Ne znam zasto su mi se slova u gornjem tekstu tako smanjila, nadam se da mozete pročitati.
Imam ja jos jedan predlog ako ste raspolozeni za Drinu

.
Ja sam ovo sasvim slucajno otkrila.
Elem u mojoj potrazi gde mogu otici a da me prime sa psom nadjoh sajt za etno selo Vrhpolje.
Na sajtu izgleda bajkovito, nazovem, moze pas, odusevim se,
ali..... tri puta sam se cula sa vlasnikom definisala datum dolaska i krenuli.
Vrhpolje se nalazi na putu ka Ljuboviji, znaci opet isti put Beograd, Valjevo, Debelo Brdo samo kada sidjete sa Debelog Brda ne skrecete prema Bajinoj Basti nego produzite pravo ka Ljuboviji.Na 2 km od skretanja ka BB pored puta sa leve strane su mi paznju privukle neke kuce i na moju veliku srecu stanemo da proverim sta je, nadjem tu i vlasnika, opet na moju srecu, uzmem br.tel. i produzimo ka Vrhpolju.
Ne znam da li je neko bio tamo ali to stvarno spolja izgleda super medjutim ovde po meni vazi ono spolja gladac a unutra jadac
Nikako ne preporucujem, vlasnik nas je gledao kao da smo pali s marsa i kao da nas nije ocekivao, iznenadjen jer je mislio da mi dolazimo
tek sutra. Ali ajde sedeli smo u kafani dok su "sredili" sobu i konacno se smestili.
Na nasu nesrecu pocela je padati i kisa (bio je septembar). U sobi smo pali u ocaj, osim tri kreveta jednog ormara i jednog drvenog tronosca u sobi punoj prasine niceg drugog nije bilo, tako da morate sedeti na krevetu a ne mozete cak ni citati jer u prostoriji postoji samo jedna skiljava sijalica.A u toku veceri je vajat poceo i prokisnjavati tako da nam je na sred sobe stajala Jucina cinija (Juca je pas) u koju je curila voda.
Nazvala sam coveka iz
onih kuca, nekako pregurali noc u Vrhpolju i ujutro se vratili u
raj.
Kasnije sam
kopajuci po internetu pronasla i sajt sa nekim slikama ali verujte mi to puno bolje izgleda, slike na sajtu su izgleda iz ranijeg perioda.
Evo link cisto zbog broja telefona i obavezno proveriti cenu jer sam nekako stekla utisak da covek formira cenu odokativnom metodom na licu mesta.
http://www.tara-baji.../MotelBELVI.htm
gledati drinske konake.
A evo i ja cu postaviti moje slike, samo jos da napisem da je sve novo i sve je besprekorno cisto.