Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Festival srpskih vina - VINOVDAN

6 odgovora na temu

#1 Vinovdan

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 04. Mar 2008 - 16:17

6. i 7. juna ove godine u Kruševcu će biti održan Festival srpskih vina nazvan VINOVDAN. Ideja Festivala je promocija najboljih srpskih vina i vinske kulture Srbije na način koji dolikuje njihovom visokom kvalitetu, i na mestu koje nosi sa sobom težinu tradicionalnih vrednosti. Ekspanzija vinarstva u Srbiji je poslednjih godina evidentna, ali je potrebno prikazati dostignuća domaćih proizvodjača i na ovaj način.

Festival srpskih vina VINOVDAN će se odvijati u BID zoni u Kruševcu (u ulici Majke Jugovića), i u najvećem kruševačkom hotelu RUBIN.

Broj izlagača je ograničen, jer će VINOVDAN pokušati da, ovom prilikom, predstavi samo najbolja srpska vina.

Sve informacije možete dobiti na zvaničnom sajtu VINOVDAN-a, na adresi www.vinovdan.com .

Postavljena slika

#2 takilaki

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:328
  • ženski

Napisano: 04. Mar 2008 - 16:33

U KRUSEVCU???PA NE MOGU DA VERUJEM :blink: :huh: :o ZAR SE OVDE UOPSTE NESTO DOGADJA A TEK HOTEL RUBIN- PONOS GRADA :ph34r:

#3 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 04. Mar 2008 - 17:07

Svidja mi se što nije tradicionalno u neku ranu ili poznu jesen...

#4 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • Poruka:7679
  • ženski

Napisano: 05. Mar 2008 - 10:15

Mi sa agencijom "Serbiko" iz Zemuna cesto idemo na vikend manifestacije po Srbiji. Mozda ce i ovo imati u ponudi.

"Upoznajte Srbiju, da biste je vise voleli." Trebalo bi svi da se drzimo ovog gesla.

#5 Nikola S.

• Moderator
  • muški

Napisano: 05. Mar 2008 - 13:25

Pogledaj porukumirarbi @ 5. 03. 2008 - 09:15

"Upoznajte Srbiju, da biste je vise voleli." Trebalo bi svi da se drzimo ovog gesla.

A je li treba i uniforme da nosimo dok se držimo tog gesla?

#6 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • Poruka:7679
  • ženski

Napisano: 05. Mar 2008 - 18:55

Citat

A je li treba i uniforme da nosimo dok se držimo tog gesla?

Nikola, znam da taj moto zvuci partizanski, ali ipak mislim da nije deplasiran i da ima puno istine u njemu. Obilazimo strane drzave, fotografisemo svaku crkvu, lepsu gradjevinu, spomenik, uvalu, plazu..., a nismo ni svesni koliko je nasa rodjena zemlja lepa i sta sve u njoj mozemo videti. Samo sam to htela da kazem.

Ovu poruku je izmenio mirarbi: 05. Mar 2008 - 18:58

#7 Nikola S.

• Moderator
  • muški

Napisano: 05. Mar 2008 - 21:53

Znam. I razumem.

Ali lepotu zemlje ne čine samo prirodne lepote i kulturno nasledje. A meni trenutno nijedno brdo, planina, potok ni zalazak Sunca ne može da ublaži ružnoću realnosti u kojoj živim. Lopovluk, korupcija, životni standard, prosek godina stanovništva, monopoli, predstojeće urušavanje penzionih fondova, 180. mesto na listi kvaliteta zdravstvene usluge...i tako dalje. Takvu zemlju ne mogu da voli.

Moja "zemlja" su mama i tata, volim njih - i to je to.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0