Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

NOVI pasoši

603 odgovora na temu

#601 patuljaC

svetski putnik

• Član
  • Poruka:2686
  • ženski

Napisano: 06. Sep 2011 - 20:22

opušteno, srdjane. :D grci su ti već uzeli pare za letovanje. sigurno je da te neće izgubiti iz vida za sledeću godinu :don-t_mention: msm. kao potencijalnu "mušteriju" :D

šalu na stranu. ni meni nisu uvek "lupali" izlazni pečat i nikada nisam imala problema!

#602 nelli

svetski putnik

• Član
  • Poruka:639
  • ženski

Napisano: 06. Sep 2011 - 20:31

Ja se još od prošle godine"kobajagi" nalazim u Grčkoj..
I nije me briga. Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio nelli: 06. Sep 2011 - 20:33

"Neznam koliko imam godina,.. to se stalno menja.."
"Jednostavni ljudi su izgradili Nojevu barku, a stručnjaci Titanic.."

#603 Onlyfun&travel:D

svetski putnik

• Član
  • Poruka:625
  • ženski

Napisano: 06. Sep 2011 - 22:11

Pogledaj porukusrdjan gl @ 06. Sep 2011 - 19:54

Ja proverio vise puta i siguran da nema pečata a i znam da Grčki carinik nije hteo da uzme pasoše iz moje ruke da ih pregleda već produzismo na njegov znak da je sve u redu i da ne treba provera.

Desavalo mi se to,ali mi nikada nisu pravili problem oko toga.Ali ako hoces da budes 100% siguran,idi do njihovog konzulatau Beogradu i oni ce to rese,ako uopste ima potrebe,ali cisto da budes siguran.
Ti ne odlučuješ kako ćeš umreti. Ni kada. Ali ti sada možeš odlučiti kako ćeš živeti!   Postavljena slika

#604 sandracale

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1544
  • ženski

Napisano: 06. Sep 2011 - 22:30

Opusti se srdjane, retko kome lupe izlazni pecat tako da nema potrebe da brines :D
When there is a will there is a way, impossible is nothing...

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0