gospodin iskra @ 19. 05. 2008 - 13:46
Doktori preporucuju da ne pusite a dime vise od nas...tako da njihove preporuke ostavimo po strani. Naravno da svako (valjda) vodi racuna o svojoj deci,ali i ja mislim da roditelji ipak pre idu zbog dece na more nego zbog sebe. A oni koji zarad licnog zadovoljstva vode i decu...nek stave prst na celo. Sta drugo reci.
Srpske price...."jao,ja sve zbog dece..ko misli na sebe,taj je..."bla,bla...Ej,mladi ste ljudi,ne prepisujte verbalne odlike svojih roditelja...Sta to znaci-ide zarad licnog zadovoljstva a vodi i decu..pa da stavi prst na celo?Letovanje je,valjda,zadovoljstvo za celu porodicu?Ili se siroti roditelji samo zrtvuju jer je to "zdravo za decu"-kao da nebi bila zdrava planina,selo,jezero-svako mesto koje donosi novo iskustvo porodici.
Deca jesu sasvim sposobna da letuju na moru-ali necemo odabrati punu sezonu(ako je izvodljivo),obezbedicemo lakse uslove za putovanje,necemo drezdati na plazi u podne,necemo kukati sto nema nocnog provoda-dok su sasvim mali..
Mi imamo troje dece i svako je sa 1 god.umocilo svoju guzu u Egej...i to je bilo jer smo MI-roditelji voleli da budemo tamo,a ne negde drugo,oni nisu znali da biraju,ali su uzivali..i sada,kad su dvoje vec odrasli i putuju sa svojim drustvom uvek rado podju i sa nama,duh porodicnih letovanja je ostao drag svima mada je rezim provoda sada sasvim drugaciji...