Na izlet u Dalijan idi obavezno, nama se jako svidelo, a koliko znam i ostatku grupe. Cena tog izleta pre dve godine preko Argusa je bila 25 eura po osobi (igrom slucaja jos uvek imam blok gde sam zapisivala sve cene i koji upravo gledam).
Isli smo takodje na nocno krstarenje, i to je onako simpaticno, traje cini mi se 2 sata, a posle cela grupa ide u neki od klubova. Cena je bila 5 eura po osobi, tako da mozez ici i na taj izlet jer je sasvim ok. Cena je bez pica, njega naravno sam placas i na brodu i u klubu, ali je pogled na Marmaris nocu stvarno odlican.
Takodje smo isli i na Tursko vece (ovo nam je bio cetvrti put u Turskoj i nikad nismo bili na Turskoj veceri pa smo smatrali da je krajnje vreme da odemo). Kostalo je 25eura po osobi , u cenu je uracunata vecera (koja je bila zalosna) i domace vino u neogranicenim kolicinama (koje je bilo jos zalosnije), ali je program bio dobar. Tako da neznam sta da ti kazem da li da ides ili ne, realno ne vredi te pare.
E sad posto smo uplatili sve ove izlete dobili smo za dzabe izlet u Tursko kupatilo, koji je u principu bio ok i to najvise zahvaljujuci grupi koja je bila fenomenalna, ali da smo trebali da platimo verovatno ne bi isli. Inace je redovna cena tog izleta bila 7,5eura po osobi.
I sad ide najbolji izlet

U sopstvenoj reziji smo otisli na ronjenje. Taj izlet je preko Argusa kostao 35eura po osobi, a mi smo ga placali 20 eura po osobi, znaci za nas dvoje ukupno 40. U marini u Marmarisu imas gomilu brodova koji nude taj izlet, isli smo od jednog do drugog raspitivali se o cenama i sta ulazi u tu cenu, i gledali koji nam brod i vlasnik broda ili instruktor uliva najvise poverenja. I mislim da smo odabrli odlican brod. Cena je u pocetku bila za nas dvoje 50eura, ali nam je spustio na 40 jer smo bili jedini ino-turisti, ostali su bili Turski tursti pa mu je kao bilo glupo da nam naplati vise, takodje nam je dao popust na fotografije pod vodom dobili smo 3 za 5 eura. U izlet je uracunato naravno celodnevno krstarenje (tacnije od 9-17 casova), rucak, i dva zarona od otprilike15-20 minuta svaki. Prvi zaron je bio na 5 metara, a drugi na 9 metara dubine. I bilo je fenomenalno

Pice se posebno placa, ali je bila sasvim pristojna cena. Ovaj izlet preporucujem svima

FENOMENALNO JE ( mogu tek misliti kako ce nam biti ove godine u Egiptu na ronjenju)
Sad cu ti samo ispisati cene ostalih izleta, ali na njih nismo isli, jer nismo vise imali snage
- Ostrvo Kleopatra 25eura po osobi (kazu da je lepo)
-Aqua park 10 eura po osobi ( ne moze da se poredi sa Kusadasijem, znaci nije neki, bar tako kazu)
- Krstarenje zalivom Marmarisa 10 eura po osobi ( kazu da je ok ali nista posebno).Moje preporuka je da ides na ronjenje, jer tu em ides na krstarenje em na ronjenje, jeste skluplje ali vredi.
Cene za Efes i Pamukale neznam, ali ja mislim da su se kretale oko 40 eura za svaki, naravno po osobi.
Nadam se da sam pomogla, ako te jos nesto zanima pitaj. A o ronjenju bih mogla da pisem roman, koliko je bilo dobro.