Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Mega outlet i fashion outlet u Solunu

• Ne možete pisati na ovoj temi
128 odgovora na temu

#31 ruzna78

turista

• Član
  • Poruka:62
  • ženski

Napisano: 10. Jun 2010 - 21:46

Nigde ne nađoh konkretan podatak o cenama i isplativosti šopinga u Solunu..
Jel jeftinije nego kod nas, mislim na radnje sa prosečnim kvalitetom garderobe?

#32 andrej26

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1002
  • muški

Napisano: 11. Jun 2010 - 13:27

Pogledaj porukubbb @ 10. Jun 2010 - 19:41

Da li neko moze da mi objasni malo detaljnije kako da pri povratku sa Tasosa stignem do Megaoutleta ? Jos ako imate neku mapu bilo bi savrseno . Bojim se da ne promasimo skretanje a onda nam sledi lutanje po ulicama Soluna.

U principu je veoma lako, od Tasosa idete autoputem Egnatia Odos i kod Soluna pratite pravac za Halkidiki i na obilaznici, a pre aerodroma je Cosmo sa leve strane. Tu se iskljucite i prodjete ispod trznog centra do ulice koja je paralelna sa ovom obilaznicom, skrenete desno u nju i prvo vam ide Ikea pa Megaoutlet. Ima jos varijanti, ali ja idem ovako.

#33 andrej26

svetski putnik

• Član
  • muški

Napisano: 11. Jun 2010 - 13:29

Pogledaj porukuruzna78 @ 10. Jun 2010 - 21:46

Nigde ne nađoh konkretan podatak o cenama i isplativosti šopinga u Solunu..
Jel jeftinije nego kod nas, mislim na radnje sa prosečnim kvalitetom garderobe?

Pogledajte na drugim temama, recimo soping u Solunu, pisali smo i o cenama konkretno.

#34 manduvil

putnik

• Član
  • Poruka:155

Napisano: 11. Jun 2010 - 13:35

Pogledaj porukubbb @ 10. Jun 2010 - 19:41

Da li neko moze da mi objasni malo detaljnije kako da pri povratku sa Tasosa stignem do Megaoutleta ? Jos ako imate neku mapu bilo bi savrseno . Bojim se da ne promasimo skretanje a onda nam sledi lutanje po ulicama Soluna.

nema sta da lutas ulicama Soluna kad u isti neces ni uci :)
po povratku sa Tasosa kad dodjes do Soluna i zaobilaznice (u koju se uliva Egnatia odos) samo pratis putokaze za Halkidiki ili Aerodrom, tim putem u sustini ti obidjes ceo Solun i kad izadjes na put za Halkidiki skines se kod skretanja za Praktiker (ima cak i znak za Outlet), onda na semaforu levo, prodjes pored Jumba i drugo skretanje ponovo levo koje te vodi pravo na gornji parking Megaoutleta (ogromne su table tako da ne mozes da omanes)
ako omanes to skretanje onda se skines kod Cosmosa i dodjes putem koji su ti prethodnici opisali
lako je

#35 bbb

backpacker

• Član
  • Poruka:16
  • nije upisan

Napisano: 13. Jun 2010 - 21:03

Hvala na pomoci ! 

#36 andrej26

svetski putnik

• Član
  • muški

Napisano: 13. Jun 2010 - 21:26

Pogledaj porukubbb @ 13. Jun 2010 - 21:03

Hvala na pomoci !
Nema na cemu,svako ko moze da pomogne dobro je dosao.

#37 nounoursic

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:202
  • ženski

Napisano: 03. Aug 2010 - 23:51

Je l' bio neko ovog leta u sopingu u Solunu ? Citala sam vec nesto o snizenjima, al' svako kaze nesto drugo. Ja idem 22. avgusta, da li cu uhvatiti nesto od snizenja?

#38 Coxy

putnik

• Član
  • Poruka:104
  • ženski

Napisano: 04. Aug 2010 - 11:25

Pogledaj porukunounoursic @ 03. Aug 2010 - 23:51

Je l' bio neko ovog leta u sopingu u Solunu ? Citala sam vec nesto o snizenjima, al' svako kaze nesto drugo. Ja idem 22. avgusta, da li cu uhvatiti nesto od snizenja?

Zavisi koji broj nosis :D U tom periodu na svim radnjama jos uvek pise da je snizenje, ali jako, jako malo robe ostane tako da mozes racunati na super stvari ako nosis xs-s ili od obuce 36-7, u suprotnom neces se bas nakupovati.

#39 nounoursic

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 04. Aug 2010 - 11:27

Pa S moze da prodje ali 36-37 nikako :mellow2:

#40 Coxy

putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 04. Aug 2010 - 11:29

E onda ces vec nesto naci ;) Dobra stvar u Solunu je sto se moze naci dosta lepih stvari po pristupacnim cenama cak i van perioda snizenja.

#41 nounoursic

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 04. Aug 2010 - 11:40

E to me raduje ! I ja mislim da je svuda bolje nego kod nas, uvek sam se u inostranstvu nakupovala i prolazila jeftino. Je l' mi bolje onda da idem po ulicama Soluna ili u Mega outlet i Cosmos?

#42 Coxy

putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 04. Aug 2010 - 11:44

Ja uvek radije idem po ulicama Soluna i jos se nije desilo da nisam nasla nesto divno za znatno manje para nego sto bih dala u Beogradu. Ovo se narocito odnosi na cipelice, bolji je izbor u samom gradu nego u shopping centrima.

#43 nounoursic

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 04. Aug 2010 - 11:48

E super, i to je vazno, da bude veci izbor nego u BG-u, ovde je postalo sve isto a obuca posebno.
Hvala Coxy ;)

#44 padigo

turista

• Član
  • Poruka:91
  • nije upisan

Napisano: 04. Aug 2010 - 18:40

Moja porodica i ja smo spavali dva dana u Solunu zbog shopinga!

Cosmos- tu i tamo moze se naci kvalitetne robe a za nas dzep!
Ali Mega outlite, ee tamo sam morao da intervenisem i sprovedem zenu dete i sebe, pravac vrata,izlaz kada smo dogurali do 400 eur!!!Kartica je cudo!!

Ali smo nakupovali, jedva smo zatvorili vrata na kolima, to je bilo od 08.07 do 10.07.Tamo smo naboli neku silnu rasprodaju po ADIDASU,PUMI, neke prodavnice sa zenskim cipelama, krpice....

Mislim da tamo ima stalno jer se tu prodaje sva roba koja se povuce iz prodaje u Solunu kad stignu najnovije kolekcije.

Da ne zaboravim, u H&M u Egnatia ulici nabodemo 09.07. tog dana pocela rasprodaja,sve cene 1,3,5,7 i 10 eur Max. I tu smo se razbili od kupovine, ostali smo bar 2 sata unutra! Sad smo mirni do jeseni ili zime!

#45 smesko

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:408
  • ženski

Napisano: 05. Aug 2010 - 22:35

da li preporucujete shoping u Solunu,ali da dolazak bude vozom,(ne mislim samo na finansiski momenat) posto cu biti smestena u leptokariji,da li mi se isplati da dolazim vozom,ima li neki bus,ili mi preporucujete ono standardno shoping tura preko agencije

Ovu poruku je izmenio smesko: 05. Aug 2010 - 22:37

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0