Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

NOVI pasoši

603 odgovora na temu

#571 Zof

turista

• Član
  • Poruka:78
  • muški

Napisano: 01. Aug 2011 - 08:31

Zakazivanja za pasos/lk preko sajta e-uprava

Zakazao sam za danas za dete, idemo u 18:40h pa cu se javiti sa svezim vestima sutra. Da vidimo jel to stvarno tako funkcionise ili je opet neka fora za zamazivanje ociju...Sam proces zakazivanja je skroz jednostavan, sve se zavrsi bukvalno za nekoliko minuta.

#572 Clara

putnik

• Član
  • Poruka:127
  • nije upisan

Napisano: 03. Aug 2011 - 19:18

Pogledaj porukucekiceki @ 19. Jul 2011 - 16:18

Pa da, tako sam i mislila. Ima li neka opstina kao Rakovica, to se prakticno ceka 2-3 sata,a da je blize gradu? Kakav je Zemun?

Lepo ako ima negde za 24h :)
Moje iskustvo je da covek ne moze ni u to "hitno" da se pouzda.
Ja sam na Novom Beogradu radila po hitnoj proceduri, i to mi oni predlozili tako, potpisala molbu, i rekli su da dodjem za 5 dana (nasuprot dve nedelje koliko se inace ceka). Pojavim se ja posle 5 dana sa oznakom "hitno", kazu nije gotovo, jos me cika sa saltera isprasi recima sto sam dosla tako rano, a ne posle dve nedelje "kao sav normalan svet". Kaze, to "hitno" njima nista ne znaci! Sacekam ja jos koji dan, pa odem opet, medjutim nece ni broj za podizanje da mi daju, nego prvo direktno da proverim da li je gotovo (proverih, bilo je gotovo) pa da ponovo sacekam red i posle dodjem da podignem.

Ovu poruku je izmenio Clara: 03. Aug 2011 - 19:20

#573 cekiceki

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:224
  • ženski

Napisano: 03. Aug 2011 - 19:25

Pogledaj porukuZof @ 01. Aug 2011 - 08:31

Zakazivanja za pasos/lk preko sajta e-uprava

Sta je bilo? Radi li taj novi sistem i kako izgleda? Na kojoj opstini ste zakazali?

Ovu poruku je izmenio DraganV: 06. Aug 2011 - 08:38
skracen citat

#574 Zof

turista

• Član
  • muški

Napisano: 05. Aug 2011 - 08:19

Opstina Novi Beograd. Evo kako je proslo - zakazano u 18:40h, pojavio se u 18:38h i prozvani smo bukvalno u 18:40 (da,da,tacno u zakazano vreme). Procedura trajala tacno 12min, i to je to Postavljena slika apsolutno funkcionise. Problem je u sledecem koraku, za podizanje pasosa ne postoji mogucnost zakazivanja nego moras poraniti ranom zorom da uzmes broj pa da ides kasnije u toku dana po njega, stvarno su i to mogli da pojednostave. Ali od koga je i ovo je odlicno. Moj + za online zakazivanje termina za pasose/LK !!!

Ovu poruku je izmenio DraganV: 06. Aug 2011 - 08:38
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#575 cekiceki

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 05. Aug 2011 - 12:46

dobro, super za prvi deo, ali sta je sa tim drugim delom oko podizanja, potpuno glupo, kakav se red tu stvara i zbog cega?

#576 Zof

turista

• Član
  • muški

Napisano: 08. Aug 2011 - 12:10

Podizanje ne izgleda bas onako kako bi se dalo zamisliti u normalnom svetu. traje bar 10-15min, moras potpisivati, pa otisci prstiju i jos neke procedure...ne ide to bas: Dobar Dan dajte mi moj pasos i da idem za 30sek, nas MUP je to zakomplikovao naravno!

Ovu poruku je izmenio DraganV: 08. Aug 2011 - 14:42
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#577 cekiceki

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 08. Aug 2011 - 12:22

Mozda na opstini N. Beograd, ta glupa procedura ne postoji u Zemunu, a iskreno nema ni logike. Ja sam zavrsila za manje od 10 minuta, u kompjuteru postoji sva potrebna dokumentacija, imaju fotografiju od nove licne karte, tako da se preskace fotografisanje, isto je i sa otiscima, cak mozda ne bi trebali ni izvod iz maticne knjige rodjenih i drzavljanstvo da donosimo i to je u bazi podataka. Uzgred, kad sam vadila zadnji put ta dokumenta, rekose to je od sad pa zanavek, vek trajanja neogranicen, sto je i logicno, 2 dokumenta koja se i ne menjaju, narocito onaj prvi, a drzavljanstvo retko ko da promeni.

#578 cica79

turista

• Član
  • Poruka:65
  • muški

Napisano: 12. Aug 2011 - 10:36

Još malo, pa krećemo za Grčku, čitam sve na forumu-niko još nije pisao o tome da li su konkretno proveravali koliko novca imate kod sebe. Za odrasle osobe min.300, za decu min 150. Znači mi, kao četvoročlana porodica bismo trebali da imamo kod sebe 900 evra?? :nea: Nije nam prvi put, znam po praksi da nam od 450-500.- SIGURNO ne treba više..
Interesuje me: da li će nam gledati u novčanik, da li treba da nosimo izvod iz banke?

#579 stjack

backpacker

• Član
  • Poruka:17
  • ženski

Napisano: 12. Aug 2011 - 10:56

Mi bili u junu, svojim kolima, niko nas ništa nije pitao.
Možda ako procene da si 'sumnjivo lice', ali kad vide klasičnu porodicu koja ide na letovanje, mislim da nema šanse da vas bilo šta cimaju.
Makar nas nisu nikad - u prošlih 5 godina smo svake godine išli kolima u Grčku, bez problema, ranije preko agencije, poslednja 2 puta u svojoj režiji, i bez vaučera, samo potvrda o uplaćenoj akontaciji i mail prepiska - koju takodje niko nije tražio na uvid Postavljena slika
Mislim, znaju i oni od čega žive...

Ovu poruku je izmenio stjack: 12. Aug 2011 - 11:00

Faith is the vision of things unseen. Only those who see the invisible can do the impossible.

#580 cica79

turista

• Član
  • muški

Napisano: 12. Aug 2011 - 11:03

Nisu ni nama ništa tražili do sada, ali ovo su "izmislili" od ove godine, pa se baš zato pitam..

#581 stjack

backpacker

• Član
  • Poruka:17
  • ženski

Napisano: 12. Aug 2011 - 11:05

Kad nama nisu tražili 21. juna, neće ni vama.
Putujte bez brige.

Lep provod!
Faith is the vision of things unseen. Only those who see the invisible can do the impossible.

#582 cica79

turista

• Član
  • muški

Napisano: 12. Aug 2011 - 11:11

Hvala!
:thankyou:

#583 kole2507

backpacker

• Član
  • Poruka:12

Napisano: 12. Aug 2011 - 14:24

Bolje ponesi, nego da te vraćaju ...

#584 bbking

putnik

• Član
  • Poruka:160
  • muški

Napisano: 12. Aug 2011 - 16:38

uvek možete pokazati kreditne kartice i pustiće vas.Svi koji nisu sumnjivi prolaze bez problema.

#585 deki27

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:251
  • muški

Napisano: 13. Aug 2011 - 09:54

Pogledaj porukucica79 @ 12. Aug 2011 - 10:36

Još malo, pa krećemo za Grčku, čitam sve na forumu-niko još nije pisao o tome da li su konkretno proveravali koliko novca imate kod sebe. Za odrasle osobe min.300, za decu min 150. Znači mi, kao četvoročlana porodica bismo trebali da imamo kod sebe 900 evra?? :nea: Nije nam prvi put, znam po praksi da nam od 450-500.- SIGURNO ne treba više..
Interesuje me: da li će nam gledati u novčanik, da li treba da nosimo izvod iz banke?

http://www.putovanja...post__p__361054
Tema vec postoji

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0