Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Dubai

242 odgovora na temu

#241 blok 45

backpacker

• Član
  • Poruka:25
  • ženski

Napisano: juče, 13:35

Pogledaj porukuangelinaa @ 25. May 2012 - 11:34

Hvala na odgovorima, znam ja da ce biti pakleno, ali svake godine jedino u julu mogu da uzmem odmor a Emirate odavno zelim da posetim.. Stisnucu zube:-)))
Procitala sam celu temu i vidim da svi koriste taxi, a za rent a car sam pitala jer bih zelela da vidim i ostale Emirate (jednodnevni izlet) kad vec dolazim jer sumnjam da cu vise ici tamo, bar ne skoro. A i kao sto ste rekli, nema tu nekih znamenitosti da mi ispune vreme.. A i ako imam kola, nije mi bitno gde cu biti smestena, mozda je i bolje neki miran raj na plazi..
Kakva je situacija sa vizom za Oman, nekada se dobijala na granici uz uslov da imate UAE vizu u pasosu.
Takodje me zanima ima li neke veze Izraelska viza u pasosu sa dobijanjem UAE vize?
Izraelska viza u pasošu je prepreka za ulazak u bilo koju arapsku zemlju. Ja sam je imala u starom pasošu, pa nisam mogla da apliciram ni za Egipat, a kamoli UAE, koji su još konzervativniji po tom pitanju.

#242 citza

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:235
  • ženski

Napisano: juče, 15:02

Ja stvarno ne znam to za dobijanje vize ako imate izraelski pecat, pretpostavljam da imate vece sanse da vas odbiju, najbolje da pitate u agenciji. Ja sam za Oman isla tako, samo su mi na granci lupili pecat i nesto sitno se placa, ali ja imam residence vizu UAE, ne znam da li je isto kada ste sa turistickom. Ovde svakako mozete da iznajmite auto, ali grad je velik, pa bi bilo preporucljivo da imate gps kad ste tu prvi put jer iako je sve super obelezeno ipak je komplkovano. Malo pogledajte na internetu sta vas interesuje da vidite u drugim emiratima, jer pored Abu Dhabi-a ne znam sta bi jos bilo interesantno da se vidi, ostali Emirati izgledaju bedno u odnosu na ova dva. Raj na plazi u julu nije moguc, more ce da bude pretoplo, a napolju nepodnosljivo, jedina svetla tacka je snizenje koje traje do 14. jula.

#243 angelinaa

turista

• Član
  • Poruka:63
  • ženski

Napisano: juče, 16:26

Ih, i to cu da promasim za koji dan! Vidi da se malo produzi to snizenje:))))

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0