dakle,..za Gwen i ostale sto se samih izleta tice imas nekoliko varijanti u ponudi
Verovatno ce vas cim dodjete u Marmaris nasa agencija snaci sa ponudom izleta koji su samo po njihovim kriteriijumima znan izbor mogucih izleta po Marmarisu i okolini a koji su pri tom u prosjeku 5-10 eura skuplji po osobi u odnosu na lokalne agencije
Ko je bio zna da su lokalne agencije i njihovi standovi bukvalno na svakom cosku onda obavezno preporucujem njih kao i obavezno cenkanje
Najbolja varijanta je da skupite sto vise osoba zainteresovanih za izlete kao recimo ja i moje drustvo i u hotelu upoznat mladi bracni par iz Rumunije ili neke tetke iz Engleske

i sve aranzmane za koje ste zainteresovani uplatite u jednoj agenciji.
Sad ovo je jako bitno: NA OSNOVU BROJA IZLETA KOJE UPLACUJETE I NA POSNOVU BROJA OSOBA KOJE DOVODITE MOZETE DA DOBIJETE OD SOLIDNIH DO NEVJEROVATNIH POPUSTA
Ja sam recimo dobijao po sopstvenom izboru nesto nize cene i jedan izlet gratis...mogao sam recimo da imam mnogo nize cene ali bez gratis izleta
Iz sopstvenog iskustva od mnostva agencija koje posluju u Marmarisu preporucujem HEK TOUR koji imaju nekoliko standova a jedan od glavnih punktova im je na setalistu uz plazu blizu hotela Elegance
Sto se tiche cena izleta ,one zavise od agencije i popusta
Recimo Fethye-Olu Deniz je 15-20 evra po osobi,sto je smeshno obzirom da ako bi ste hteli da udjete U plavu lagunu gde se nalazi Olu Deniz plaza dali bi ste 15 eura
Quad safari kosta oko 20 eura,ukljucen je prevoz ,rucak, i naravno beznin koji potrosite vozeci Quad Bajkove
Sto se tiche Jeep safari tu se cena krece 12-18 Eura..Dzipovi jesu stari ali je dozivljaj neverovatan obzirom da se obilaze i neka mesta koja postoje samo u bajci
Cene variraju svuda i treba se stvarno cenkati do iznemoglosti ,jos ako ste zensko verujte mi da padaju i na sharm i na izgled,...pa ce i cene biti nize
Neko je bio u pravu kad je rekao da nema vremena u jednom letovanju videti sve sta se nudi na izletima,ali svakako ih treba obici sto vishe-svakako su mnogo uzbudljivija od lezanja na plazi u lezaljci ili istog toga na nekom bazenu,...
Sto se pijace tiche,ona se tamo odrzava na dve lokacije i to dva dana nedeljno,...ali zato postoji u Marmarisu najveca pijaca svega i svacega na tom delu turske obale i zove se otvoreni Bazaar i sastavni je deo centra grada,...
Samo obici radnje koje se tamo nalaze oduzima mnogo vremena,uzevsi u obzir da se zbog navalentnih trgovaca ni iz jedne ne izlazi lako
Jos jedna preporuka svima koji nisu bili : Neophodne lekove i medicinski pribor obavezno poneti sa sobom,...u slucaju ne daj boze,..u suprotnom ako vam tamo zatrebaju nagrabusicete u bilo kojoj apoteci jer postoji poseban cenovnik za turiste !!!
A obzirom da su glavna tema izleti svaki je pricha za sebe i samo treba uzivati,na koji god da odete
Ovu poruku je izmenio kalipso: 25. May 2008 - 20:46