Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

Da li u Kusadasiju postoje Hot Spotovi

• Ne možete pisati na ovoj temi
54 odgovora na temu

#46 hot

backpacker

• Član
  • Poruka:4
  • muški

Napisano: 01. Apr 2008 - 23:30

Tehnika se uvek kupuje u velikim gradovima, koji nemaju, aj da kazem "turisticki dinar". Uvek je u tim turistickim destinacijama skuplje. Znaci treba pogledati, ako se ima
mogucnosti Istambul.

Nego neko gore rece da se WIFI naplacuje tamo. Zna li neko kolike cu konkretne cene za to (mislim ono od-do). Pitam zato sto mi posao takav, kuci mi celi biznis ide preko neta, a za putovanje nosim PDA, a moracu ipak malo i na odmoru da budem u toku (radim za jednu nemacku firmu)

Ovu poruku je izmenio hot: 01. Apr 2008 - 23:33

#47 Roli

kosmopolita

• Moderator
  • Poruka:5052
  • muški

Napisano: 02. Apr 2008 - 10:47

Druže,pa nisi pročitao celu temu! :) Pogledaj drugi post na prvoj strani! :)

#48 hot

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 02. Apr 2008 - 17:28

Izvinjavam se, hvala, pogledao sam :)

#49 levca

backpacker

• Član
  • Poruka:24

Napisano: 02. Apr 2008 - 18:27

Neznam dali je do mog racunara ili nesto drugo, ali ovo sto je gore hot pisao, mene citirao, neverujem da sam ja pisao, promenio sam lozinku, pa ce valjda sada biti sve u redu.

Sto se tehnike tice, nemora da znaci da je uvek u vecim centrima jeftinije. Sve zavisi koliko je ta roba putovala dotle i kakvi su bili troskovi dotle.

Setio sam se jednog banalnog primera od pre nekoliko godina iz Grcke. Kada sam hteo da kupim kikiriki za kuci (20-30 kg), najjeftinije mi je bilo (povezao sam se sa nekim mornarima u jednom restoranu) da ga uzmem na brodu koji je upravo stigao u luku, a prevozio je bas to. Dzak je bio jeftiniji 4 puta nego u prodavnici.

Znaci ako vas ne mrzi i imate malo vremena, potrazite neki brod koji dovozi recimo tehniku u Tursku. Tu je sigurno najjeftinije ;)

#50 levca

backpacker

• Član
  • Poruka:24

Napisano: 02. Apr 2008 - 18:47

Pogledaj porukulevca @ 2. 04. 2008 - 18:27

Neznam dali je do mog racunara ili nesto drugo, ali ovo sto je gore hot pisao, mene citirao, neverujem da sam ja pisao, promenio sam lozinku, pa ce valjda sada biti sve u redu.

Sto se tehnike tice, nemora da znaci da je uvek u vecim centrima jeftinije. Sve zavisi koliko je ta roba putovala dotle i kakvi su bili troskovi dotle.

Setio sam se jednog banalnog primera od pre nekoliko godina iz Grcke. Kada sam hteo da kupim kikiriki za kuci (20-30 kg), najjeftinije mi je bilo (povezao sam se sa nekim mornarima u jednom restoranu) da ga uzmem na brodu koji je upravo stigao u luku, a prevozio je bas to. Dzak je bio jeftiniji 4 puta nego u prodavnici.

Znaci ako vas ne mrzi i imate malo vremena, potrazite neki brod koji dovozi recimo tehniku u Tursku. Tu je sigurno najjeftinije ;)

Ovu poruku je izmenio levca: 02. Apr 2008 - 19:56

#51 ALIEN

backpacker

• Član
  • Poruka:9

Napisano: 02. Apr 2008 - 18:59

E, ovo jos nisam video. Covece iskuliraj I samo nastavi jer je tema odlicna!

Ovu poruku je izmenio ALIEN: 02. Apr 2008 - 20:01

#52 t.o.u.r.i.s.t

backpacker

• Član
  • Poruka:8
  • ženski

Napisano: 02. Apr 2008 - 19:14

Pogledaj porukuALIEN @ 2. 04. 2008 - 17:59

E, ovo jos nisam video. Covece iskuliraj I samo nastavi jer je tema odlicna!
Slazem se

#53 ALIEN

backpacker

• Član

Napisano: 03. May 2008 - 02:07

E ovaj LEVCA je stvarno FACA !!!! :bez-zuba:

#54 hot

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 03. May 2008 - 02:14

Pogledaj porukuALIEN @ 3. 05. 2008 - 02:07

E ovaj LEVCA je stvarno FACA !!!! :bez-zuba:

CAR, bar nam prenosi iskustva :D (sala)

Ovu poruku je izmenio hot: 03. May 2008 - 02:17

#55 ALIEN

backpacker

• Član

Napisano: 12. May 2008 - 01:03

Kupio sam i ja pocket pc, model HTC Tytan II, ali se oko WiFi-a tesko snalazim (spansko selo). Priblizava mi se vreme odmoru (Kusdasi kao sto sam i ranije naveo) pa mi trebaju neke korisne informacije u vezi sa programima koji se koriste za komunikaciju putem interneta i da li treba dodatno ubacivati neke parametre kao kod obicnih mob. telefona da bi se konektovao na internet?

Hvala!

Ovu poruku je izmenio ALIEN: 12. May 2008 - 01:26

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0