Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Majorka

573 odgovora na temu

#571 NemanjaB

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 20. May 2012 - 18:45

Pozdrav svima!

idem sa devojkom na Majorku 20. juna, pa me zanima izlet na Ibicu. Citao sam vec nesto o tome na forumu, ali me interesuje da li je povoljnije kupiti karte preko interneta ili tamo na licu mesta ima veci izbor tih brodova? Mi bi sto jeftinije da prodjemo s tim da bi jedan dan otisli na Ibicu a sledeci dan bi se vratili nazad :-)

#572 pedjam

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 22. May 2012 - 20:36

Postovani,

Planiram letovanje u Can Pastilli.
Da li u mestu postoji besplatan parking na kome bi se rentirani auto ostavljao preko noci i prepodneva?
Unapred hvala
Pozdrav

#573 Pit Maravich

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 24. May 2012 - 21:28

Dalje od setalista imas besplatan parking, samo ako nadjes slobodno mesto. Posebno su oznacena mesta gde nije dozvoljen parking, cik cak linijom. Nije problem naci, samo nekad moras malo da kruzis posto ima dosta jednosmernih ulica.

Da li moze neko da mi kaze kakav je hotel Belevue Vistanova u Palmanovi? Najvise me interesuje da li je bucan.

Ovu poruku je izmenio Pit Maravich: 24. May 2012 - 21:30

#574 Tijuana

putnik

• Član
  • Poruka:179

Napisano: juče, 15:58

Na komentarima na booking.com kazu da jeste...

Broj korisnika koji čitaju temu: 2

Članovi: 0, gosti: 2, skriveni članovi: 0