Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

HANIOTI

582 odgovora na temu

#481 SBK

backpacker

• Član
  • Poruka:13
  • ženski

Napisano: 01. Mar 2012 - 17:12

@miki2, jao, pa jel stvarno tako loše?
Moja ćerka i ja smo prošle godine bile u Naciosu, ali pošto ove godine planiraju da nam se pridruže i moja sestra sa mužem i malim sinom moramo da tražimo neku vilu sa apartmanima...A Nikos nam se učinila jako primamljivom :)

#482 miki2

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:264
  • muški

Napisano: 01. Mar 2012 - 19:12

sbk ..neznam sta bih vam rekao ja sam isto to mislio al nisam se odusevio po dolasku na lice mesta a i ukusi su razliciti i misljenja isto .ako vam treba neka pomoc tu sam :don-t_mention:

#483 marijamia

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:210
  • ženski

Napisano: 07. Mar 2012 - 12:45

Molim sve poznavaoce Haniotija za pomoć. Potreban mi je savet oko izbora vile, a da je u ponudi naših agencija.
Ono što je neophodno je da je vila blizu plaže, najviše do 150 metara, a da je taj deo plaže, koji je vili najbliži, peskovit ili fini šljunak i da u vodi nema velikog klizavog kamenja.
Naravno, podrazumeva se da je smeštaj pristojan.
Hvala unapred!

Ovu poruku je izmenio marijamia: 07. Mar 2012 - 12:48

#484 sylvy

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 07. Mar 2012 - 16:54

Pogledaj porukuSBK @ 01. Mar 2012 - 17:12

@miki2, jao, pa jel stvarno tako loše?
Moja ćerka i ja smo prošle godine bile u Naciosu, ali pošto ove godine planiraju da nam se pridruže i moja sestra sa mužem i malim sinom moramo da tražimo neku vilu sa apartmanima...A Nikos nam se učinila jako primamljivom :)
Mozete li mi reci kakva je vila Nacios? Kakva su vasa iskustva? Moze li da se kuva? Kakva je najbliza plaza? Uzela bih krajem juna trokrevetni studio pa bih volela da ne pogresim mnogo u izboru :)...

#485 SBK

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 07. Mar 2012 - 23:40

@sylvy, i mi smo bile u trokrevetnom studiju. U principu, vila je super, samo je jedina zamerka što nismo imale ventilaciju u kupatilu. Možda je u drugim sobama bilo bolje, mi smo bile na drugom sprati u sobi broj 18. Na šta konkretno misliš pod kuvanjem? Može da se skuva supa, špagete, makarone, eventualno neka čorbica..uglavnom lagani obroci. Gazde su super, znaju i srpski.
Plaža je 100 m od vile, sve je tu u neposrednoj blizini. Nećeš se pokajati ako izabereš Nacios, a još ako ideš preko Argus toursa, organizacija je na nivou :)
Ako ti treba još neka informacija, na raspologanju smo

Meni trebaju informacije za apartmane u vili Sotiris. Iskustva? Help :)

#486 filipf

backpacker

• Član
  • Poruka:9

Napisano: 08. Mar 2012 - 00:38

Preko Agencije kompas uplatili smo vilu Hristina u Haniotiju od 24.06.do
04.07. Da li je neko bio u njoj? I kakvi su utisci? Na slikama deluje super.

#487 .RS

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 11. Mar 2012 - 22:26

Pozdrav drugari,
Supruga i ja bi sa dve bebice ove godine put Hanioti-a
Zanima nas trokrevetni studio, nije bitna blizina mora, da ima parking ili da u blizini može da se parkira, da je čist i to je to... E da, naravno da nije galama.
Ako može neki predlog od ljudi koji su već bili, opet da nije preskupo.
Hvala unapred
Postavljena slika

#488 eskontic

svetski putnik

• Član
  • Poruka:575
  • ženski

Napisano: 12. Mar 2012 - 09:11

Pogledaj porukumarijamia @ 07. Mar 2012 - 12:45

Molim sve poznavaoce Haniotija za pomoć. Potreban mi je savet oko izbora vile, a da je u ponudi naših agencija.
Ono što je neophodno je da je vila blizu plaže, najviše do 150 metara, a da je taj deo plaže, koji je vili najbliži, peskovit ili fini šljunak i da u vodi nema velikog klizavog kamenja.
Naravno, podrazumeva se da je smeštaj pristojan.
Hvala unapred!

Vila Stelios.....odlicna je i blizu plaze na nekih 50m
radim,na poslu sam mk

#489 miki2

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:264
  • muški

Napisano: 12. Mar 2012 - 16:23

delim misljenje sa ostalima za Stelios... <_<

Ovu poruku je izmenio miki2: 12. Mar 2012 - 16:23

#490 marijamia

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:210
  • ženski

Napisano: 14. Mar 2012 - 10:10

Hvala puno na odgovoru!

#491 SBK

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 15. Mar 2012 - 12:32

Apartmani u vili Sotiris, molim vas ako neko ima neke informacije neka napise.:)

#492 bokica 2905

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 15. Mar 2012 - 15:31

Da li je neko bio u vili sula u Haniotiju? Molim kratak opis posto idemo sa bebom od 14 meseci,da li je cisto i koliko je udaljeno od mora posto agencije uvek lazu.

#493 IzNoGooD

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 15. Mar 2012 - 18:51

Da li mozete da mi preporucite smestaj u Haniotiju koji ispunjava sledece:

- da je apartmanski smestaj za 2 odrasle osobe sa bebom od godinu dana (mozda jos jedna odrasla osoba), tj. da ima dnevni boravak sa kuhinjom odvojen od spavace sobe.
- da je kupatilo malo vece, tj. da nije tus iznad WC solje.
- da je po mogucstvu sto blize plazi ili na samoj plazi.
- da je u mirnijem delu Haniotija, tj. dalje od Engleza.

Pokusao sam direktno preko Greeka da trazim neki smestaj, ali izgleda da je ponuda siromasna zbog nasih agencija.

Brat mi je preporucio neke apartmane na plazi blizu trga prema Perfhokoriju, ispod one crkvice. Medjutim, on je isao pre 5 godina i preko Perle, ali oni te apartmane vise nemaju u ponudi.

Unapred hvala, S.

#494 oki65

backpacker

• Član
  • Poruka:34

Napisano: 15. Mar 2012 - 19:11

Pogledaj porukufilipf @ 08. Mar 2012 - 00:38

Mi smo bili 2006 i 2007. Vila je super, dvoriste za decu prelepo, plaza blizu. Apartmani su veliki, doduse mi smo bili u Hristini 1, za Hristinu 2 ne znam.Malo je dalje od centra ali to je super vecernja setnja.I mi smo isli preko Kompasa.

#495 mareaca

turista

• Član
  • Poruka:86

Napisano: 15. Mar 2012 - 20:26

Pogledaj porukufilipf @ 08. Mar 2012 - 00:38

E i mi smo uplatili preko iste agencije i isti termin samo vila Natasa nadam se da cemo tamo da se upoiznamo a mozda sei sretnemo usput ako idete kolima.Ako ste ikada bili u haniotiju napisite neke utske.Pozdrav

Broj korisnika koji čitaju temu: 3

Članovi: 0, gosti: 3, skriveni članovi: 0