Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Bali
Napisano: 13. sep 2009 - 15:38
Napisano: 13. sep 2009 - 19:32
Ovu poruku je izmenio DraganV: 18. dec 2010 - 15:14
Razlog promene: Nema potrebe citirati ako se odgovara na prethodni post
Napisano: 13. sep 2009 - 22:14
Napisano: 14. sep 2009 - 01:23
Napisano: 14. sep 2009 - 10:01
Napisano: 14. sep 2009 - 11:20
Čitajući ovaj post vidim da ljudi preferiraju hotelski smeštaj. Nisam baš upućena kakav privatni smeštaj postoji na Baliju , da li je sličan onom na Tajlandu ili je želja ljudi da osete luksuz smeštaja na Baliju pa iz tog razloa traže hotele. Meni su sve cene koje su do sada navedene visoke . Verovatno iz razloga što me ne interesuje hotelski smeštaj i meni je dovoljan neki pristoinji privatni smeštaj od privatnog kupatila ,urednog smeštaja i kreveta sa čistom posteljinom . Meni odgovara nešto gde ću u najvećoj meri biti povezana sa lokalnim stanovništvom . Vlada kaže da mu je kućica smeštena na 5m od plaže i da okolo kućice ima tipičnog cvetnog rastinja , dok je unutrašnjost skromno urađena. Meni to odgovara a sve to govorim po iskustvu sa Tajlanda , pa ako mi i na Baliju nađe nešto sično i po sličnoj ceni ja idem kod njega . Malo me brine vreme u martu i aprilu . Znam da je to kraj kiša ali biću u kontaktu sa njim pa ću videti kako će da ispadne.
Napisano: 14. sep 2009 - 21:27
Sirkepa @ 13. septembar 2009 - 22:14
Pa, viza bas lepo kosta, al' 'ajde.... Verovatno je rezervacija smestaja formalnost, i verujem da bi izasli u susret na neki nacin. Ali, za sve informacije oko vize se raspitaj u Ambasadi. Mada, znam da su izlazili u susret i izdavali vize cak istog dana, iako na sajtu pise da vize izdaju za 3-5 radnih dana.
Jeftin smestaj postoji, to sam citao na netu, a i video table sa natpisima "rooms for rent", ali zaista ne znam kolika je cena. Sve u svemu, sto dalje od Kute, to jeftinije
Sto se prevoza tice... Buduci da sam dosta trazio na tu temu, najjeftinije je vozom/busom do Istanbula, pa odatle sa Emirates do Singapura (karta je tokom leta bila cca 450 eur sa taxama), a od Singapura sa low cost Air Asia do Balija (karta cca 120 eur, povratna sa taxama). S tim da je konekcija u Dubaiju oko 8-9 sati, ili moze sa cekanjem oko 2 sata u Dubaiju i 6 u Kolombu (Sri Lanka). Mozes i Turkish-om iz Bg do Singapura, karta je bila cca 800 eur sa taxama, i konekcija u Istanbulu 7 sati. Ako imas vremena, krenes lepo avionom, pa na svakom mestu provedes 2-3 dana i neces se smoriti cekajuci po aerodromima. Ja nisam imao toliko vremena i bilo mi je bitno da do Balija stignem sto pre, pa sam se odlucio za Singapore Airlines, preko Atine (cekanje 3 sata) i Singapura (cekanje 4 sata). Karta je bila 990 eur.
Sta god da obidjes na Baliju, neces se pokajati. Ali, ne treba da propustis Besakih Temple, Taman Ayun, Tanah Lot, Botanical Garden, Ubud, Tirta Empul Temple, Gunung Kawi, Ulun Danu Temple, pirincane terase, pa i Kintamani je ok, Lovina (nisam bio, samo sam cuo od drugih), barong dance show je zanimljiv. Ne bi bilo lose posetiti i Singapur- grad je fantazija i nece nikog ostaviti ravnodusnim. Zanimljivim se cini i Kuala Lumpur, mada nisam bio pa ne mogu da sudim
Ovu poruku je izmenio DraganV: 18. dec 2010 - 15:15
Razlog promene: skracen citat
Napisano: 17. sep 2009 - 10:53
Napisano: 25. sep 2009 - 07:52
kokilius @ 25. septembar 2009 - 06:25
moj mobilni 063 456 956
Htedoh da iskuliram ali...jbg, ne mogu!!!
Napisano: 25. sep 2009 - 12:43
Meni ne odgovara vaš termin . Nisam vezana za godišnji , mogu da ga uzmem bilo kad , samo da nađem zamenu. Međutim , kao tempiram kad je bolje vreme na Baliju a i na Tajlandu ( imajući u vidi prošlu sezonu), ali iznesi svoj program pa se možda i nafatam.
Napisano: 02. okt 2009 - 02:58
Ovu poruku je izmenio DraganV: 18. dec 2010 - 15:16
Napisano: 02. okt 2009 - 10:48
Napisano: 02. okt 2009 - 15:18
kako god okrenesh opet se govori o racionalnosti budzeta...pa ja o tome sve vreme pricam....a neki me napadaju ovde jer se trudim da sto racionalnije iskoristim...pa sto bi bacio 50 evra na vizu ako ne morash za te pare odesh nedelju dana do kambodze ili sta god....eto da li me sada bar malko razumete:))
Ovu poruku je izmenio DraganV: 18. dec 2010 - 15:16
Napisano: 02. okt 2009 - 17:15
Vecina clanova su ignorisali tvoje spamove po svim temama u podforumu Azija, a gde sam ja imala dosta posla da sve to pobrisem. To je dosta uticalo na skretanje sa teme i mnogo off postova. Toliko o postovanju samog foruma, clanova i Uprave.
Napisano: 05. okt 2009 - 05:14

Citiraj
Odgovori na ovo