Ovu poruku je izmenio DraganV: 18. dec 2010 - 15:28
Razlog promene: Nema potrebe citirati ako se odgovara na prethodni post
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Dubai info
Napisano: 06. avg 2010 - 10:19
Napisano: 10. avg 2010 - 22:34
Inace, planiram sa drugaricom za Novu godinu u Dubai. Citala sam dosta o tome i mislim da sam saznala sve sto mi treba. Ostala su mi dva pitanja, ako ima nekog ko zivi tamo da mi odgovori. Da li je bezbedno zaustaviti taksi na ulici, npr. za povratak u hotel? Bojim se onog udjes u taksi a onda te pojede mrak. I drugo pitanje...Gde za Novu godinu a da to ne bude hotel u kom cu boraviti i kakve su cene za docek?
Hvala unapred
Napisano: 11. avg 2010 - 10:55
Ovu poruku je izmenio DraganV: 18. dec 2010 - 15:28
Napisano: 11. avg 2010 - 12:04
A znas li mozda da li ima organizovan neki docek kao sto ima u Beogradu na trgu i ako ima kako je tamo? Volela bih da dozivim takav docek nove godine u Dubaiju.
Koji su klubovi dobri za izlaske?
Napisano: 11. avg 2010 - 12:48
Ovu poruku je izmenio DraganV: 18. dec 2010 - 15:29
Napisano: 12. avg 2010 - 23:02
Hvala jos jednom...
Napisano: 13. avg 2010 - 10:34
http://www.putovanja...Arapski_Emirati
Napisano: 21. avg 2010 - 14:47
Napisano: 02. sep 2010 - 02:34
Napisano: 07. sep 2010 - 11:26
Napisano: 09. sep 2010 - 19:56
Hrane ima po raznim cenama. Ako jedete u fast food restoranima za 20-30dhs po osobi mozete da pojedete meal (recimo hamburger, pomfrit i sok). Cene po restoranima znacajno variraju ali mozete pojesti recimo neku picu, salatu ili testenine i pice za dvoje za 20-30e. Lepo je prosetati po JBR-u ima svakavih restorana i cene su svuda izlozene. Ako sednete na kafu i vodu ili sok u neku od kafeterija to ce kostati oko 10e za vas dvoje ili vise zavisi od kafe. Alkohol mozete piti samo u restoranima i barovima pri hotelima, a cena piva je oko 5-6e koliko se secam. Na plaze se ne placa ulaz a ima ih duz celog Jumeirah road-a, placa se samo ulaz u Jumeirah beach park i Mamzar park po 5dhs po osobi. Cena taksija je povoljnija nego u Beogradu kad ga zaustavis na ulici start je 3dhs a na poziv je 6dhs ( sa aerodroma je start cini mi se 20dhs, da ne pomislite da vas potkradaju), ne znam kolika je cena po kilometru. Sad imate i metro a cena je manja nego taksijem, ja se provozala jednom i bilo je ok, ovo je posebno dobra opcija za dalje destinacije. Ne znam gde cete biti smesteni ali moj savet je da izbegavate Deiru, oni to predstave kao centar grada bla, bla ali ne kazu da je tamo uvek guzva u saobracaju, da je sve nekako prljavo, staro i ruzno, puno Indusa, a sve atrakcije su na drugoj strani Creek-a, u Deiri je jedino stari souq gde mozete kupovati zacine, zlato ali i razne suvenire po povoljnim cenama. Pretpostavljam da je tamo i smestaj jeftiniji ali... ako mozete bolje nadjite neki hotel na drugoj strani, po meni je najbolje biti smesten u marini ili jbr-u jer vam je plaza odmah tu i to lepa, ima setaliste sa restoranima i kaficima za uvece... ali cene hotela stvarno ne znam. U svakom slucaju nadam se da sam vam pomogla i zelim vam lep provod.
Napisano: 09. sep 2010 - 20:19
Drago mi je sto smo se ovako upoznale. Bila si jako izdasna prilikom odgovora i od srca ti se zahvaljujem.
Mi cemo biti tamo od 23. septembra do 03. oktobra, pa se mozda i sretnemo.
U svakom slucaju, imacete ovde izvestaj sa puta.
p.s. Momak me kritikuje-kaze, ala si izabrala zemlju za medeni mesec, ne mogu ni da te poljubim na ulici.
Napisano: 10. sep 2010 - 12:02
Ovu poruku je izmenio DraganV: 18. dec 2010 - 15:30
Napisano: 07. nov 2010 - 22:09
Sigurno si u frci sa tek novorodenim detetom,ali ako moze malo info o D.
Kolika su zaista snizenja cena od 20 jan-20feb. kada traje "soping festival"?Dali snizenja vaze za sve od konfecije do teh.robe ....
Gold &diamond park kod malla Emirats ,kakve su cene i izbor?
Burjuman mall ,Dubai mall i Emirats mall dali su oni najbolji i najveci?
U kojem "MALLU" je najveci izbor Omega satova?
SVE NAJBOLJE SA NOVOM BEBOM,NADAM SE DATE NISAM TOTALNO UGNJAVIO
Napisano: 09. nov 2010 - 10:23
Ovu poruku je izmenio DraganV: 18. dec 2010 - 15:30

Citiraj
Odgovori na ovo