Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Viza za Spaniju

51 odgovora na temu

#46 Anne

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 16. Jun 2009 - 16:48

I mene zanima kako stoje stvari sa nama koji radimo na ugovor? Ako neko zna, neka pise!

Pozdrav

#47 tresnjica

backpacker

• Član
  • Poruka:31
  • ženski

Napisano: 17. Jun 2009 - 19:29

[quote name='Anne' date='16. 06. 2009 - 16:48' post='164084']
I mene zanima kako stoje stvari sa nama koji radimo na ugovor? Ako neko zna, neka pise!

Pozdrav
[/quotU

U ambasadi ti niko nece videti da radis na ugovor,samo trazi od firme u kojoj radis da ti izda potvrdu da si zaposlena,ako ides na grupnu vizu,dobices je lako,jer i agencija garantuje i dostavlja rezervacije hotela,tako da mislim da nema nikakvih problema.

#48 mary26

putnik

• Član
  • Poruka:145

Napisano: 18. Jun 2009 - 10:39

Pogledaj porukuAnne @ 16. 06. 2009 - 16:48

Pozdrav

Ja sam se dobro rspitala za taj ugovor,kazu da nije problem.Nadam se,videcemo,sutra saljemo dokumenta u agenciju.Preko koje agencije ti i des i kad?Pozdrav!

#49 tresnjica

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 18. Jun 2009 - 11:18

I mene zanima preko koje agencije idete,ja idem na turu italija,spanija,francuska preko agencije Klio putovanja..

#50 mary26

putnik

• Član
  • Poruka:145

Napisano: 18. Jun 2009 - 11:24

Pogledaj porukutresnjica @ 18. 06. 2009 - 11:18

I mene zanima preko koje agencije idete,ja idem na turu italija,spanija,francuska preko agencije Klio putovanja..

I ja idem na tu turu,22.jula,preko agencije Plus turs iz Subotice.Ja sam se dobro raspitivala,podeljena su misljenja oko te agencije,mada su sada moji prijatelji na toj turi preko Plus tursa i kazu da je ok.Kad ti ides?

#51 tresnjica

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 18. Jun 2009 - 11:53

Pogledaj porukumary26 @ 18. 06. 2009 - 11:24

I ja idem na tu turu,22.jula,preko agencije Plus turs iz Subotice.Ja sam se dobro raspitivala,podeljena su misljenja oko te agencije,mada su sada moji prijatelji na toj turi preko Plus tursa i kazu da je ok.Kad ti ides?

Jako mali broj agencija u Beogradu radi ovu turu,ne znam iz kog si ti grada? Znaci znas nekog ko je isao preko klio putovanja?Pravo da ti kazem bitan je dobar vodic po meni, ne znam sta bi moglo da bude lose.A ti polazis iz Subotice?Ja putujem sutra.

#52 Marina88

backpacker

• Član
  • Poruka:8

Napisano: 15. Sep 2009 - 15:40

Cao, zelim da putujem u Spaniju za NG kod prijatelja pa me zanima da li neko zna proceduru za slanje garantnog pisma iz Spanije. On se raspitao tamo i ispada da samo sto mi krv ne traze na kontrolu.
Treba da posaljem potvrdu o prebivalistu, da nisam osudjivana, da studiram, da sam zdrava, sliku kao dokaz da se zaista poznajemo (!?) i jos par "uobicajnih" stvari. Da li neko mozda ima iskustva sa time?

I zanima me ako znate da li je istina da se za svaki dan proveden u Spaniji treba poneti 62 evra? Znaci ako idem na 10 dana to znaci da treba da ponesem 620 evra samo za dzeparac?

Hvala unapred, poz!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0