VIZA...BELGIJA
Napisano: 16. Apr 2008 - 02:11
Ako neko eventualno zna, vrlo bi mi znacilo kada bih dobio neke informacije o tome koja je najpovoljnija opcija za prevoz od Lieza ili Brisela do Nice ili Marseja...Najvise me zanimaju cene zeleznickih karata i duzina putovanja..
Unapred vam puno hvala
Napisano: 16. Apr 2008 - 09:47
Napisano: 16. Apr 2008 - 11:10
E hvala puno, vec sam se i malo raspitao i trebalo bi sve da bude ok
Napisano: 14. May 2008 - 19:11
ne bitno je dal tjesh ti da idesh u shpaniju ili nemachku..
ako te neko pita ti mu kazesh da idesh u shpaniju al ti je neshto iskrslo u dizeldorfu pa morash prvo tamo...
interrail za 10 dana ti koshta oko 150e , ti sa tm kartom mozesh da udjesh u bilo koji voz u evropi.
Ako neko eventualno zna, vrlo bi mi znacilo kada bih dobio neke informacije o tome koja je najpovoljnija opcija za prevoz od Lieza ili Brisela do Nice ili Marseja...Najvise me zanimaju cene zeleznickih karata i duzina putovanja..
Unapred vam puno hvala
Napisano: 03. Dec 2008 - 20:13
planiram da idem u briz za novu godinu, ali glavni je problem je da jos nisam predao za vizu, pa pitanje je:
student sam... da li problem dobiti belgijsku vizu? i da li mi treba neko pozivno pismo, jer ne bi da idem preko agencije, a nisam nasao nikakvu ponudu za blegiju a jos i za briz (ako neko zna neka ostavi link, ili pm)...kolike su mi sanse da bi dobio vizu?
hvala
molim vas da sto prije odgovorite, svaki sat je vazan
Napisano: 03. Dec 2008 - 20:14
hvala puno!!
Napisano: 03. Dec 2008 - 20:30
Potrebno je pozivno pismo i garancija onoga kod koga ides, ili rezervacija hotela, povratna karta, za zaposlene potvrda za stalni radni odnos, obrasci i ostalo navedeno za druge zemlje sengen sporazuma...u ambasadi obavezno zakazivanje i sva dokumenta prevedena na francuski. Ja sam tada zvala oko razjasnjenja, i dobila sam precizan i tacan odgovor, jako su ljubazni bili, ali vizu sam dobila tek nakon desetak dana, kada su me i obavestili na kucni telefon(bez obzira sto sam imala puno mult drugih zemalja, i svu precizno skupljenu dokumentaciju) Po povratku sam morala da im odnesem pasos na uvid. Napomiljem, da je ovo bilo pre 3 godine bas za N.godinu i Bozic.
Inace Briz je jedan predivan gradic na moru, u tom periodu prelepo okicen, duva jak vetar, i malo je skuplji nego npr. Brisel.

Napisano: 04. Dec 2008 - 00:51
Osnovno nepisano pravilo ovog sajta glasi: pitaj za infromaciju, ali i uzvrati istom merom kada i ako je nekom to potrebno
Napisano: 04. Dec 2008 - 01:05
U Belgiju nije lako otici, ali u svakom slucaju vredi.

Napisano: 04. Dec 2008 - 14:11
Nov sam na forumu, i naravno da cu pomoci u svakom slucaju, proputovao sam dosta po evropi, i nadam se, citajuci forum, moci nekom da pomognem....
Hvala
Pozdrav
Napisano: 04. Dec 2008 - 14:58

Napisano: 08. Jan 2009 - 10:55
Mesecima mi stoji nad glavom da treba da se javim i opisem moje divno putovanje. Dosta stvari se promenilo (u lepom smislu) u mom zivotu u poslednjih par meseci, ali donelo je i to da sada nemam ni racunar i sad sam prvi put na sajtu posle mnogo vremena. U narednih dvadesetak dana cu sve da ucinim da pricu i fotografije stavim na sajt.
SRECNA NOVA GODINA I SVE NAJLEPSE SVIM FORUMASIMA!
Poseban pozdrav za Vukada i Totija, a najveci pozdrav za Dragana.
Zarzuela
Napisano: 30. Jan 2009 - 01:46
zarzuela @ 8. 01. 2009 - 09:55