Da li u Kusadasiju postoje Hot Spotovi
Napisano: 18. Mar 2008 - 22:11
Pozdrav, Srdjan Vranje
Napisano: 19. Mar 2008 - 00:44
Evo i lista svih Wi-Fi Hot Spot-ova u Kusadasiju preko nekog search-a: Link
Ovu poruku je izmenio Roli: 19. Mar 2008 - 00:58
PUTOPIS: Kušadasi u slici i reči MFT: Paralia, Solun Waterland, Ostrvo Krf, Paxos-Antipaxos, Grad Krf, Zavejani Zlatibor, Ritter Sport Museum, Terra

Napisano: 20. Mar 2008 - 16:58
Hehehehe! Pa jeste iscrpno pohvatati gde su u Kušadasiju,jer je predstavljen u rezultatima ceo Aydin! Ma ne brinem se ja! Snaćićeš se!
Reci mi kada ideš u Kušadasi?
POZZ
PUTOPIS: Kušadasi u slici i reči MFT: Paralia, Solun Waterland, Ostrvo Krf, Paxos-Antipaxos, Grad Krf, Zavejani Zlatibor, Ritter Sport Museum, Terra

Napisano: 22. Mar 2008 - 00:10
Reci mi kada ideš u Kušadasi?
POZZ
Najverovatnije 31.07 preko Argousa - hotel ABEM - citam da vredi za te pare
POZZ
Napisano: 22. Mar 2008 - 00:45
POZZ
Nemoj sada da nas imitiraš!

Napisano: 23. Mar 2008 - 13:01
Od ore neki dan sam tek na ovom forumu, a rezervisao sam Hotel ABEM jo pre 2 nedelje, pa ako je neka slucajnost i neka je, ali verujte da nikog ne #imitiram#, samo mi drago da verovatno nisam napravio los izbor
HVALA
Napisano: 23. Mar 2008 - 13:24
HVALA
Hehehehe! Ma zezam se! I ja idem u Abem,ali pre tebe pa ćeš imati slike i iskustva iz prve ruke! I Vis ide samnom u istom terminu!

Napisano: 24. Mar 2008 - 22:45
POZZ
Neznam sta vam mogu reci o tome. Proputovala sam cijeli svijet, turisticki radnik sam preko 30 godina, ne vredi ici u Tursku, pogotovu u Kusadasi, bas u to vrijeme. Znate valjda za probleme sa vodom i klimom u tom gradu i tom periodu ? Sto se tice bezicnog interneta, neznam kakav (koji model) telefona koristite, posto ja moj nisam mogla da konektujem, pre 40 tak dana, bas u Kusadasiju. Valjda im je, kak' su mi objasnili mestani, neka nestandardizirana mreza. (mada moj HTC samo tamo nije radio !!).
Ovaj hotel nije los, znam cak i vlasnike (dvojica su), fini ljudi, dobra usluga, jedino mi se ne cini bas fin pogled sa nekih od terasa (gledaju pravo u dimnjak male fabrike), dakle i o tome povedite racuna kod Vaseg turisticog radnika.
Pozdrav
Napisano: 25. Mar 2008 - 16:44
Napisano: 25. Mar 2008 - 17:55
Pozdrav, Srdjan
Neće me mrzeti pa ću napisati svoj putopis,kao prošle godine sa Krfa!
Ovu poruku je izmenio Roli: 25. Mar 2008 - 17:55

Napisano: 25. Mar 2008 - 21:23
Pozdrav
Napisano: 26. Mar 2008 - 02:05
Pozdrav
Vidite ovako, mozda je moj model telefona stariji, ali mislim da to nema neke veze, posto je valjda taj sistem komuniciranja svuda isti. Ja imam onaj prvi (iz 2003) model HTC P1. Neznam koji Vi model imate, ako je i on iz starije generacije mozda imate isti problem ? Kazem probala sam, ali ne funkcionira. (recimo u restoranu Black & White, koji je tim sistemom opremljen). Nego nije mi jasno dali je to bas toliki trosak (jedino ako ne pricate satima
Pozdrav
Ovu poruku je izmenio t.o.u.r.i.s.t: 26. Mar 2008 - 02:12
Napisano: 26. Mar 2008 - 02:46
Pozdrav
Pozdrav,
evo vec neko vreme pratim ovaj forum pa posto je moja destinacija ovog leta Kusadasi zanima me kako to funkcionise sa telefonima jer moj telefon je NOKIA N73 i da li on to isto moze kao i tvoj. Zbog moje mnogobrojne familije i za moj dzep to bi bilo super, ali neznam kako to da koristim pa bih te zamolio da mi objasnis u kratkim crtama
Izvini t.o.u.r.i.s.t. to za tebe mozda i nije trosak ali meni bogami jeste. A sto se tice onih dimnjaka i nestasice vode tu sam se razocarao
Ovu poruku je izmenio ALIEN: 26. Mar 2008 - 02:50
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0