Možda eventualno neko traži i osiguranje, mada nisam još čuo da su nekom to tražili
Ja uvek uplatim, bez obzira treba ili ne treba, tako se osećam sigurnije u slučaju neke glupe zdravstvene situacije.
Individualna grčka viza
Započeo/la: familypa, 13. Mar 2008 20:12
2420 odgovora na temu
Napisano: 11. Jun 2010 - 23:12

Danas smo stariji nego što smo ikad bili, ipak mlađi smo nego što ćemo ikada biti.
Uživajmo onda u ovom danu dok traje.....
Napisano: 11. Jun 2010 - 23:44
hvala, sad mi je malo lakse da ne moram da skupljam jos gomilu papira i da cimam vlasnika apartmana za pozivno pismo i sl.
Za auto se podrazumeva medj. dozvola i zeleni karton, zdr. osiguranje cu izvaditi.
Za auto se podrazumeva medj. dozvola i zeleni karton, zdr. osiguranje cu izvaditi.
Napisano: 11. Jun 2010 - 23:48
uz ta tri jos ti samo fali dobra volja i novcanik
Napisano: 16. Jun 2010 - 07:58
Iako su male sanse da ce ti ista od toga traziti na granici (meni licno nikada niko nista nije trazio da pokazem), odstampaj i tu rezervaciju sto si je dobila na mail i ponesi sa sobom i to je sve. Naravno podrazumeva se zdravstveno, zeleni karton itd zbog sebe a ne zbog njih.
Srecan put
Srecan put
Napisano: 18. Jun 2010 - 22:36
Da li moze neko ko je putovao skoro, znaci u prethodnih mesec dana, u grcku, da li su na granici trazili potvrdu rezervacije, posto bih isao na zakintos u julu, verovatno bih tamo trazio smestaj... Ovde svako prica svoju pricu.
Da li ima neko da su mu ove godine grcki carinici trazili potvrdu rezervacije? Ne da su rekli treba vam, nego da su trazili na uvid.
Da li ima neko da su mu ove godine grcki carinici trazili potvrdu rezervacije? Ne da su rekli treba vam, nego da su trazili na uvid.
Napisano: 20. Jun 2010 - 10:54
Mozda ima ovde ljudi koji su u slicnoj situaciji kao i ja..
Dakle,
- drzavljanin sam BIH
- Radim u Srbiji (Beogradu), imam priveremeni boravak ( do 29.11.10 )
- vec sam putovao u Sloveniju krajem 2008 godine ali poslovno..( procedura je bila da su mi slali pozivno pismo i ja sam regularno isao u Abasadu Slovenije u Beogradu i dobio shengen vizu )
- sada zelim da putujem u Grcku i treba mi viza naravno..
Da li je neko vadio vizu koje u slicnoj situaciji...isao bih preko Agencije (sve agencije kazu da osobe bez Crvenog pasosa sami vade vize)...
Sta je sve potrebno..pretpostavljam standardni obrazac..zdravstveno osiguranje..i potrvrda da imam 500 eurica za 10 dana boravka tamo?
hvala svima na dodatnim informacijama
Dakle,
- drzavljanin sam BIH
- Radim u Srbiji (Beogradu), imam priveremeni boravak ( do 29.11.10 )
- vec sam putovao u Sloveniju krajem 2008 godine ali poslovno..( procedura je bila da su mi slali pozivno pismo i ja sam regularno isao u Abasadu Slovenije u Beogradu i dobio shengen vizu )
- sada zelim da putujem u Grcku i treba mi viza naravno..
Da li je neko vadio vizu koje u slicnoj situaciji...isao bih preko Agencije (sve agencije kazu da osobe bez Crvenog pasosa sami vade vize)...
Sta je sve potrebno..pretpostavljam standardni obrazac..zdravstveno osiguranje..i potrvrda da imam 500 eurica za 10 dana boravka tamo?
hvala svima na dodatnim informacijama
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0