Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Srbi koji žive u Atini

4 odgovora na temu

#1 AnaMarija77

backpacker

• Član
  • Poruka:39

Napisano: 15. Mar 2008 - 15:17

Javite se Srbi koji živite u Atini. Treba ove godine da se preselim tamo i volela bih da steknem prijatelje. Ovde možete ostavljati savete i svoja zapažanja o životu u Atini. Koliko ima naših tamo, im ali naših firmi, itd?

#2 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 15. Mar 2008 - 19:01

Majda&Zvonimir Šimunec...
Saša Živulović, moj školski iz osnovne (rukometaš)
...kako da ti objasnim. "Teta Ratkin sin Ivica"

Ali ni sa kim od njih nisam u kontaktu :)

Šalim se, nadam se da će neko da ti se javi sa nečim pametnim.

Možda da se raspitaš u Društvu srpsko-grčkog prijateljstva:
Klik1
Klik2
Klik3
Klik4

#3 Danijella

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 27. Mar 2008 - 14:45

Pogledaj porukuAnaMarija77 @ 15. 03. 2008 - 14:17

Javite se Srbi koji živite u Atini. Treba ove godine da se preselim tamo i volela bih da steknem prijatelje. Ovde možete ostavljati savete i svoja zapažanja o životu u Atini. Koliko ima naših tamo, im ali naših firmi, itd?
Draga ANAMARIJA, volela bih da znam jesi li uspela da stupis u kontakt sa nekim od nasih u Atini i na koji nacin. Ja imam jednog prijatelja tamo tj tacnije u Solunu sa kojim sam davno izgubila kontakt pa bih pokusala da ga pronadjem i ponovo stupim u kontakt.
Unapred zahvalna

#4 AnaMarija77

backpacker

• Član
  • Poruka:39

Napisano: 18. Apr 2008 - 14:09

Tek sad videh poruku. stupila sam sa nekim našim ljudima u kontakt preko www.srbija.gr
Registruj se tamo i naćićeš ljude i iz Soluna.Pozdrav1

#5 mirtsche

turista

• Član
  • Poruka:95
  • ženski

Napisano: 22. Apr 2008 - 02:27

Bas sam taj sajt htela da preporucim. Mozda mogu da budem od neke pomoci u pronalazenju druga, jer sam u Solunu

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0