Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

Kusadasi preko Argusa

157 odgovora na temu

#151 alanya84

svetski putnik

• Član
  • Poruka:666
  • ženski

Napisano: 22. Mar 2012 - 17:23

За Турску се не секирајте. Поготово не за Кушадаси који је најомиљеније, најпосећеније место од стране наших туриста. :suncase:

#152 bokicabok

backpacker

• Član
  • Poruka:8

Napisano: 24. Mar 2012 - 00:03

Hvala puno, sada mi je lakse ;)

#153 saskica20

backpacker

• Član
  • Poruka:18

Napisano: 05. Apr 2012 - 15:57

Znam da za svaku agenciju ima i lepih i ruznih komentara. Naime prosle godine sam putovala sa Lui travelom i bila sam zadovoljna, ove god sam s eodlucila za smestaj koji jedino daje argus, ali sam se uplasila kada mi je jedan covek ispricao kako se desavalo da ljudi uplate jedan hotel a da ih argus kada stignu smesti u drugi sa izgovorom da je doslo do greske ili da promene cenu u zadnjem trenutku, par dana pred put, itd...pa sad ne znam da li da uplatim ili ne, a vremena imam malo,da li ste i vi culi, doziveli ovako nesto,ili uopste neko negativno iskustvo?

Ovu poruku je izmenio saskica20: 05. Apr 2012 - 15:59

#154 alanya84

svetski putnik

• Član
  • Poruka:666
  • ženski

Napisano: 05. Apr 2012 - 16:05

То што ти је тај човек испричао може свакој агенцији да се догоди, али не стално. Летовала сам са Аргусом 2 пута и није ми се то никада догодило.

#155 leprsava

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1368
  • ženski

Napisano: 05. Apr 2012 - 18:07

Ja sam bila pre 2 godine i nikakav problem kada smo krenuli. Pre polaska par dana nam je javljeno da je greskom hotela uradjena rezervacija i da nema mesta i ponudjen nam je jos bolji hotel. Bio je skuplji oko 200 eura po osobi isto 4 zvezdice ALL, ali bolja lokacija tako da smo se jos lepse proveli od planiranog :)

#156 saskica20

backpacker

• Član
  • Poruka:18

Napisano: 06. Apr 2012 - 15:03

Pretpostavljam da su korektni jer ih dosta ljudi takodje i hvali, ipak smo malopre uplatili hotel Melike, preko Lui-a, sa njima smo vec putovali pa nam je lakse.

#157 MinnesaG

backpacker

• Član
  • Poruka:14
  • ženski

Napisano: 03. May 2012 - 21:46

Budući da sam i sama bila turistički radnik u ona srećnija vremena kada je u ovoj branši radio kvalitet , odnosno bio preduslov da bi se neko bavio ovim poslom , ono što sam zatekla u Argusu nedavno , a prilikom uplate arr za Tursku me u najblažu ruku šokiralo.

Neupućenost , nezainteresovanost i 'ajde da kažem nevaspitanje onih žena na šalterima agencije Argus se ne sreću tako često.
Nebitno je ili malo bitno da li su one lično videle smeštajne jedinice bilo koje destinacije koja im je u ponudi ih ne opravdava da o istim najbukvalnije ništa ne znaju i bez blama to saopštavaju potencijalnim gostima.

Na većinu pitanja im je odgovor " Potražite na internetu" , na šta su od mene dobile odgovor da su ipak one plaćene da TO potraže na internetu i nama koji im ostavljamo novac od kog će dobiti te plate , daju željenu informaciju .

Ustvari ih i ne bih nazvala šalterske radnice u turističkoj agenciji već tek blagajnice što mogu da budu i u kiosku brze hrane.

Svejedno smo ovde uplatili arr jer su nam se izdogađale spec. okolnosti da ne možemo u svojoj režiji da putujemo i jer nam termin i cena odgovaraju i nadam se samo da će sadržaj na licu mesta da opravda sve ovo loše na startu.

#158 jedna mala

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:481
  • ženski

Napisano: 07. May 2012 - 12:48

MinnesaG sreca da su vodici njihovi koji rade u Kusadasiju susta suprotnost ovome sto si napisala za devojke u samoj agenciji

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0