Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

* * * * * 5 Glasova

PLAZE Kušadasija i okoline!

83 odgovora na temu

Anketa: Najbolja plaža Kušadasija!

Najbolja plaža Kušadasija!

Ne možete da vidite rezultate pre nego što glasate. Molimo vas da se ulogujete i glasate da biste videli rezultate.
Glasaj Gosti ne mogu da glasaju

#76 inAngel

turista

• Član
  • Poruka:85
  • ženski

Napisano: 04. Aug 2010 - 14:28

Pogledaj porukuBubili @ 04. Aug 2010 - 02:23

Mislila sam na to da se ULAZ ne placa.

Ok ok, moja greska :) mislim da se sada na vecini nigde ne placa...

#77 Boka81

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 13. Feb 2012 - 11:32

Kakva je situacija bila prošlo leto što se tiče plaža i plaćanja ulaza?
Da li se nešto promenilo u odnosu na prethodne godine?
I mene interesuje varijanta "peškir na rame pa na plažu bez ležaljki i suncobrana"...
Na kojim plažama je to moguće, a na kojima ne?

#78 Just_D

turista

• Član
  • Poruka:50
  • ženski

Napisano: 13. Feb 2012 - 12:28

Sto se nacionalnog parka tice, on se sigurno placa ali ne znam sta je uracunato u cenu.
Ladis beach i green beach ne naplacuju ulaz. One su podeljene, ima delova gde su postavljeni suncobrani i to se ne placa, a ima i delova gde su suncobrani i lezaljke ali lezaljke se naplacuju. Mislim da je tako i na Long beachu :)

#79 Chapibk4

putnik

• Član
  • Poruka:110
  • muški

Napisano: 13. Feb 2012 - 18:37

Na Long beachu se naplacuju lezaljka i suncobran,ali nista skupo...ulaz se ne naplacuje!

#80 jedna mala

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:481
  • ženski

Napisano: 15. Feb 2012 - 17:20

Jedina plaza na kojoj se placa ulaz je Jade posto je to i club cena je 10 eura ona je najbliza gradu moze i peske da se dodje do nje

Daimond beach gazda je dolazio svaki dan i cekao ispred hotela cena voznje i lezaljki je bila 5 eura

po meni su sve plaze slicne u popodnevnim satima uvek ima talasa jedino je Jade u malom kao zalivu pa nije bilo talasa al ima sedri u vodi pa mora da se vodi racuna kad se pliva

Kustur mi je isto ok na Ladys smo bili samo jedno popodne i bili su talasi cini mi se da je to jedna od najposecenijih plaza pa je tako i velika guzva

meni se najvise svideo Nacionalni park treca plaza je jako lepa i mnogo podseca na Grcke plaze i svakako pored ovih plaza obavezno posetite i aqua park super je dozivljaj

Postavljena slika

#81 DraganV

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:5941
  • muški

Napisano: 20. Feb 2012 - 13:50

Potpisujem za trecu plazu u Nacionalnom parku. U moje vreme je samo bio problem prevoza do nje jer je autobus vozio samo do prve pa smo koristili renta kar.
Postavljena slika

#82 jedna mala

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:481
  • ženski

Napisano: 22. Feb 2012 - 20:36

sada vozi do kraja bukvalno samo sto ne udje na plazu bas je lepo ima i hladovine ako se dodje pre podne a sad sam zaboravila koliko je bila karta za prevoz odmah vam uracunaju kad placate dolmos i cenu ulaznice dal 7 lira prevoz i ulaz al nisam bas 100% sigurna

#83 tristan1

turista

• Član
  • Poruka:84
  • muški

Napisano: 22. Feb 2012 - 21:30

Cena od prošle godine: prevoz 7tl (u jednom pravcu do treće plaže) i ulaznica u n.park još 4tl.

#84 Chapibk4

putnik

• Član
  • Poruka:110
  • muški

Napisano: 23. Feb 2012 - 20:36

Cena do Long beach-a od centra,naravno dolmusem,je bila 2,5 tl

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0