Istanbul-princevska ostrva
Napisano: 28. Mar 2008 - 18:56
Napisano: 28. Mar 2008 - 20:45
Išli smo bez ikakve organizacije, brodom iz luke, kao i svi drugi koji tamo recimo stanuju.
Lepa je promena u odnosu na gužvu i haotičnost Istanbula, nema sumanutog saobraćaja (vozili smo se fijakerom!), puno je zelenila i bogataških vila.
Put do njih takodje zanimljiv, panorama grada iz različitih uglova.
I ponavljam: karta na pristaništu, sića neka. Važi za bilo koji povratni brod, onda i ne kontrolišu na ulasku.
Napisano: 29. Mar 2008 - 13:28
Napisano: 29. Mar 2008 - 14:52
Sednete na brod kad hoćete, vratite se kad hoćete, jedete gde hoćete tamo... i to je to.
Koliko ja znam nema nekih znamenitosti za koje bi vam priča vodiča nešto posebno značila, a o pomoći u snalaženju da ne govorimo...
Napisano: 14. Nov 2011 - 18:42
Nikola S. @ 28. Mar 2008 - 20:45
Išli smo bez ikakve organizacije, brodom iz luke, kao i svi drugi koji tamo recimo stanuju.
Lepa je promena u odnosu na gužvu i haotičnost Istanbula, nema sumanutog saobraćaja (vozili smo se fijakerom!), puno je zelenila i bogataških vila.
Put do njih takodje zanimljiv, panorama grada iz različitih uglova.
I ponavljam: karta na pristaništu, sića neka. Važi za bilo koji povratni brod, onda i ne kontrolišu na ulasku.
Dakle, nikako preko agencije, prosetajte sami, jeftinije je, a svoj ste gazda.Tamo lepo iznajmite kociju, a ima ih na stotine, provozace vas po ostrvu, zaustaviti se negde nasred puta da se slikate i vratiti na polaznu tacku.I nikako ne propustite ovakav izlet.
Napisano: 23. Dec 2011 - 01:43
Planiram da obiđem Prinčevska ostrva pa pretpostavljam da odatle polazi. BTW da li su to ona ostrva koja se vide odatle u Mramornom moru?
Prošle godine sam išao brodom ka Kadikoy pa su se videla neka ostrva u blizini...
Napisano: 10. Jan 2012 - 22:30
Napisano: 13. May 2012 - 13:35
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0