Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Perućac

35 odgovora na temu

#31 Divna?

turista

• Član
  • Poruka:90
  • ženski

Napisano: 23. Jun 2010 - 17:54

Bila sam u Bajinoj Bašti za vikend, planirala sam da odem do jezera, ali sam bila sprečena. Često posećujem Bajinu Baštu, Taru, Drinu. Kupala sam se prošle godine na jezeru u Zaovinama, voda je bila hladna kao led u avgustu.
Raspitaću se da li je Perućac čist, pa javljam.

Ovu poruku je izmenio Divna?: 23. Jun 2010 - 17:55

#32 Cvrča

MFT moderator

• Član
  • Poruka:3723
  • ženski

Napisano: 24. Jun 2010 - 23:31

Pogledaj porukujele @ 07. May 2008 - 09:05

Ako nameravate da posetite jezero Perucac, obavezno svratite u restoran Vrelo koji se nalazi u samom naselju Perucac, nekih 13-ak km od Bajine Baste. Terasa restorana se nalazi na samoj recici Vrelo koja se potom uliva u Drinu. Za recicu Vrelo kazu da je najkraca reka u Evropi, dugacka samo 365 metara, te je stoga neki zovu i reka Godina. Mi smo seli za sto na terasi, koji se nalazi tik iznad vodopada koji reka Vrelo pravi pri ulivanju u Drinu. Neverovatna uzivancija! :wub: Sa jedne strane gledate u Vrelo, sa druge u Drinu, a tik pored vas vodopad! :srce:

I ja sam uzivala u ovom restoranu i zaista bih ga svima preporucila!Osim divne baste uzivacete i u dobroj hrani po veoma povoljnim cenama!Ja cu se svakako vratiti kada bude prilike.

Postavljena slika

#33 DraganV

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:5941
  • muški

Napisano: 25. Jun 2010 - 00:01

Pogledaj porukuCvrca @ 24. Jun 2010 - 23:31

I ja sam uzivala u ovom restoranu i zaista bih ga svima preporucila!Osim divne baste uzivacete i u dobroj hrani po veoma povoljnim cenama!Ja cu se svakako vratiti kada bude prilike.

Polozaj restorana je za cistu 10. Sam restoran bi mogao da pretrpi jedno dobro renoviranje a sto se tice hrane izgleda da su misljenja ljudi podeljena. Moje iskustvo je takodje takvo. Nekada sam tu jeo odlicnu pastrmku, nekada sam bio nezadovoljan. Izgleda da je vazno koji kuvar radi u kojoj smeni.
Postavljena slika

#34 Cvrča

MFT moderator

• Član
  • ženski

Napisano: 25. Jun 2010 - 00:05

Moguce. Ali sto se mene tice - za Vrelo dajem 10+!
Mada, u celom tom kraju sam zadovoljna sa restoranima, osim sa Jeremickom na Tari - nikad gumenije cevape nisam jela!:stidljivko:

Postavljena slika

#35 DraganV

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:5941
  • muški

Napisano: 25. Jun 2010 - 00:14

Pogledaj porukuCvrca @ 25. Jun 2010 - 00:05

Moguce. Ali sto se mene tice - za Vrelo dajem 10+!
Mada, u celom tom kraju sam zadovoljna sa restoranima, osim sa Jeremickom na Tari - nikad gumenije cevape nisam jela!Postavljena slika

E Cvrco, kakav je to bio motel davnih 70-ih. A tek ekipa koja je tu radila. Tada je to bilo u vlasnistvi Inex-turista (kao i restoran na Vrelu) i moj prvi dolazak na Taru. Al se tada dobro jelo - BAŠ
Postavljena slika

#36 Cvrča

MFT moderator

• Član
  • ženski

Napisano: 25. Jun 2010 - 00:16

U to verujem! Ali sada... Mozda im je samo bio los dan, ne znam!
Ali zato su sampite u Omorici prave vojnicke! I ne za 10+, vec za 100+!:D

Postavljena slika

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0