Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Srbija i kucni ljubimci

• Ne možete pisati na ovoj temi
26 odgovora na temu

#16 dejzi99

svetski putnik

• Član
  • Poruka:508

Napisano: 13. Apr 2008 - 22:02

Pogledaj porukuNikola S. @ 13. 04. 2008 - 21:02

Ma to je sve što znam! :P

Mada, verujem da ću dobiti apdejt sledećih par nedelja (joj, kada bi mogla neka anestezija, na vezu? ...)

Pa, pretpostavljam da se neke beneficije podrazumevaju, ali, nekad ni za sebe ne mogu da budem sigurna kako ću proći ?!!! :unsure:
Ponekad se, posle svega, pitam: a možda je i moglo sa anestezijom? :unsure:
Ali, to je neka druga priče, pa da ne zadjemo u off topic...
U svakom slučaju, kad nabaviš i ti kućnog ljubimca, imaćeš zasigurno mnogo, mnogo više šanse za anesteziju :D

#17 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 13. Apr 2008 - 22:17

Pogledaj porukudejzi99 @ 13. 04. 2008 - 22:02

U svakom slučaju, kad nabaviš i ti kućnog ljubimca, imaćeš zasigurno mnogo, mnogo više šanse za anesteziju :D

Ali ja imam kućnog ljubimca! Nećemo sada da pravimo razliku medju njima - "dve noge loše, četri noge dobre..."

Postavljena slika

#18 dejzi99

svetski putnik

• Član

Napisano: 13. Apr 2008 - 22:26

Pogledaj porukuNikola S. @ 13. 04. 2008 - 22:17

Ali ja imam kućnog ljubimca! Nećemo sada da pravimo razliku medju njima - "dve noge loše, četri noge dobre..."

Postavljena slika

Pa, sad ti više nikakva veza nije potrebna!
Mi smo ogorčeni protivnici svake diskriminacije, pa i one na osnovu "broja nogu"! Kako si mogao i da posumnjaš da pravimo razliku :bez-zuba: ?
Inače, kako se zove lepotan? Vlada li jezikom (ili samo znanjem iz informatike), kvalitet komunikacije? :D

Ovu poruku je izmenio dejzi99: 13. Apr 2008 - 22:28

#19 Nikola S.

• Moderator
  • muški

Napisano: 13. Apr 2008 - 22:38

E, pa drago mi je! Ima i druge vrste ljubitelja životinja, isključivih...

Zove se PIPI, razumemo se iako govorimo različitim jezicima. Razume SVE šta mu se kaže, neverovatan je detektor naših raspoloženja (o tome tebi ne moram da pričam kakve životinje mogu da budu), tu je da uteši, da podeli radost - sve po potrebi. Miina je SVE u vezi njega, počev od kad ga čujemo ujutru da nas budi umes
to 
sata, pa preko kupatila (o-bo-žava!) ... čak i ljubomora koju pokazuje kad nam dodje neko u kuću. Jedino nije dobar kad treba uveče u kavez, onda nastaje igra nerava. Udje na kraju, ALI kada ON to reši. I tako.

200dinara, sa nekog jesenjeg vašara - nekad me baci u filozofska razmišljanja, kad samo sa te strane sagledam stvar...

Edit: a znanje informatike mu se svodi na opsesivnu želju da IŠČUPA onu zelenu led diodicu sa tastature, a kad to ne uspe, skače i kljuca moje prste na mišu i iskali bes na njima... :D

Ovu poruku je izmenio Nikola S.: 13. Apr 2008 - 22:41

#20 dejzi99

svetski putnik

• Član

Napisano: 13. Apr 2008 - 23:06

Pogledaj porukuNikola S. @ 13. 04. 2008 - 22:38

Edit: a znanje informatike mu se svodi na opsesivnu želju da IŠČUPA onu zelenu led diodicu sa tastature, a kad to ne uspe, skače i kljuca moje prste na mišu i iskali bes na njima... :D
E, moram priznati da me je ovaj poslednji pasus slatko nasmejao! Dotle da sam morala naglas da ga pročitam, pa su me opomenuli da smo izgleda baš skrenuli sa teme?!!! Ali, drago mi je da si sa nama podelio priču o Pipiju, a iz nje se vidi da Pipi svakako zaslužuje društvo. Drugo je pitanje kakav bi on doček priredio pridošlici, i koliko bi mu vremena trebalo da prihvati novu situaciju? :rolleyes:
A sad, što bi rekla jedna moja prijateljica, apsolutna digresija: Najesen (početkom oktobra) je evropska izložba pasa u Budimpešti, pa smo se dogovorili da putujemo nas četvoro i jedan pas...
Jeste da je kućni ljubimac, ali nije Srbija, pa napuštam ovu temu i krećem da tražim adekvatan smeštaj u Budapestu....

#21 Nikola S.

• Moderator
  • muški

Napisano: 13. Apr 2008 - 23:53

E, a ja sam tada daleko, i od Srbije i od Budimpešte - jedino što ću ovde kod nas da vidim je CACIB u Nišu 18. maja. Nadam se da će da organizuju u Tvrdjavi...

#22 djoje

backpacker

• Član
  • Poruka:23

Napisano: 14. Apr 2008 - 00:29

dejzi99 joooj dugijem ti izvinjenje, molim te izvini ali greskom sam ispustila u mom postu da mi je drago sto si se pojavila na ovoj temi, molim te izvini, dalje sam odgovarala na tvoj post ali sam u startu ispustila da se obratim tebi :stidljivko: , evo sad se stidim.

Nikola S. Pipi je presladak :srce:

#23 Nikola S.

• Moderator
  • muški

Napisano: 14. Apr 2008 - 11:23

Pogledaj porukudjoje @ 14. 04. 2008 - 00:29

Nikola S. Pipi je presladak :srce:

Jeste!   :cvetic:

#24 dejzi99

svetski putnik

• Član

Napisano: 14. Apr 2008 - 11:23

Pogledaj porukudjoje @ 14. 04. 2008 - 00:29

dejzi99 [joooj dugijem ti izvinjenje]

Ma, never mind ;) ;) . Pretpostavila sam da si prethodno pročitala moj post i žao mi je što nisam mogla, u političkom žargonu rečeno, malo konstruktivnije da pomognem. U potpunosti razumem vaše probleme, a sa druge strane mislim da ni tzv pansioni za pse u našim uslovima nisu rešenje - naročito kad je reč o ljubimcima - kućnim mazama. Dovela bih u pitanje pažnju i brigu koja im se zaista posvećuje, a i pod pretpostavkom da je to u redu, ostaje problem i promene prebivališta i odsustva vlasnika - mislim da je to zajedno previše i vrlo stresno za jednog razmaženog kućnog ljubimca. Čini mi se da je bolje rešenja naći pouzdanu osobu, koja bi vodila računa o Juci dok ste na odmoru, a koju Juca već poznaje - možda iz kruga porodice ili iz komšiluka.
Ali, svakako najbolje rešenje je pomučiti se malo oko smeštaja i povesti Jucu da uživa porodično u čarima letovanja, što vi i radite. Jer, iako ima manjih prepreka, na kraju bude sve u redu, a posle svega ostaju lepa sećanja za tmurne zimske dane i onakve predivne fotkice kakve već imate, zato go ahead! :D

#25 Tajko

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 29. Apr 2008 - 23:55

Cao Dejzi

Ja sam Ivan, ali posto je taj nick zauzet onda sam se odlucio za Tajko, kako me oslovljava moj sin Konstantin.Pazljivo sam procitao sta su ljudi pisali o ljubimcima na ovom forumu i nisam izdrzao da se ne ukljucim.
Nisam siguran da ce nova usluga, koja se ovih dana pojavila u BGD,resiti probleme sa kojima se suocavaju oni koji na put u Srbiju vode svoje ljubimce, ali sam siguran da ce itekako pomoci onima iz BGD koji muku muce da udome svoje zivuljke dok su sami na putu. Kako?Pretpostavljam da je vecina vas imala prilike da se sretne sa PET SITTING-om, uslugom koju niko do sada nije pruzao u Srbiji. Ako otkucate kljucne reci "cuvanje pasa, cuvanje macaka, cuvanje zivotinja, cuvanje ljubimaca, setanje pasa" pronaci cete sajt Prve srpske PET SITTING agencije, MONA Pet Care.Da vas ne bih maltretirao sa prednostima koje pruza ovaj nacin cuvanja ljubimaca dok ste na putu, posetite sajt www.monapetcare.com i vidite da li je i vama interesantno to sto se moze naci tamo koliko je bilo meni kad sam ih otkrio.Sajt je nov, ali se prilicno visoko kotira na Google.Voleo bih da cujem misljenje drugih vlasnika ljubimaca. Ja imam zenku labrador retrivera staru 11 meseci. Titova pionirka, rodjena na Dan mladosti.

Pozdrav svim ljubiteljima zivuljki

Tajko

#26 dejzi99

svetski putnik

• Član

Napisano: 01. May 2008 - 21:33

Pogledaj porukuTajko @ 29. 04. 2008 - 23:55

Cao Dejzi

Ja sam Ivan, ali posto je taj nick zauzet onda sam se odlucio za Tajko, kako me oslovljava moj sin Konstantin.Pazljivo sam procitao sta su ljudi pisali o ljubimcima na ovom forumu i nisam izdrzao da se ne ukljucim.
Nisam siguran da ce nova usluga, koja se ovih dana pojavila u BGD,resiti probleme sa kojima se suocavaju oni koji na put u Srbiju vode svoje ljubimce, ali sam siguran da ce itekako pomoci onima iz BGD koji muku muce da udome svoje zivuljke dok su sami na putu. Kako?Pretpostavljam da je vecina vas imala prilike da se sretne sa PET SITTING-om, uslugom koju niko do sada nije pruzao u Srbiji. Ako otkucate kljucne reci "cuvanje pasa, cuvanje macaka, cuvanje zivotinja, cuvanje ljubimaca, setanje pasa" pronaci cete sajt Prve srpske PET SITTING agencije, MONA Pet Care.Da vas ne bih maltretirao sa prednostima koje pruza ovaj nacin cuvanja ljubimaca dok ste na putu, posetite sajt www.monapetcare.com i vidite da li je i vama interesantno to sto se moze naci tamo koliko je bilo meni kad sam ih otkrio.Sajt je nov, ali se prilicno visoko kotira na Google.Voleo bih da cujem misljenje drugih vlasnika ljubimaca. Ja imam zenku labrador retrivera staru 11 meseci. Titova pionirka, rodjena na Dan mladosti.

Pozdrav svim ljubiteljima zivuljki

Tajko
Da, to je zaista odlično i vrlo prirodno rešenje. Takodje mi se čini da je veliki iskorak napred za Srbiju, a da li je i preuranjen zaključiće ubrzo vlasnici agencije. Naš narod je poprilično paranoičan, što nije ni čudno s obzirom na razne i ponekad vrlo perfidne prevare kojima smo bili izloženi na svakom koraku proteklih godina, a sa druge strane oni koji imaju dovoljno finansijskih sredstava za ovakve usluge, obično nisu preterani ljubitelji životinja...U svakom slučaju treba biti uporan, jer neko mora biti prvi. Pozdravljam inicijativu i želim da agencija opravdava poverenje i stiče ugled, pa uspeh neće izostati.
By the way, da li je samo koincidencija da se ti zoveš Ivan, kao i direktor agencije?
Nije važno, samo sam primetila :D ...

#27 Tajko

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 01. May 2008 - 23:44

:bez-zuba: svaka slucajnost je slucajno namerna. Hvala za divan komentar.Mislim da su forumi ove vrste izuzetno mesto da covek cuje prave komentare (ne mislim da su samo dobri komentari, pravi komentari).

Pozdrav

Ivan

Ovu poruku je izmenio Tajko: 01. May 2008 - 23:46

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0