Putovanja.info Forum: BECICI - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (2 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

BECICI smestaj, plaze...

#1 Korisnik je offline   milosssss

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 1
  • Učlanjen: 21.05.08

Napisano: 21. maj 2008 - 12:27

Potrebna mi je trokrevetna soba u Becicima,trazim nesto osrednjene,jer ja necu da budem u toj sobi po ceo dan,wec cu da uzivam po kaficima i plazi.....javite mi ako imate iskustava sa privatnim smestajem u Becicima,ostavite mailove,brojeve telefona i ostalo!!Ako neko ima ponudu do 10-14e neka se javi slobodno!!!Hvala unapred!!!

Ovu poruku je izmenio milosssss: 22. maj 2008 - 11:18

0

#2 Korisnik je offline   Bojanna

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 12
  • Učlanjen: 15.07.08

Napisano: 15. jul 2008 - 14:50

Da li bi neko mogao da mi preporuci smestaj u Becicima?
Treba nam dvokrevetni apartman, da je blizu plaze i da ima vode.

Zaboravila sam da napisem da mi treba i parking za auto.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. jan 2011 - 20:04

0

#3 Korisnik je offline   GaGaT

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 5
  • Učlanjen: 01.08.08

Napisano: 01. avg 2008 - 17:33

Cao svima,

I ja planiram da idem u Becice, pa me zanima cena trokrevetne sobe, ako imate nekih predloga saljite :-)
0

#4 Korisnik je offline   GaGaT

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 03. avg 2008 - 19:18

Jel bio neko u apartmanima Biser u Becicima?
0

#5 Korisnik je offline   aco85

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 41
  • Učlanjen: 11.07.08

Napisano: 04. avg 2008 - 23:12

Bio sam u becicima u elektrosrbijinom omdmaralistu kao i u nisovom odmaralistu. Oba imaju vodu stalno, toplu vodu stalno( grejana u solarnim panelima na krovu u slucaju edb i na krovu parkinga u slucaju nis-a). Nisovo odmaraliste ima i sportske terene, za kosarku odbojku i travnatu povrasinu za razne sportske aktivnosti. E sada jedino je problem sto morate da poznajete nekoga ko radi u nis-u ili elektrosrbiji, sto ja mislim da nije tesko, da bi ste preko njih otisli u odmaraliste. Znam cenu jedino za edb odmaraliste a to je 10 000 za 10 dana plus boravisna taksa, koja ja mislim kosta 1 euro za 1 dan.

Srecno svima, koji ce letovati u cg, jer ce vam sreca zaista trebati.
0

#6 Korisnik je offline   GaGaT

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 06. avg 2008 - 17:10

Sve koje sam zvala u Becicima su puni, ne znam vise koga da pitam i kako uopste da nadjem smestaj, opet molim ako neko ima neke predloge za privatni smestaj neka mi napise, hvala vam puno!
0

#7 Korisnik je offline   VladaKG

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 15
  • Učlanjen: 14.07.08

Napisano: 23. sep 2008 - 00:46

Hotel "Alet Moc", bio neko?

Ovu poruku je izmenio suki: 04. okt 2008 - 09:40

0

#8 Korisnik je offline   kety

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 29
  • Učlanjen: 17.12.08

Napisano: 12. feb 2010 - 14:27

Kakvo je trenutno stanje u Nisovom odmaralištu u Bečićima??? Da li se neko sprema za naredno leto da poseti Bečiće?? Da li nisovo odmaralište i dalje prima samo svoje zaposlene i ''treća'' lica, šta god im to značilo.
Neko mi reče da su ga prošle godine renovirali ili samo sređivali??? Ima li kakve istine u tome? Da li je na pomolu bazen u njihovom velikom dvorištu???
Molim za sve detalje o promenama vezanim za ovo odmaralište, jer ja sam poslednji put tamo bila pre nekih desetak godina ;-( I da li neko zna kakav link sa nekim sveživim fotkama ovog odmarališta???
Hvala unapred!!!
0

#9 Korisnik je offline   jajo

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Učlanjen: 17.03.10

Napisano: 17. mar 2010 - 12:41

Ja sam bila u krajem avgusta,kao treće lice.Kada sam ušla u apartman-horor.Toliko prljavštine na jednom mestu nisam videla!Soba ne očiscena,posteljina na krevetu,a na podu...Decu sam odmah izvela.Sve je staro,dotrajalo,vidi se da nije ulagano dugo.Treba da napomenem da sam ja dobila app koji pripada Kraljevu. Npr. app koji pripadaju Aranđelovcu su renovirani i dobro izgledaju.Posle dooobrog čišćenja vratili smo se unutra i naravno mi održavali do izlaska.Na recepciji su mi rekli da mi održavamo sobu što se podrazumeva ali nisam htela da uđem u tu prljavštinu tako da sam tražila da ga očiste što su i uradili. Cena je bila 240e+taksa za punoletne osobe,1e po danu.
0

#10 Korisnik je offline   dusantc

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 2
  • Učlanjen: 21.05.11

Napisano: 21. maj 2011 - 19:38

Pozdrav, idem u odmaraliste EPS-a nikada nisam bio pa ako neko zna kakvo je mogao bi mi reci?

Drugo pitanje, je da li se placa svaki izlazak na plazu?

Trece pitanje kakve su cene u apartmanima?

Pozdrav:)

0

#11 Korisnik je offline   sutomore-info.com

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 7
  • Učlanjen: 17.05.11

Napisano: 21. maj 2011 - 22:35

ja stvarno ne znam, ali me zanima sta znaci dio da li se placa svaki izlazak na plazu?

s obzirom da predstavljam organizaciju koja se trudi da sto bolje informise i savjetuje goste Crne Gore koji ovdje ljetuju zelim da naglasim da je najstroze zabranjena bilo kakva naplata ulaska na gradske plaze. takodje, sve zakupljene plaze moraju da imaju 50 % djela koji se moze koristiti a da se ne iznajmi lezaljka, suncobran isl.

s postovanjem
NVO sutomore-info

0

#12 Korisnik je offline   dusantc

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 2
  • Učlanjen: 21.05.11

Napisano: 22. maj 2011 - 02:50

Postovanje, ja sam cuo da sve plaze u becicima da bi se koristile, tj da bi turisti mogli uci moraju platiti 4 - 10 eu. Ako placas svaki dan 10 eu, onda to izadje + 200e za 20 dana... pa zbog toga pitam:) ali sam skontao da ima i besplatnih:) tako da mi je sve jasno, hvala na brzom odgovoru.. vidimo se u becicima:)

Ovu poruku je izmenio DraganV: 22. maj 2011 - 06:41
Razlog promene: ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

0

#13 Korisnik je offline   ovonijeto

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 26
  • Učlanjen: 11.06.07

Napisano: 11. jun 2011 - 14:56

I mene zanima kakv je smestaj i jos bitnije hrana u hotelu ,,Alet - moc'' ?Da li je neko bio?
0

#14 Korisnik je offline   Gosana

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Učlanjen: 17.07.11

Napisano: 17. jul 2011 - 21:49

Da li je neko bio u hotelu Bečići ( ex Naftagas) i kakva su iskustva? Ja putujem u ovgustu pa bih cijenila vaše mišljenje o navedenom hotelu. Hvala unaprijed
0

#15 Korisnik je offline   draganavv

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 42
  • Učlanjen: 13.07.11

Napisano: 20. jul 2011 - 12:28

Ja ovo sve sto sam zvala u Becicima je preskupo.....definitivno.....pa skuplje od Grcke ili Turske.....apartman nema sanse naci ispod 35 eur,pa to je za dvoje samo smestaj 350eur za 10 dana i to kakav smestaj i gde,a gde je sve ostalo hrana,pice,da se ode pogledati nesto sve kosta.....znaci letovanje ispod hiljadarke ne moze se proci nikako
0

• (2 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com