Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

HANIOTI

582 odgovora na temu

#571 milandj85

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 17. May 2012 - 00:40

@Dusan74

Na svu srecu leti ne pijem kafu vec samo pivo :ziveli!: :D Imas li neki restoran,piceriju,kafic da posebno preporucis?

#572 eskontic

svetski putnik

• Član
  • Poruka:575
  • ženski

Napisano: 17. May 2012 - 08:16

Pogledaj porukumareaca @ 16. May 2012 - 14:25

Eskontic molim te posto vidim da preporucujes natasu da mi kazes uplatio sam tu vilu i dobio trokrevetnu sobu 310 na trecem spratu pa me zanima da li je to sprat pod samim krovom ili ispod jer neznaju u agenciji da mi to objasne .Samo mi kazu da soba gleda na park i more.I da li to menja kvalitet sobe .Hvala unapred .
Ne mogu da verujem da ne znaju ......MORAJU DA ZNAJU STA SU TI PRODALI...INSISTIRAJ NA TOME .....zavisi od agencije kako racunaju...s obzirom da vila ima visoko prizemlje e sad neko ga racuna kao prvi sprat.....provericu pa ti javljam sigurno

Ovu poruku je izmenio eskontic: 17. May 2012 - 08:21

radim,na poslu sam mk

#573 mareaca

turista

• Član
  • Poruka:86

Napisano: 17. May 2012 - 09:11

Hvala puno unapred.Ja sam to uzeo preko subagenta iz kragujevca a agencija je u novom sadu,pa oni komuniciraju telefonom i sve nesto nejasno i nedoreceno .Samo nakraju svi preporucuju tu vilu.

#574 Ljilja R

backpacker

• Član
  • Poruka:3
  • ženski

Napisano: 17. May 2012 - 09:19

Da se pridruzim prethodnom turisti. I mi smo preko subagenta iz Sapca uplatili preko Kompasa Novi Sad vilu Natasu 3 sprat apartman u pitanju posto je nas cetvoro, gledamo na park i na more znaci na uglu nam je terasa i rekli su nam da je to klasican treci sprat. Uplatili smo za 14. jul. Ako imate nekih korisnih informacija i saveta hvala unapre. Pozzzzz

#575 didi64

putnik

• Član
  • Poruka:112
  • ženski

Napisano: 17. May 2012 - 09:19

mareaca, uzmi stvar u svoje ruke pa TI nazovi agenciju u NS! Kad sam letovala preko novosadskog Kompasa (i oni imaju u ponudi Natašu), tačno su mi na fotografiji pokazali koji je apartman.

#576 mareaca

turista

• Član

Napisano: 17. May 2012 - 09:29

I ja idem preko njih i hvala na savetu sad cu to i da uradim

#577 la dolce

turista

• Član
  • Poruka:78

Napisano: 17. May 2012 - 17:10

Pogledaj porukumilandj85 @ 17. May 2012 - 00:40

@Dusan74

Na svu srecu leti ne pijem kafu vec samo pivo :ziveli!: :D Imas li neki restoran,piceriju,kafic da posebno preporucis?

Meni je Sunshine presladak. Na samom trgu, na uglu. Prave i veoma ukusne koktele.

#578 mareaca

turista

• Član

Napisano: 17. May 2012 - 17:33

Dobio sam objasnjenje:kompas novi sad prodaje samo treci tj zadnji sprat i mi imamo pogled park more brdo sto znaci da je terasa na ugao i nikakve razlike nema u opremi i kavlitetu u odnosu na nize spratove.
Didi molim vas recite mi vase utiske o toj vili.Lokacija mi je jasna zanima me higijena terasa velicina ja imam trokrevetni studio

#579 didi64

putnik

• Član
  • Poruka:112
  • ženski

Napisano: 18. May 2012 - 10:53

mareaca, na žalost mi nismo uspeli poslednje dve godine + ove da dobijemo smeštaj u Nataši. Uvek moram da usklađujem datume sa nekoliko "čimbenika", pa kad sve uskladimo tamo neeema više mesta, i baš mi je žao. Znači, kako moderatori savetuju, nisam merodavna da dajem komentare o Nataši. Ali ću malo da zgrešim :blush:
Letovali smo preko Kompasa (NS) u Hermesu i bili potpuno zadovoljni, organizacija sasvim O.K., smeštaj onakav kakvog su nam i prezentovali. Što se tiče Nataše, naše dve poznanice već 4-tu godinu letuju u njoj i to spoje dve smene. Izuzetno su zadovoljne samim apartmanom i higijenom, veoma im odgovara što postoje zajedničke prostorije za onaj poslednji, malko mučan dan za nas koji idemo autobusom.
Prošle godine smo mi čeznutljivo obilazili oko vile i tu mogu da ti ja potvrdim da je na sasvim O.K. mestu: od mora samo jedan ćošak, od Masutisa (koji je bolje snabdeven, povoljniji i veći od Arvantidisa) je oko 500m, a dva ćoška od uličica koje kao krakovi zvezde idu ka trgu. irno a blizu, ma milina ...
Nek mi moderatori oproste :onaaako:

#580 mareaca

turista

• Član

Napisano: 18. May 2012 - 11:37

Hvala na odgovoru .Bas se radujemo letovanju i ovakvi utisci nas bas oraspoloze u ovaim tmurnim danima .

#581 tvrdoglav

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 19. May 2012 - 21:47

Pretražio sam temu, ali ne videh da neko pominje hotel Naias Beach. Hteo bih da idem u septembru sa ženom i malim detetom pa me zanima da li je neko bio i kakvi su mu utisci. Prema onome što sam video u ponudama agencija, deluje vrlo solidno.

#582 miki2

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:264
  • muški

Napisano: 19. May 2012 - 22:33

http://www.tripadvis...nia_Region.html

evo nekih komentara a vidim da su ok tako da samo napred :komp:

#583 tvrdoglav

backpacker

• Član
  • Poruka:6