Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Spanija avionom

• Ne možete pisati na ovoj temi
58 odgovora na temu

#46 krem-bananica

turista

• Član
  • Poruka:98
  • ženski

Napisano: 18. Jun 2011 - 16:38

Baš su skupe karte. Interesuje me da li je linija Spainair-a za Majorku iz Bg redovna sezonska linija ili samo čarter let za turističke agencije? Za one koji putuju na Majorku izgleda da je najisplatnije leteti Wizzom iz Budimpešte.

#47 komisura

putnik

• Član
  • Poruka:186
  • ženski

Napisano: 18. Jun 2011 - 18:37

Spanair nema direktnu liniju Beograd-Majorka, ni redovnu ni sezonsku. Možeš da letiš Spanair-om na ovoj ruti, ali sa presedanjem u Barseloni, tj. vezanim letom Beograd-Barselona i Barselona-Majorka.

#48 Raymond

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:200

Napisano: 23. Jun 2011 - 20:06

Pogledaj porukukrem-bananica @ 18. Jun 2011 - 16:38

Baš su skupe karte. Interesuje me da li je linija Spainair-a za Majorku iz Bg redovna sezonska linija ili samo čarter let za turističke agencije? Za one koji putuju na Majorku izgleda da je najisplatnije leteti Wizzom iz Budimpešte.

Vidim da su karte sada skupe, kupio sam znatno pre i bile su mnogo jeftinije.

Iz Beograda, takodje sa presedanjem imas i German Wings, let je duzi nego preko Spanair i probaj da uporedis cene.

#49 andrej26

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1002
  • muški

Napisano: 26. Jun 2011 - 15:39

Koliko se leti do Barselone.

#50 profesorka

putnik

• Član
  • Poruka:184
  • ženski

Napisano: 26. Jun 2011 - 22:21

zavisi od kompanije kojom putujes...mi smo isli Lufthanzom i imali presedanje u Minhenu tj. Frankfurtu , tako da je bilo sat i po tamo, pa presedanje, cekaj drugi let, ali ne dugo, pa jos sat i po do Barse....

#51 koldar

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:427
  • muški

Napisano: 27. Jun 2011 - 11:46

Beograd - Barselona, sa Spanair-om, direktan let, 2 sata i 35 min.

#52 spalata

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 26. Oct 2011 - 17:51

Taman da se nadovezem na temu i da psotavim pitanje znalcima.

Naime ove godine sam 3 puta letela Spanairom do Las Palmasa , preko Barcelone i to za svega 330 eura - povratna karta.

Stvarno konforna varijanta za tako daleku destinaciju, medjutim...resim i sad da kupim karte i zapanjim se - ne postoji vise let koji je do same Barce jeftiji od 1200 eura od sad pa za sledecih 6 meseci :lud:

Pretrazim preko Kayak.com i nadjem kartu za 270 eura Beograd - Rim -Barca - Las Palmas, ali putovanje traje znacajno duze od onog kojim sam isla preko Spanaira.

Ove cene su diglu bukvalno preko noci, jer sam prosle nedelje razgledala i dvoumila se oko datuma i kad sam se najzad odlucila, imala sam bukvalno sok kad sam videla sta su uradili.

Cemu ovakva ruzna poslovna politika prema Srbiji? Avion iz Barce je doslovce sva tri puta koliko sam ja letela ove godne bio krcat i suludo je da let od 2 i po sata naplacuju sad 1200 eura :lud::lud:

#53 evroni

backpacker

• Član
  • Poruka:10

Napisano: 27. Oct 2011 - 03:13

vidi na domacim sajtovima(agencijama za prodaju karata) intertravel, i jumbo travel, tamo prodaju jos ekonomsku klasu i cene su kao i ranije, ja planiram na leto u benidorm ili takodje gran kanariu i jako sam se iznenadio cenama na sajtu spanaira, tamo je do barse 1.300 (samo biznis klasa valjda)u narednih godinu, medjutim u tim domacim agencijama su stare ekonomske cene, igraj se malo datumima, posle januara se do las palmasa moze naci za 300, ali novembar i decembar malo vise, probaj sajt http://www.govoyages.com, ili na sajtu lufthanze se igraj datumima, ali pre svega probaj na sajtovima ovih agencija, intertravel i jumbotravel, pouzdani su, ja sam 2010 godine kupio u jumbo do tenerifa, a ove u intertravelu do malage i nikakvih problema nije bilo. reci mi samo ako si kupovala na sajtu spanaira kojim si tacno karticama placala viza ili master odnosno da li je bila debitna visa elektron ili visa klasik, master kard ili maestro, odnosno kreditna recimo visa revolving?

Ovu poruku je izmenio DraganV: 27. Oct 2011 - 16:06
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#54 spalata

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 28. Oct 2011 - 10:33

Placali smo masterom.

Gledala sam letove do Las Palmasa preko Kayak-a i preko e-dream, tu se moze naci za recimo 330 eura povratna, jedino sto se vise preseda, nego kad smo isli Spanom. :angry:

Hvala za preporuku za ove sajtove, nadjoh sad do Barcelone za 187 eura za decembar, a odande regularno mogu da nadjem preko Spanovog sajta do Las Palmasa :srce:

#55 koldar

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:427
  • muški

Napisano: 28. Oct 2011 - 14:31

U decembru možeš naći i za 143e, Beograd - Barselona, preko Ciriha. Povratna. Povratak isto preko Ciriha.

Kada gledaš cene na raznoraznim booking sajtovima, gledaj da "isteraš" rezervaciju do kraja!!!

Praktično sve do kraja procesa rezervacije, kada se već unosi broj kartice. Da ne bi bilo nekih iznenađenja prilikom stvarne kupovine!!! Pažljivo pročitati odredbe i šta sve uključuje navedena cena.

Ja sam kod Spanaira bez problema plaćao sa Raifaisenovom visa-virtuon karticom.

#56 Marko_

backpacker

• Član
  • Poruka:44
  • muški

Napisano: 06. Nov 2011 - 13:15

Mozes i na bravofly.com da vidis, i taj sajt kao i vecina isto tako daje siroku ponudu, pa mozda se i nadje nesto jeftinije nego na ostalim.

#57 evroni

backpacker

• Član
  • Poruka:10

Napisano: 28. Jan 2012 - 06:53

Ljudi, Spanair bankrotirao, ne lete vise uopste, kompanija se gasi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ovu poruku je izmenio evroni: 28. Jan 2012 - 06:58

#58 komisura

putnik

• Član
  • Poruka:186
  • ženski

Napisano: 28. Jan 2012 - 13:17

Evo i obaveštenja sa sajta Spanair-a:

Spanair advises today, the 28th January 2012, that the airline has suspended operations. Due to these exceptional circumstances all our flights are canceled

#59 Barkmann

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:236
  • muški

Napisano: 31. Jan 2012 - 22:52

Kada smo se obradovali vestima da se uvodi dodatni let kompanije Spainair tokom letnje sezone, nakon 24 časa nas je dočekala neprijatno obaveštenje da je Spainair proglasio bankrot. Po prvim informacijama od ljudi koje se bave turizmom, cene aranžmana za španska letolišta su počele da rastu :angry:
Basileus Basileon, Basileuon Basileuonton (цар царева царује царевима)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0