Putovanja.info Forum: PLAZE Kušadasija i okoline! - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (6 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Poslednja »
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

PLAZE Kušadasija i okoline! Oceni temu: ***** 3 Glasova

Anketa: Najbolja plaža Kušadasija!

Najbolja plaža Kušadasija!

Ne možete da vidite rezultate pre nego što glasate. Molimo vas da se ulogujete i glasate da biste videli rezultate.
Glasaj Gosti ne mogu da glasaju

#1 Korisnik je offline   Roli

• kosmopolita
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 5052
  • Učlanjen: 17.02.07

Napisano: 28. feb 2008 - 19:47

Čitam po netu i vidim da ljudi pored nama poznatih Ladyes,Long,Green i Kustur Beach-a,pominju Dream Beach,Gold Beach,Silver Beach,Paradise Beach,Love Beach i Diamond Beach... Koliko sam skontao svi su na putu od Long Beach-a ka Nacionalnom parku! Jel neko posećivao ove plaže? Kakvi su utisci!

Evo i ankete za najbolju plažu!

Mogli bi i prokomentarisati najbolje kutke na poznatim plažama! :)

Ovu poruku je izmenio Roli: 28. feb 2008 - 19:47

0

#2 Korisnik je offline   kaca

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 270
  • Učlanjen: 20.07.07

Napisano: 28. feb 2008 - 21:19

Po meni su najbolje Green beach, Sunrise i Paradise beach. One se nalaze jedna do druge i udaljene su svega desetak minuta hoda od Ladies beach plaze. Naravno, do njih se moze doci i dolmusima, tu im je ujedno i poslednja stanica ka tom pravcu.
0

#3 Korisnik je offline   vis

• putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 182
  • Učlanjen: 16.02.08

Napisano: 29. feb 2008 - 21:04

ubedljivo najlepsa je Green jer je veoma cista,ima najmanje nasih,mozes da se sakrijes u hladovinu kad ti dosadi przenje i pozelis da se osvezis uz picence.Uz to,tu ces dobiti najbolju cenu suncobrana i lezaljki posto ti je i tu cenkanje normalna stvar.
E da super je i plaza pored(zaboravila sam kako se zove.To je privatna plaza i placa se 10lira,ali za te pare dobijes lezalke,suncobran,kafu i lubenicu.
0

#4 Korisnik je offline   salsita

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 2279
  • Učlanjen: 18.03.07

Napisano: 01. mar 2008 - 08:53

Najvise vremena smo provodili na Paradise beach-u, nema guzve na plazi milina jedna,jeste da nam je bila daleko od hotela ali dolmosem stignes za desetak minuta ....
0

#5 Korisnik je offline   levca

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 24
  • Učlanjen: 16.03.08

Napisano: 25. mar 2008 - 21:41

Malo sa zakasnjenjem - ali jedno mozda glupo pitanje: vredi li nositi cak iz Srbije suncobran, jer se pominju cene od 2 - 5e
Pozdrav
0

#6 Korisnik je offline   Alejandra

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 612
  • Učlanjen: 27.05.06

Napisano: 26. mar 2008 - 01:10

Pogledaj porukulevca @ 25. 03. 2008 - 20:41

Malo sa zakasnjenjem - ali jedno mozda glupo pitanje: vredi li nositi cak iz Srbije suncobran, jer se pominju cene od 2 - 5e
Pozdrav

Suncobrane imaš da kupiš na plaži. :stidljivko: Odnosno ima ih na šetalištu na Ladies beach a i sigurno u centru, u prodavnicama gde se prodaju dušeci i ostale stvari na naduvavanje.

Ovu poruku je izmenio Alejandra: 26. mar 2008 - 01:11

0

#7 Korisnik je offline   vis

• putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 182
  • Učlanjen: 16.02.08

Napisano: 29. mar 2008 - 13:48

I ja razmisljam o suncobranu ali ipak mi je smor da ga vucaramo cak odavde kad ih tamo ima u izobilju.Prosle god smo iznajmljivali za 1-2 evra jer smo se prvih dana cenkali a posle su nas zapamtili i davali za nizu cenu.
Prvog dana su nas odrali ali nam je gazdin sin rekao da spustamo cenu.Poslusali smo ga i isplatilo se.
0

#8 Korisnik je offline   Bokser

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 16
  • Učlanjen: 20.03.08

Ikonica poruke  Napisano: 01. apr 2008 - 11:37

Pogledaj porukuRoli @ 28. 02. 2008 - 19:47

Čitam po netu i vidim da ljudi pored nama poznatih Ladyes,Long,Green i Kustur Beach-a,pominju Dream Beach,Gold Beach,Silver Beach,Paradise Beach,Love Beach i Diamond Beach... Koliko sam skontao svi su na putu od Long Beach-a ka Nacionalnom parku! Jel neko posećivao ove plaže? Kakvi su utisci!

Evo i ankete za najbolju plažu!

Mogli bi i prokomentarisati najbolje kutke na poznatim plažama! :)

Rolli idi na ono mesto gde sam ti rekao... imas i skakaonu a ulaz je 5 lira (manje od 3 eura) a dobijas i pice.... slobodno ponesi neki AUDIO CD i mozes dati DJ-u da pusta nasu muziku.... Kada je video nas CD od Cece, covek se odusevio i poceo da vice: SESA, SESA!!!! Plus ti je u plizini restoran (odmah iznad)!! Inace na toj plazi se vrse prezentacije pica... Dobijas velike jastuke ili lezaljku, suncobran, pice, stocic izmedju, dobar provod, muziku.... i sve za 5 lira!!! :D
STAROST treba DOZIVETI a MLADOST PROZIVETI.... ZATO SVI U PROVOD DA VAS STAROST NE PITA GDE VAM JE BILA MLADOST!
0

#9 Korisnik je offline   Bokser

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Ikonica poruke  Napisano: 01. apr 2008 - 11:40

Pogledaj porukuAlejandra @ 26. 03. 2008 - 01:10

Suncobrane imaš da kupiš na plaži. :stidljivko: Odnosno ima ih na šetalištu na Ladies beach a i sigurno u centru, u prodavnicama gde se prodaju dušeci i ostale stvari na naduvavanje.

Ale, ne treba ti suncobran jer tamo ima odlicnih plaza.... samo spakuj garderobu i pribor za higijenu i ulazi u bus!!! :D Ako imas neko pitanje obrati mi se na private jer ne dolazim cesto pa zaboravim gde sam ostavljao komentare i odgovore!!!
STAROST treba DOZIVETI a MLADOST PROZIVETI.... ZATO SVI U PROVOD DA VAS STAROST NE PITA GDE VAM JE BILA MLADOST!
0

#10 Korisnik je offline   Roli

• kosmopolita
  • Ikonica
  • Moderator

Napisano: 01. apr 2008 - 12:49

Pogledaj porukuBokser @ 1. 04. 2008 - 11:37

Rolli idi na ono mesto gde sam ti rekao... imas i skakaonu a ulaz je 5 lira (manje od 3 eura) a dobijas i pice.... slobodno ponesi neki AUDIO CD i mozes dati DJ-u da pusta nasu muziku.... Kada je video nas CD od Cece, covek se odusevio i poceo da vice: SESA, SESA!!!! Plus ti je u plizini restoran (odmah iznad)!! Inace na toj plazi se vrse prezentacije pica... Dobijas velike jastuke ili lezaljku, suncobran, pice, stocic izmedju, dobar provod, muziku.... i sve za 5 lira!!! :D

Ja sam se već spremio za tu plažu... :D Jel volim kada ima i neke dinamike na plaži! A cena je kao i na ostalima! :) Mada ću cd-ove ipak zaboraviti! :)
0

#11 Korisnik je offline   dragon girl

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 25
  • Učlanjen: 01.02.08

Napisano: 01. apr 2008 - 13:25

o kojoj to plazi prica bokser, da ne prelistavam druge teme?!

Ovu poruku je izmenio dragon girl: 01. apr 2008 - 13:26

0

#12 Korisnik je offline   Roli

• kosmopolita
  • Ikonica
  • Moderator

Napisano: 01. apr 2008 - 14:25

Pisao de je detaljno u temi Kusadasi ili Marmaris...

Plaža je poslednja na Ladyes Beach-u!
0

#13 Korisnik je offline   Alejandra

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 612
  • Učlanjen: 27.05.06

Napisano: 01. apr 2008 - 22:56

Pogledaj porukuBokser @ 1. 04. 2008 - 11:40

Ale, ne treba ti suncobran jer tamo ima odlicnih plaza.... samo spakuj garderobu i pribor za higijenu i ulazi u bus!!! :D Ako imas neko pitanje obrati mi se na private jer ne dolazim cesto pa zaboravim gde sam ostavljao komentare i odgovore!!!

Bokser, naravno da ja ne nosim suncobran, uvek sam za varijantu da iznajmim. Na moru hocu da uzivam i da se opustim a ne da se zezam sa nosenjem suncobrana. A i mnogo mi je lepse na lezaljci nego samo na peskiru zato uvek iznajmim :D

Da li je ta plaza koju si preporucio Roliju Cuba Beach Club kod hotela Imbat na kraju Ladies Beach? :bez-zuba:
0

#14 Korisnik je offline   Bokser

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Ikonica poruke  Napisano: 02. apr 2008 - 02:02

Pogledaj porukuAlejandra @ 1. 04. 2008 - 22:56

Bokser, naravno da ja ne nosim suncobran, uvek sam za varijantu da iznajmim. Na moru hocu da uzivam i da se opustim a ne da se zezam sa nosenjem suncobrana. A i mnogo mi je lepse na lezaljci nego samo na peskiru zato uvek iznajmim :D

Da li je ta plaza koju si preporucio Roliju Cuba Beach Club kod hotela Imbat na kraju Ladies Beach? :bez-zuba:

Koliko ja volim pametne devojke pojma nemas!!! :D
0

#15 Korisnik je offline   Roli

• kosmopolita
  • Ikonica
  • Moderator

Napisano: 02. apr 2008 - 10:44

OOooooo pa ovde postaje zanimljivo! :)
0

• (6 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Poslednja »
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com