se otvori u firefox-u ali probaj sa IE, radi.

#5 Xanadu

backpacker

• Član
  • Poruka:44
  • muški

Napisano: 28. May 2008 - 17:52

Znam sigurno za dve. Jedna je na autoputu ka Atini, sa obe strane autoputa, neposredno pre skretanja za Paraliju. To je Shell. Jedino sto na njoj poslednja 2 leta (licno provereno) nisu tocili plin. Samo kazu "no gas". Na pitanje da li ce i kada ce biti plina, slezu ramenima.
Druga je u Solunu, DrakOil, odmah iza glavne autobuske stanice. Velika pumpa, ne mozes je omasiti, tu sipaju plin uglavnom solunski taksisti. Kako smo proslo leto proveli na relaciji Halkidiki-Katerini, jedino smo tu i sipali plin. Cena je letos bila oko 0,6e.
Ove godine idemo malo juznije. Zna li neko pouzdano lokaciju i radno vreme pumpi za autogas u Larisi i Volosu?
Pozdrav svima !!!

#6 codemaker

svetski putnik

• Isključen
  • Poruka:4249
  • muški

Napisano: 28. May 2008 - 21:31

Pogledaj porukuXanadu @ 28. 05. 2008 - 16:52

Znam sigurno za dve. Jedna je na autoputu ka Atini, sa obe strane autoputa, neposredno pre skretanja za Paraliju. To je Shell. Jedino sto na njoj poslednja 2 leta (licno provereno) nisu tocili plin. Samo kazu "no gas". Na pitanje da li ce i kada ce biti plina, slezu ramenima.
Druga je u Solunu, DrakOil, odmah iza glavne autobuske stanice. Velika pumpa, ne mozes je omasiti, tu sipaju plin uglavnom solunski taksisti. Kako smo proslo leto proveli na relaciji Halkidiki-Katerini, jedino smo tu i sipali plin. Cena je letos bila oko 0,6e.
Ove godine idemo malo juznije. Zna li neko pouzdano lokaciju i radno vreme pumpi za autogas u Larisi i Volosu?
Pozdrav svima !!!
Trenutno sam u Paraliji, sutra idem dalje za Atinu i Peloponez, prolazim Larisu i skretanje za Volos pa cu pogledati na svim usputnim pumpama do skretanja za Volos i javiti ovde
Postavljena slika
Danas smo stariji nego što smo ikad bili, ipak mlađi smo nego što ćemo ikada biti.
Uživajmo onda u ovom danu dok traje.....

#7 sansajn

svetski putnik

• Član
  • Poruka:513
  • muški

Napisano: 29. May 2008 - 19:59

zaista si car codemark svima nam olaksavas zivot i sto neko rece ti u drugi dnevnik :) nego ja imam jedno pitanjce za put do stavrosa jel ima negde lpg napominjem da bih naravno isao auto putem za kavalu i onda se iskljucio za stavros :blush: pozz

#8 Xanadu

backpacker

• Član
  • Poruka:44
  • muški

Napisano: 29. May 2008 - 20:32

Pogledaj porukucodemaker @ 28. 05. 2008 - 21:31

Trenutno sam u Paraliji, sutra idem dalje za Atinu i Peloponez, prolazim Larisu i skretanje za Volos pa cu pogledati na svim usputnim pumpama do skretanja za Volos i javiti ovde

Sta reci osim "hvala" :smorilo: . Ovaj forum je jedan od retkih gde se ljudi zaista nalaze jedni drugima u pomoci. Da ne pricam o pozitivnoj energiji...
Nestrpljivo cekamo tvoje javljanje...
Pozdrav!!!

#9 Vesna Ks

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1533
  • ženski

Napisano: 29. May 2008 - 22:11

Code...bas ti zavidim,ti si u Gr.

#10 Peca72

svetski putnik

• Član
  • Poruka:604
  • muški

Napisano: 29. May 2008 - 22:23

Tradicija se nastavlja - ekipa emisije SAT ponovo krece u seriju cuvenih patrola. Prva u ovogodisnjem nizu vas vodi od Beograda do Grcke, tacnije do mesta Pefkohori. Ranija destinacija, Paralija, zamenjena je novim ciljem, da bi se velikom broju nasih turista razjasnila ''enigma'' obilaznice oko Soluna.Naravno, bice tu svi vec uobicajni elementi patrole - od preporuka na koja mesta vredi svratitit, do upozorenja na posebne opasnosti duz citave deonice. Patrolu vredi pogledati u nedelju 1 juna u 15.05 na RTS 1, a repriza je vec narednog petka. Pozzzz

#11 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • Poruka:7679
  • ženski

Napisano: 29. May 2008 - 22:34

Peco HVALA puno za ovu informaciju o SAT patroli. Odmah cu pripremiti kasetu i video recorder za snimanje u nedelju.

#12 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • ženski

Napisano: 29. May 2008 - 22:38

Sto se tice te Shell-ove pumpe u blizini Paralije (zapravo u blizini Katerinija), koju pominjete, mi smo proslog leta na njoj natocili LPG (krajem jula, 7h ujutru). Cena je bila oko 0,65 evra. Nalazi se na putu Solun - Katerini (pravac ka Atini).

#13 Peca72

svetski putnik

• Član
  • Poruka:604
  • muški

Napisano: 29. May 2008 - 22:45

Pogledaj porukumirarbi @ 29. 05. 2008 - 22:34

Peco HVALA puno za ovu informaciju o SAT patroli. Odmah cu pripremiti kasetu i video recorder za snimanje u nedelju.

Molim i drugi put, tu smo valjda da razmenjujemo iskustva. Pozzz

#14 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • ženski

Napisano: 29. May 2008 - 22:49

Evo linka ka postu broj 2 iz teme "TASOS - OSTRVO KOJE SE VOLI", u okviru kojeg imate puno korisnih informacija o putu u Grcku sopstvenim prevozom, a izmedju ostalog i o LPG pumpama:

PUT U GRCKU KOLIMA

#15 krca

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 29. May 2008 - 23:37

Pogledaj porukuPeca72 @ 29. 05. 2008 - 21:23

Tradicija se nastavlja - ekipa emisije SAT ponovo krece u seriju cuvenih patrola. Prva u ovogodisnjem nizu vas vodi od Beograda do Grcke, tacnije do mesta Pefkohori. Ranija destinacija, Paralija, zamenjena je novim ciljem, da bi se velikom broju nasih turista razjasnila ''enigma'' obilaznice oko Soluna.Naravno, bice tu svi vec uobicajni elementi patrole - od preporuka na koja mesta vredi svratitit, do upozorenja na posebne opasnosti duz citave deonice. Patrolu vredi pogledati u nedelju 1 juna u 15.05 na RTS 1, a repriza je vec narednog petka. Pozzzz
Ja cu naravno skenirati patrolu i postaviti je na rapid share kao i proslu.

E da Mirarbi, ne znam da li sam ti vec dao sve pohvale, ali svaka cast, stvarno je od pomoci svaka informacija.

Ovu poruku je izmenio krca: 29. May 2008 - 23:48

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0