Putnica @ 27. 03. 2008 - 09:02
Nisam bas u toku, ako si ti onaj isti Code sa krstarice, posecuj nas cesce...Tvoje komentare sam uvek citala sa sirokim osmehom (a neke sam cak i sacuvala - toliko duha, ponekad sete...)

Da ja sam taj, nisam više mogao da izdržim blesavost u koju je taj forum zapao, pokupio sam svoje krpice i polako zatvorio vrata za sobom... Jedino mi još ponekad nedostaju pojedini dragi ljudi odande, ali što kažu naši stari - vreme briše sve rane..
Pošto se očigledno "znamo", odmah pitanja:
- Koji ti je bio nick tamo?
- Putujes li u Grčku ove godine?
- Koji ti je broj cipela?
A štp se tiče sete, ove godine ću biti poslovno u Grčkoj osim u februaru (već bio) i u maju pa onda ono najvažnije, sa ćerkom u Septembru. Biće mi to čini mi se zadnje putovanje sa ćerkom u najlepšu zemlju na planeti za nas dvoje (oboje smo zaljubljeni u grčku kulturu i ljude) jer kako stvari stoje sledi joj da kaže sudbonosno "da". To je sjajno ali nije baš potpuno jer će živeti u USA, predaleko za mene, u nju zatreskanog oca... :(
Pa kako da se sa setom ne setim naših zajedničkih putovanja po celoj Grčkoj, kad smo se nekoliko puta izgubili, tri puta spavali kod nepoznatih ljudi, obisli sve što se obići može, kupali se na svakoj iole većoj plaži, pojeli zajedno po 4 tone suvlakija, zagrljeni gledali zalazak sunca na plaži i prvo rađanja sunca na toj istoj plaži.
Milion uspomena a izgleda da ce mi to biti jedino za šta ću se držati da ne poludim kad mi ode i kad budem tražio načina da ubrzam kretanje zemlje a sve da i dani brže prođu i opet mi dođe moja princeza, barem na kratko ...
Mislim da ću kad ode, mnogo više vremena provoditi u Grčkoj, sve sećajući se svakog sata našeg zajedničkog. Valjda će mi to pomoći...
Eh živote, lutalico...