Putovanja.info Forum: NOVI pasoši - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (41 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Poslednja »
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

NOVI pasoši sva pitanja u vezi novog pasosa

#376 Korisnik je offline   knight

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 232
  • Učlanjen: 15.04.09

Napisano: 26. feb 2010 - 03:38

ja sam pre 2 nedelje izvadila u starom gradu . cekala sam doduse kratko mozda pola sata al dosla sam u cik zore ko vampir . to je jedini nacin da se preda i uzme pasoso i lk . ceka se 20 dana najduze .. srecno svima jer su redovi veliki a rade sporo kako cujem i razvlace se jer nema dovoljno sluzbenika a toliko nezaposlenih u zemlji ccc
0

#377 Korisnik je offline   doktorzaludilo

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 6
  • Učlanjen: 04.02.10

Napisano: 28. feb 2010 - 18:09

Ja idem sutra predati za pasos
0

#378 Korisnik je offline   smesko

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 392
  • Učlanjen: 18.08.09

Napisano: 28. feb 2010 - 21:54

doktore pripremi se za cekanje,pa nam javi utiske kako si prosao,i neka je sa srecom

0

#379 Korisnik je offline   Radoznala

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 12
  • Učlanjen: 25.11.08

Napisano: 28. feb 2010 - 22:03

da li neko zna da li za egipat moze stari pasos
0

#380 Korisnik je offline   DraganV

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 5812
  • Učlanjen: 26.02.09

Napisano: 28. feb 2010 - 23:45

Pogledaj porukuRadoznala @ 28. feb 2010 - 21:03

da li neko zna da li za egipat moze stari pasos

Da ako im je vaznost 3 meseca posle zaavrsetka tvog aranzmana. Oni jos uvek vaze i za Evropsku Uniju ali onda moras imati i vizu.
Postavljena slika uvek s Ljerkom
0

#381 Korisnik je offline   profesorka

• putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 179
  • Učlanjen: 27.06.08

Napisano: 09. mar 2010 - 23:42

Pogledaj porukuknight @ 26. feb 2010 - 02:38

ja sam pre 2 nedelje izvadila u starom gradu . cekala sam doduse kratko mozda pola sata al dosla sam u cik zore ko vampir . to je jedini nacin da se preda i uzme pasoso i lk . ceka se 20 dana najduze .. srecno svima jer su redovi veliki a rade sporo kako cujem i razvlace se jer nema dovoljno sluzbenika a toliko nezaposlenih u zemlji ccc

Eeee, to ti je kad nemas vezu :bez-zuba:

Ovu poruku je izmenio profesorka: 09. mar 2010 - 23:45

0

#382 Korisnik je offline   smaracica

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 2
  • Učlanjen: 12.03.10

Napisano: 12. mar 2010 - 11:25

help!Molim za pomoc,koliko god nekome delovalo glupo pitanje.
JUce sam podigla novi pasos,i tom prilikom mi je zena na salteru rekla da cu mozda imati problem,zato sto na slici imam rajf.Njen savet je da uvek kad putujem stavim taj rajf,sto se meni najblaze receno,cini preterano.
Da li neko zna,da li postoji neki propis da na kosi ne smem da imam neki ukras,i da li stvarno zbog toga mogu da me vrate sa granice.Ona smatra da je to propust zene koja me je slikala,a ja mislim da mi ne bi ni izdali pasos ako je to toliki problem.
Molim za brz odgovor,jer sam ja ocajna,putujem za deset dana,i ako sad zbog toga treba da ponistavam pasos i vadim novi.....jaoooooooo
0

#383 Korisnik je offline   T_L

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 4
  • Učlanjen: 03.01.10

Napisano: 12. mar 2010 - 14:24

Pogledaj porukusmaracica @ 12. mar 2010 - 10:25

help!Molim za pomoc,koliko god nekome delovalo glupo pitanje.
JUce sam podigla novi pasos,i tom prilikom mi je zena na salteru rekla da cu mozda imati problem,zato sto na slici imam rajf.Njen savet je da uvek kad putujem stavim taj rajf,sto se meni najblaze receno,cini preterano.
Da li neko zna,da li postoji neki propis da na kosi ne smem da imam neki ukras,i da li stvarno zbog toga mogu da me vrate sa granice.Ona smatra da je to propust zene koja me je slikala,a ja mislim da mi ne bi ni izdali pasos ako je to toliki problem.
Molim za brz odgovor,jer sam ja ocajna,putujem za deset dana,i ako sad zbog toga treba da ponistavam pasos i vadim novi.....jaoooooooo

Mozda bi bolje prosla sa cvetom u kosi .....sorry
znam za naocare ali ova opaska je tiha jeza

0

#384 Korisnik je offline   smaracica

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 2
  • Učlanjen: 12.03.10

Napisano: 12. mar 2010 - 14:57

[quote name='T_L' date='12. mar 2010 - 13:24' timestamp='1268396641' post='234058']
Mozda bi bolje prosla sa cvetom u kosi .....sorry
znam za naocare ali ova opaska je tiha jeza

[/quote

nema problema.nego ja sam u fazonu,da svi svoj posao rade savesno,da me neko ne bi iscimao ako problem ne postoji, ne mogu da veruj da bi mi prical e mozda ce ti praviti problem na granici,kao stavi taj rajf,sta sad 10 godina isti rajf da nosim,suludo,a sa druge strane ne mogu da verujem da je to problem toliki...znam i ja za naocare,pa sam pomislila da postoje neki propisi,upustva kako treba slika da izgleda,ako se secas za lk je bila prica da kosa mora biti iza usiju...itd.
hvala u svakom slucaju na odgovoru
1

#385 Korisnik je offline   T_L

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Ikonica poruke  Napisano: 12. mar 2010 - 15:08

ma mene to tek čeka jer danas idem da predam i za pasoš i za lk (istovremeno- na njihovom sajtu moguće)
ali mi Postavljena slika šalterska radnica reče da zbog promene ličnih podataka neću moći to zajedno da uradim već prvo lk pa čekaaaaaaaaaš pa onda ponovo na gomilu za pasoš pa čekaaaaaaaš i zanima me da li neko zna nešto o tome ili je imao slična iskustva?
0

#386 Korisnik je offline   patuljaC

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 2683
  • Učlanjen: 13.06.06

Napisano: 13. mar 2010 - 20:27

Pogledaj porukuT_L @ 12. mar 2010 - 14:08

ma mene to tek čeka jer danas idem da predam i za pasoš i za lk (istovremeno- na njihovom sajtu moguće)
ali mi Postavljena slika šalterska radnica reče da zbog promene ličnih podataka neću moći to zajedno da uradim već prvo lk pa čekaaaaaaaaaš pa onda ponovo na gomilu za pasoš pa čekaaaaaaaš i zanima me da li neko zna nešto o tome ili je imao slična iskustva?

Moraćeš zbog promene ličnih podataka prvo da izvadiš LK, koju ćeš podići za sedam dana. Prilikom podizanja LK predaš za novi pasoš i ne čekaš ponovo red.
0

#387 Korisnik je offline   SonjaS

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 65
  • Učlanjen: 08.07.08

Napisano: 14. mar 2010 - 02:51

Jao ljudi, ovo je horor... mene ceka za nedelju dana cela procedura i za LK i za pasos....

Grozim se i iskreno, hvata me, blago receno, panika od redova i salterusa i cega sve ne... :/
Postavljena slika
0

#388 Korisnik je offline   T_L

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 14. mar 2010 - 12:22

Pogledaj porukupatuljaC @ 13. mar 2010 - 19:27

Moraćeš zbog promene ličnih podataka prvo da izvadiš LK, koju ćeš podići za sedam dana. Prilikom podizanja LK predaš za novi pasoš i ne čekaš ponovo red.

Hvala na odg. , stala u red pa sta bude i sve zavrsih , predala i za lk i za pasos odjednom,prosto ne mogu ni ja da veujem ali sam neopisivo happyPostavljena slika Postavljena slika Postavljena slika , sve gotovo do kraja meseca, pozz
0

#389 Korisnik je offline   zabac 13

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 8
  • Učlanjen: 07.03.10

Napisano: 14. mar 2010 - 20:48

SVIMA SRECNO KOJI TREBA DA PODNESU ZAHTEV ZA NOVI PASOS ILI LICNU KARTU!!!  :besan:

Da vam saopstim da bi  se samo uzeo broj za pasos,jako tesko .

Ispred MUPA u ulici Majke Jevrosime cekala sam tri puta.

Prvi put sam dosla u jutarnjim casovima oko 06:15h ,bila sam na spisku 95-a,a tada su primali oko 60 ljudi,nisam uspela.Sledeci put bila sam u 05.45h na spisku sam bila 48-a,ali primali su 40 ljudi.Tada se cak mogao kupiti broj,jer neki covek je prilazio i postavljao pitanje koji smo na spisku i nudio da stanemo na njegovo mesto po ceni od 2000din.Ispred mene je prodao tri broja.......Sta reci ,blagi uzas.Posto je tada stiglo do osobe koja je bila 45-a,nisam uspela.

14.og sam otisla u 04h,bila sam na spisku 9-a.Tada su primali 30 ljudi,posto od predhodnog dana imali problema pa su sa spiska zakazali za sledeci dan.  :)

Prvi koji je bio na spisku dosao je u 03.30h.

Kada dodjete policajac kaze pocinju da rade od 07:30 i da nema nikakvog spiska.Nakon toga saznate da je onaj koji je prvi dosao upisao se u spisak,pa tako redom kako su dolazili.Dosta ljudi se upise pa ode, vrate se oko 07h.Tada pocinju rasprave kako su oni cekali,kako to nije u redu,naravno raspravu pocinju oni koji znaju da su dosli kasnije i da se nadaju da ce doci na red.KADA DODJETE DO ZAKAZANOG TERMINA,TADA JE LAKO.

Moze da zakaze neko za vas iz uze porodice ,sa vasom licnom kartom.

Ovu poruku je izmenio zabac 13: 14. mar 2010 - 21:47

0

#390 Korisnik je offline   goca

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 434
  • Učlanjen: 10.06.06

Napisano: 18. mar 2010 - 23:48

Ja sam sva dokumenta prikupila,ali nikako da krenem da realizujem to vadjenje pasosa.Jos uvek razmisljam gde bi mogle da budu najmanje guzve,i ako znam da bez cekanja od par sati ne mogu da prodjem.Sad mi samo ostaje da se naoruzam strpljenjem i da krenem...
0

• (41 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Poslednja »
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com