Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Izlet u Srbiji (1dan)

47 odgovora na temu

#31 traminac1

backpacker

• Član
  • Poruka:33
  • muški

Napisano: 11. Aug 2011 - 15:29

Za izelte po Srbiji vise su zainteresovani stranci neko Srbi. Postoji dosta agencija koje rade ture po Srbiji, ali je malo zainteresovanih. Pogledajte Rustika travel u Balkanskoj na primer.
Mada je po meni najbolje prouciti neku destinaciju na internetu i zaputiti se sopstvenim prevozom ili preko nekog planinarskog drustva sto je i najjeftinija i najbolja varijanta.

#32 ljadza

backpacker

• Član
  • Poruka:26

Napisano: 13. Aug 2011 - 11:06

Za izlete po Srbiji naisao sam i na agenciju Djuro Salaj , oni su u Nemanjinoj ( Akademija 28 ) isto videh da imaju jednodnevne izlete i to po nekim ok cenama. Nisam isao preko njih, nikako da stignem.

poz Ivan

#33 Coxy

putnik

• Član
  • Poruka:104
  • ženski

Napisano: 14. Aug 2011 - 19:26

Backpackers-i (imaju i sajt) organizuju dosta zanimljivih izleta po Srbiji, bila sam na dva, sve preporuke :turista:

#34 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • Poruka:7679
  • ženski

Napisano: 25. Mar 2012 - 20:21

Društvo, imate li ideju za neki interesantan izlet u Srbiji (jedan ili eventualno dva dana)? Došlo je proleće, pa me mami da malo mrdnem iz Beograda. Naglašavam da smo do Novog Sada, Sremskih Karlovaca, dvorca Dunđerski, Tiganjice, Aranđelovca, Topole, Avale, Palića, Despotovca, Lisina, Ćuprije, Velike Plane, Zlatibora, Tare, Bajine Bašte, Niša, Loznice... već išli i to više puta.

Ovu poruku je izmenio mirarbi: 25. Mar 2012 - 21:33

#35 leprsava

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1368
  • ženski

Napisano: 25. Mar 2012 - 20:27

Vrsac :D

Ovu poruku je izmenio mirarbi: 25. Mar 2012 - 20:32
link nije radio

#36 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • ženski

Napisano: 25. Mar 2012 - 20:31

Vršac, nije loš predlog.

Ima li tu negde da se penoći, a da nije u pitanju onaj skupi hotel "Breg" ili kako se već zove? Mada, možda i hotel "Relax" u Kovačici nije daleko.

Još predloga?

#37 leprsava

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 25. Mar 2012 - 20:32

Imas na sajtu turistcke organizacije u linku sto sam ti poslala smestaj.
A u Relaxu nisam bila nikada ali sam cula od prijateljice koja je poslovno bila tamo i provela nekoliko sati, popila kaficu, da je lepo i da mozda vredi da se ide.

#38 Atina11

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1868
  • ženski

Napisano: 25. Mar 2012 - 20:40

Valjevo,naravno. :D

Divcibare,manastiri,Petnica,Brankovina,sela valjevskih planina (kojih ima 5 oko Valjeva),reke....

Mali dodatak ovde....

#39 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • ženski

Napisano: 25. Mar 2012 - 20:46

Pogledaj porukuleprsava @ 25. Mar 2012 - 20:32

Imas na sajtu turistcke organizacije u linku sto sam ti poslala smestaj.
A u Relaxu nisam bila nikada ali sam cula od prijateljice koja je poslovno bila tamo i provela nekoliko sati, popila kaficu, da je lepo i da mozda vredi da se ide.

Hoteli "Breg" i "Srbija" su skupi. Pisala sam motelu "Vetrenjača", pa da vidim šta će mi ponuditi. Ako ne bude povoljno i jednodnevni obilazak će biti dovoljan :).

Hvala Atina i tebi. Razmotriću i tvoj predlog.

Ovu poruku je izmenio mirarbi: 25. Mar 2012 - 20:47

#40 Cvrča

MFT moderator

• Član
  • Poruka:3723
  • ženski

Napisano: 25. Mar 2012 - 20:58

Što se Vojvodine tiče ja bih preporučila Bač. Mi smo bili krajem prošlog leta i jako mi se svideo. Jedino što je taj gradić nije nešto veliki, te je više za neki jednodnevni izlet, ali ako već planirate negde da prenoćite onda ga možete spojiti sa Bačkom Palankom ili Apatinom.

Ako je u pitanju ostatak Srbije onda glasam za Mokru goru ili Vrnjačku Banju.

Postavljena slika

#41 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • ženski

Napisano: 25. Mar 2012 - 21:33

Naši hotelijeri ipak preteruju. Dobila sam odgovor od motela "Vetrenjača". Traže 4.600 dinara za dvoje za noćenje sa doručkom. Mislim da je to ipak previše. Nisu oni na obali mora ili jezera ili na nekoj planini, već 2,5km od centra Vršca. Nemaju ni zatvoreni bazen, saune, masaže..., pa da toliko zidaju cene. Šta vi mislite? Nije li ta cena previsoka?

#42 leprsava

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 25. Mar 2012 - 21:55

Jeste slazem se sa tobom. Bila sam skoro na nekoj svadbi i hrana je bila strasna :(. Oni imaju neki mini akvapark i balone sa teniskim terenima. Lokacija je na samom ulazu u grad, ajde da je ka Bregu kao sto je Vlla. Hotel Srbija ima sve nove renovirane sobe i dobar restoran, Alcudia se zove, sa ok cenama i dobrom hranom i jos se nalazi u strogom centru!
A sto se Vile tice oni imaju uzasno visoke cene oduvek...ali prati sajt desava se da zveknu veliki popust za vikende kada nisu popunjeni.

Ovu poruku je izmenio leprsava: 25. Mar 2012 - 21:57

#43 Ozzy80

backpacker

• Član
  • Poruka:8

Napisano: 29. Mar 2012 - 15:00

Pogledaj porukumirarbi @ 25. Mar 2012 - 21:33

Naši hotelijeri ipak preteruju. Dobila sam odgovor od motela "Vetrenjača". Traže 4.600 dinara za dvoje za noćenje sa doručkom. Mislim da je to ipak previše. Nisu oni na obali mora ili jezera ili na nekoj planini, već 2,5km od centra Vršca. Nemaju ni zatvoreni bazen, saune, masaže..., pa da toliko zidaju cene. Šta vi mislite? Nije li ta cena previsoka?

Si probala sa planinarskim domom mislim da imaju ok cene. Do tamo mozes doci taxijem il pesaka. Pesaka imas normalnog hoda od centra grada oko 1:30 sata. Nemozes da se izgubis jer samo taj put je sirine za kola a i dosta je dobro oznacen. Taxi je oko 400 didzi iz samog centra. Mislim toliko je izaslo nas 2 kad smo jednom isli. Mada mislim da Vrsac moze da se obidje za jedan dan. Dolazis kolima il prevozom. Ako ides prevozom preporucio bi ti voz ( doduse trentno je ovaj novi u kvaru al ide dizelka sa vagonima ) jer je dosta jeftiniji od skupog busa. Vremena su im ista a voz je dosta tacan tj do sad sam isao 10 puta i kasnjenje il nije bilo il je bilo tipa 2 minuta. Imas iz BG dunav voz u 07:20 i on ti stize oko 09:05, a za povratak imas voz u 16:45 i on stize oko 18:45 ( pazi samo nedeljom ima samo jedan voz za VS-BG BG-VS ). Cena karte ti je za voz 512 povratna il 320 u jednom smeru. Od zeleznicke do centra imas oko 2km. Za buseve karta ti je duplo skuplja 700 jedan smer i 1070 povratna ( ako nisu poskupili ) al zato imas svakih sat vremena.

#44 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • ženski

Napisano: 29. Mar 2012 - 20:33

Hvala puno na trudu. Idemo svojim kolima. Proveriću kakav je taj planinarski dom.

#45 Ozzy80

backpacker

• Član
  • Poruka:8

Napisano: 30. Mar 2012 - 15:27

Pa onda ti planinarski ne predstavlja problem ako ides kolima jer je pout asvaltiran do crvenog krsta ( odmaraliste ) a odatle je nasut i tu imas mozda 2km najvise. Sobe su sasvim ok ( makar bile pre 7 meseci ), hrana onako osrednja zavisi sta ti zapadne tj koja vrsta jela neka je fenomenalna a neka onako slaba. Ako te jos nesto zanima slobodno pitaj posto sam ja iz VS :D

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0