Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Budimpesta

212 odgovora na temu

#211 Duki Niš

backpacker

• Član
  • Poruka:26

Napisano: 17. Apr 2012 - 22:48

Nounoursic,konkretno sam video prosjake kako spavaju na betonu pokriveni ćebetom po novembarskoj hladnoći blizu hotela Astoria,a prosjaka je bilo i duž cele Vaci ulice,posebno u podzemnim prolazima.Doduše,neki stariji ljudi divno sviraju violinu dok prose,čuvene madjarske violine.A kad se podje od hotela Golden Park ka Rakoczi ulici,naišao sam na prljavu T-com govornicu punu paučine.Nadam se da su u medjuvremenu malo sredili Budimpeštu,posetiću je sigurno u nekom narednom periodu kada mi se ukaže prilika,nadam se po lepom vremenu.Hrana na onim štandovima na Vorosmarty teru je baš ukusna,bila je gužva i jedva se moglo naći slobodno mesto na klupicama.Od shopping centara sam obišao samo Arena Plazu i nije mi bila ništa posebno.C&A je imao jako dobar izbor kvalitetne garderobe po nižim cenama,posebno onaj u Vaci ulici i na svakoj kasi se čekao dugačak red :smajl:

#212 damal

backpacker

• Član
  • Poruka:13

Napisano: 01. May 2012 - 14:12

Evo par slika iz sjajnog restorana SIr Lancelot http://sirlancelot.h...dex.php?lang=en
Vredelo je tamo otici...
Ko voli srednjevekovni "fazon" nema boljeg mesta.
Paznja: budite "oprezni" sa porucivanjem hrane - fenomenalna je ali preobilna. "Supa" Gulas je malte-ne dovoljan da se zasitis.....

Sjajno mesto !

Postavljena slika
Postavljena slika
Postavljena slika
Postavljena slika

#213 koldar

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:427
  • muški

Napisano: 23. May 2012 - 22:35

16.juna (subota) je noć muzeja u Mađarskoj. Ko se zadesi u Pešti ili Pečuju tada, eto lepe prilike za obilazak muzeja.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0