Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Mega outlet i fashion outlet u Solunu

• Ne možete pisati na ovoj temi
128 odgovora na temu

#121 bbking

putnik

• Član
  • Poruka:160
  • muški

Napisano: 17. Aug 2011 - 18:55

@marija22022010

Pravo kroz Solun.Em je lep pogled,em zeleni talas može da uhvati par puta,em je jednostavnije i brže.
U Cosmosu već davno nema gotovo ničega za kupovinu.Samo su sitne stvari ostale.

Ovu poruku je izmenio mikap: 17. Aug 2011 - 19:56
spajanje tema

#122 medolina

backpacker

• Član
  • Poruka:7
  • ženski

Napisano: 17. Aug 2011 - 19:35

Doputovala sam nocas sa porodicom iz Grcke.ZA\a razliku od prosle godine Kosmos je pravo razocarenje,jedino sto mozete unutra fino da se odmorite i da rucate.Za shoping ne treba ni da se trudite jer sve to imate i kod nas po istim cenama.Ali ako ipak planirate da svracate zaobidjite Solun u sirokom luku,mi smo ove godine platili skolu i 30minuta smo se vukli kroz centar.Bio je to nesporazum sa nasim prijateljima sa kojima smo putovali.To su nasi najiskreniji saveti! ;)

#123 ivancica1

backpacker

• Član
  • Poruka:34

Napisano: 24. Aug 2011 - 13:13

Pozz. Stigla 16.08. Zahvaljujuci Nacifaci i ostalim komentarima, nismo "poljubili vrata" 15.08. vec smo otisli dva dana ranije. Uglavnom se slazem sa komentarima ostalih forumasa.
"Ikea"-moze se naci dosta povoljnih, korisnih i zanimljivih stvari, ali uvek imate problem transporta, sto znaci da ste ograniceni uglavnom na sitnije stvari. Kupila nekoliko poklona, a desilo mi se i to da sam tri stvari(policu za knjige, podnu lampu i zidni sat) htela da uzmem, ali ih na lageru vise nije bilo.
"Cosmos" slazem se- razocarenje, sem "H&M" gde sam kupila nekoliko stvarcica po povoljnim cenama pristojnog kvaliteta za decu, ostalo ni vredno pomena sto zahvaljujuci visokim cenama, sto slabim izborom.
"Mega outlet" opet zahvaljujuci forumu, cula za njega i bila prvi put. Zahteva malo vise vremena i strpljenja,(citaj:rovarenja) ali se zaista mogu naci veoma povoljne brendirane stvari na prilicno velikim snizenjima, posebno sportske opreme( Nike, Adidas, O Nill....)

Toliko od mene, nadam se da ce nekome pomoci ove informacije.

#124 mira82

backpacker

• Član
  • Poruka:27

Napisano: 14. Sep 2011 - 10:36

Svima bih preporucila, ko je u mogucnosti naravno, da poseti mega outlet kod Larise. Ja sam bila sredinom avgusta i snizenja su bila 50%, verujem da je sada i do 70%.... Moze se kupiti kvalitetna roba tipa, atrativo pantalo za 27e (bile su 54e) Nike majice za 10e, sorcevi miski 14e pamucni,O'Nill torbe od 10e (zenske) komplet pidzame (letnja i zimska)od 14-24e...Jako lepih i pre svega kvalitetnih stvari se moze naci converse,timberland,nautica,H&M....i letnjih i zimskih.

#125 Aquaman

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 23. Sep 2011 - 12:25

@mira82

Imam prijatelja koji zivi u Grckoj(tacnije Solunu) i on kaze da je MO u Larisi skuplji od MO u Solunu.Inace je Larisa jedan od skupljih gradova u Grckoj jer dosta bogatih ljudi zivi u tom gradu.

Ovu poruku je izmenio mikap: 25. Sep 2011 - 12:47
obrisan citat, direktan odgovor na post

#126 olivia

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 25. Sep 2011 - 12:42

Cula sam da u predgradju Soluna postoje fabrike(garderoba je u pitanju)uokviru kojih postoje prodavnice gde se moze pazariti povoljna grcka roba.Da li neko nesto zna o ovome i gde se to nalazi?Zanima me i gde se u samom Solunu moze pazariti grcka garderoba?

#127 kole2507

backpacker

• Član
  • Poruka:12

Napisano: 26. Oct 2011 - 23:36

Pogledaj porukuAquaman @ 23. Sep 2011 - 12:25

@mira82

Imam prijatelja koji zivi u Grckoj(tacnije Solunu) i on kaze da je MO u Larisi skuplji od MO u Solunu.Inace je Larisa jedan od skupljih gradova u Grckoj jer dosta bogatih ljudi zivi u tom gradu.

I onda ti bogati idu po outletima i pokupuju sve, pa su zato cene veće?

#128 urkepz

putnik

• Član
  • Poruka:109
  • muški

Napisano: 20. May 2012 - 21:27

http://www.megaoutlet.gr/
Vranje

#129 urkepz

putnik

• Član
  • Poruka:109