Crna Gora
Započeo/la: Vesna, 21. Aug 2005 23:54
4 odgovora na temu
Napisano: 21. Aug 2005 - 23:54
Γειά σου
#2 Gost Guest_*
Napisano: 23. Aug 2005 - 13:25
ako vam je kad idete u Crnu goru!
Ma nisu ludi crnogorci sto je skupo,prljavo,bez struje i vode, sto nema plaze i sto su neljubazni-krivi su oni koji idu tamo!
Napisano: 23. Aug 2005 - 16:31
E, vala si nam dobro i rekao. Bas smo naivni. Ma, nece nas vise videti...
Γειά σου
Napisano: 29. Mar 2007 - 21:37
Posto mi je pasos bio u izradi,pre dve godine smo isli u CG preko agencije iz Loznice i to u Budvu.Platili smo prevoz,9 nocenja sa sva tri predivna obroka i boravisnu taksu ukupno 220 evra po osobi.E,sad,vode nije bilo,pa smo punili flase i tako se tusirali!!!Na plazu isli ujutru i bezali kada narod navali jer nemas gde nogu da spustis,a joj ono kamenje me jos bode...Ona banda sto stavlja lezaljke u slobodnu zonu te tera kao stoku,a svaka strana plaza na kojoj sam bila je imala deo za lezaljke i pristojnu slobodnu zonu za nas koji ne zelimo lezaljke i suncobrane.Guzva,guzva,nemas gde da se prosetas,kola zaboravi.Ne bih tamo vise isla,zaista...Zalosno je sto onako gledaju da sto vise od ljudi zarade,a sto manje ulazu...Ja sam sama cistila kupatilo,jer stipsa nije htela da plati spremacicu...A usla sam u haos.Treba mentalitet ljudi promeniti,razumem da od toga zive,ali bi sline iz usta kada vide turiste mogli da zadrze.I cene nisu normalne.Zar nije bolje imati pun restoran,kafic,sta god i naplacivati manje,nego nabiti cene nebu pod oblake,a onda jednog gosta operusati kao kokoskicu...Primitivizam...Morala sam u WC da odem na plazi.Usla sam u nesto sto lici na WC,platila,a stara Romkinja,bez ponizavanja bilo koga,mi poliva iz flase da operem ruke...Dobro sam prosla,nikakvu bakteriju nisam zaradila...
Da ne duzim...Nece me vise tamo videti...
Da ne duzim...Nece me vise tamo videti...
Napisano: 30. Mar 2007 - 13:49
Znaci zadnji put sam u CG isao pre 3 godine...tj na obavezne terenske vezbe na zavrsnoj godini faksa...srecom bilo je u maju i nije bilo mnogo ljudi...a teren je trajao 3 dana...a i to mi je bilo mnogo...ne mogu da verujem da neko moze da da tolike pare...za koje recimo mozes letovati u Grckoj...gde ima vode, struje, a ljudi su daleko prijatniji...
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0