Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Hotel za miran odmor?

11 odgovora na temu

#1 milica179

turista

• Član
  • Poruka:86

Napisano: 18. Apr 2008 - 12:00

Ove godine, verovatno u septembru, suprug i ja planiramo da prvi put odemo u Hurgadu. Izbor hotela je nesto najteze... na forumima kako nasim tako i stranim misljenja su veoma razlicita. Mi bismo zeleli lep hotel (ne bas najskuplji), sa dobrom plazom i da ima dobru ALL uslugu... izleti nas posebno ne zanimaju, tako da bismo veci deo odmora proveli upravo u hotelu. Imate li neku preporuku za ovakvu vrstu odmora? 
Hvala, unapred.

Ovu poruku je izmenio milica179: 22. Apr 2008 - 22:47

#2 bucolina

turista

• Član
  • Poruka:98

Napisano: 19. Apr 2008 - 21:21

Ukoliko želite miran odmor moja preporuka je hotel Magaviš. Radi ga agencija Ponte. Bila sam prešle godine i mogu da kažem sve najbolje i za hotel i za agenciju. Plaža ovog hotela je ubedljivo najlepša u Hurgadi. Dugačka je 2 km i svi vodiči preporučuju je ljudima koji su smešteni u centra. Hotelski kompleks je veliki i nemate utisak koliko je ljudi u hotelu dok ne odete na večeru. Tako da je veoma mirno. Što se tiče all inclusiva to biste morali da se raspitate u agenciji jer prošle godine su radili polupansion a vidim da ga ove godine rade kao all inclusive. U svakom slučaju nemojte nikako ići u neki hotel u centru a ako vas zanima još nešto o Magavišu pitajte.

#3 bucolina

turista

• Član
  • Poruka:98

Napisano: 20. Apr 2008 - 21:11

Ako vas zanimaju slike hotela Magaviš, možete ih pogledati ovde.

http://cid-4a40a3c3cdc9f10b.spaces.live.co...C9F10B!155/

#4 milica179

turista

• Član

Napisano: 28. Apr 2008 - 23:38

Hvala... uzecemo u obzir i ovaj hotel... jos neki predlog, ako ima neko? Hvala

#5 Vladan77

turista

• Član
  • Poruka:61

Napisano: 29. Apr 2008 - 11:10

Evo jos jedan glas za Magawish. Bio prosle godine sa suprugom. Nemam ama bas nikakvih zamerki. Na nekih 200 metara od obale je pescani sprud sa bojom vode kao na rajskom ostrvu.
Klopa je odlicna. Isao sam preko Toptursa i ako izuzmemo nesposobnost vodica sve je bilo ok. Kao sto rece Bucolina ove godine ga radi samo Ponte (bar za sada) i to u AI ponudi. Ako ubedim zenu eto nas i ove godine tamo. Pitaj slobodno sta te zanima.

Postoji jedno nepisano pravilo za Hurgadu a to je da oni koji prvi put dolaze obavezno biraju hotel u centru dok se povratnici opredeljuju za juzni deo grada.

#6 milica179

turista

• Član

Napisano: 30. Apr 2008 - 18:44

Neki drugi hotel ?!?

#7 taki

backpacker

• Član
  • Poruka:16

Napisano: 06. May 2008 - 19:24

Ja predlazem hotel Marriott, Hurgada.
Hotel je jako dobar, zabava za sve uzraste, ali kako u njemu uglavnom borave arapi hotel je na jako visokom nivou, nema galame, jurnjave i tome slicno, usluga je bezprekorna kao i hrana. Ja sam prezadovoljna hotelom i rado bih se opet tamo vratila

Ovu poruku je izmenio ljerka: 01. May 2011 - 07:55
obrisan citat, direktan odgovor na post

#8 milica179

turista

• Član

Napisano: 07. May 2008 - 11:48

Mi smo hteli u Desert Rose, ali zbog losih komentara u poslednje vreme se dvoumimo... posle sam videla Pyramisa Blue Lagoon, Aqua Blue , Coral Beach... :blink:

#9 blaza

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 12. May 2008 - 12:09

Pogledaj porukumilica179 @ 18. 04. 2008 - 12:00

Ove godine, verovatno u septembru, suprug i ja planiramo da prvi put odemo u Hurgadu. Izbor hotela je nesto najteze... na forumima kako nasim tako i stranim misljenja su veoma razlicita. Mi bismo zeleli lep hotel (ne bas najskuplji), sa dobrom plazom i da ima dobru ALL uslugu... izleti nas posebno ne zanimaju, tako da bismo veci deo odmora proveli upravo u hotelu. Imate li neku preporuku za ovakvu vrstu odmora?
Hvala, unapred.

Sto se tice mirnog odmora ja vam preporucujem hotel Sea Club Stella Di Mare, to vam je nedaleko od Kaira,mjesto se zove Stella di mare resort. Hotel je fantastican i idealan za tu vrstu odmora, smjestaj dobar, cisto je sto je naj bitnije. Ja sam bila tamo prosle godine u septembru, isla sam preko kontikija, i nikakvih problema nisam imala. Usluga je na bazi all i vjerujte mi da i previse dobijete. Ako se odlucite za ovu stranu Egipta, izaberite ovaj hotel, necete se pokajati.

#10 milica179

turista

• Član

Napisano: 12. May 2008 - 23:16

Ovoga puta odlucili smo se za Hurgadu  :kez:

#11 Ki-Mi

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 22. May 2008 - 02:55

Pre nedelju dana vratila sam se iz Hurgade.Hotel Marriot je odlican za pravi odmor bez buke.Pun je kulturnih Francuza,Italijana i normalno Rusa.Tamo je sve kako bih ja rekla na nivou.

#12 dandzi

backpacker

• Član
  • Poruka:21

Napisano: 23. May 2008 - 09:16

Preporuka za Sea stra, Hurgada, prezadovoljna sam, 3 km od vreve u centru grada, a taksi je vrlo jeftin. Isli smo preko Jolly-a

Pogledaj
http://www.hotels4u.com/Sea-Star-Beau-Riva...hotel/7632.aspx

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0