Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

BODRUM ILI ALANJA ZA LETOVANJE

20 odgovora na temu

#16 goca

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:437
  • ženski

Napisano: 10. Jun 2008 - 20:18

Pogledaj porukux_jana_x @ 9. 06. 2008 - 23:30

pozz swima , owako malo sam gledala po 4umu vase utiske iz bodruma i alanje , i zelim owo leto da provedem u nekom od ta dwa mesta , e sad da li je bolje da idem u hotel Cesars 4* AL Bodrum tj Gumbet ili neki hotel u Alanji 4* AL a nema ih bash mnogo ,pa ako moze neko da mi preporuci ... hwala unapred

i da jel bio neko u turskoj preko Matico agencije ?

Ja sam bila preko Matica i apsolutno nemam ni jednu zamerku,pocevsi od dolaska na nas aerodrom,doceka na Antalijskom aerodromu,vodica,obavestenja...Sve u svemu bila sam i vise nego zadovoljna posebno vodicima(te godine su bile Sladja i Ivana),ali mislim da one vise ne rade.

#17 vesna05

putnik

• Član
  • Poruka:192
  • ženski

Napisano: 09. Jul 2008 - 15:20

Alanja,Bodrum,Marmaris ili Kemer?
Da li se u Alanji placa plaza,kakve su cene,izleti..?

#18 Mandrac

backpacker

• Član
  • Poruka:6
  • muški

Napisano: 07. Aug 2008 - 13:04

Pogledaj porukuseven @ 2. 05. 2008 - 20:58

Na Kleopatrinoj plazi nemas stena,sve je cist pesak,ona je nesto manja ali dovoljno velika da se ne guzvas na istoj i u samom moru,Alanja plaza na kojoj sam boravio u sklopu hotela Parador je fenomenalna.Kada mislimo na stene na Alanja plazi to su ti pre neke kamene ploce po kojima se hoda,a ne klasicne stene.Ima ih mestimicno ali uopste nisu opasne ,cak sta vise one su u komadu i prilicno su velike,po meni ima ih jedno 30 procenata na celoj plazi koja je duga oko 10 km,sve ostalo je pesak i predivno more,nama je bilo interesantnije na toj plazi,jer ima vise skoljki i ribica,a ako zelis i cistog peska i postepene dubine,tako da je lepo i za plivanje.Uopste se ne moras bojati ako odsednes u hotelu koji je na tom delu obale.Preporucujem hotel Parador ima lep i cist prilaz u more.2 lezaljke i suncobran su 2 e za citav dan.Sto se tice provoda i nocnog zivota tu nigde neces ostati uskracena u Turskoj,Od mesta do mesta u pitanju su nijanse.

Pozdrav! Hajd molim te objasni mi malo bolje prilaz u more na plazi hotela Parador? Tu odsjedamo supruga i ja 25.08. i nismo neki narociti plivaci. Cuo sam da nema postepene dubine, vec da je skoro pa odmah duboko. Ti si spomenuo da dubina postepeno sto nama odgovara, a narocito i to kad si rekao da je cisto i lijepo, skoljke, ribice i ostali fazoni.
Hvala!

#19 goca

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:437
  • ženski

Napisano: 07. Aug 2008 - 23:10

Pogledaj porukuvesna05 @ 9. 07. 2008 - 15:20

Alanja,Bodrum,Marmaris ili Kemer?
Da li se u Alanji placa plaza,kakve su cene,izleti..?

Zavisi u kom si hotelu,kleopatrina plaza se placa ako nisi odsela u hotelu koji je na toj plazi.Cene su jace nego u Kusadasiju,ali nize nego u Kemeru.Izleti su ok,i cene su ok,ali Rafting mmmmmmmmmm
najjaca ekskurzija za one koji vole prirodu i vodu

#20 summertime

backpacker

• Član
  • Poruka:49
  • muški

Napisano: 09. Aug 2008 - 12:35

bio sam pre tri godine u Alanji plaze se nisu placale a ogromne se. Kleopatra beach nezgodna kada udare veliki talasi, ali to nije cesto. More jako toplo i bilo je bez meduza i slicnih stvorenja. U Bodrum necu ici jer su plaze minimalne a turista milion

#21 piko

backpacker

• Član
  • Poruka:15
  • muški

Napisano: 09. Aug 2008 - 18:13

Da li je neko bio u hotelu Kleopatra Life u Alanji?
Kakve su sobe, cistoca pre svega?
Kakva je plaža?

Hvala unapred:)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0