Gde u Grckoj letovati sa malom decom ili bebom?
Napisano: 25. Jan 2008 - 13:02
u junu bih poveo u Grcku cerku 2 godine staru. Zanima me da li je to rano za nju, mislim na zemlju i klimu? Ja sam, sa suprugom pre nekoliko godina bio u Nea Kalikratiji i bilo je OK. Da li neko moze da mi preporuci neko mesto za tako malo dete (mislim da nije mnogo guzva, da je zdravstvo ok i sl.). Razmisljamo o Nei Poriu ili Platamonu.
Unapred zahvalan ya svaki savet ili predlog
Dejan
Napisano: 25. Jan 2008 - 16:33
Napisano: 25. Jan 2008 - 16:49
Putopis: KRF ZAKINTOS SKIATOS
Napisano: 25. Jan 2008 - 17:49
Napisano: 25. Jan 2008 - 23:51
Napisano: 26. Jan 2008 - 02:47
Nei Pori ti je mnogo bolje resenje nego Platamon, veca pescana plaza sa dosta plicaka bas za decu. More je toplije obzirom na pescano dno i dubinu vode.
Napisano: 26. Jan 2008 - 10:35
Napisano: 26. Jan 2008 - 20:51
Toplo preporučujem Polihrono malo porodično mesto gde će dete da ima društvo za igru , uveče je mirno pa može i da se odmori. Ako imaš svoj auto to bi ti bila najbolja kombinacija jer autobusom kada ideš onda apartman moraš da napustiš u 09.00 a autobus polazi u zavisnosti od agencije do agencije od 15.00 pa neke i u 18.00 tako da dete moraš da sklanjaš sa sunca po najvećoj vrućini ali gde ? Ako upoznaš nekoga pa ti pomogne barem dete da skloniš sa sunca to je super ali ako ne nađeš muke . Zato auto bilo koj (ja sam išao ladom rivom iz 89 pa se ne žalim stanem gde hoću pođem kad hoću itd..) Mislim da bi ti bolje bilo da put ostviš za kraj avgust početak septembra tada su iste cene kao u junu ali je i vreme toplije i more takođe mada u Polihronu i u julu neme preterane gužve .
Pogledaj po destinacijama kakve sve utiske ljudi ostavqaju pa odluči i takođe odluči
I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glint on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.
When you wake in the morning hush,
I am the swift, uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Napisano: 27. Jan 2008 - 01:50
Zato, samo napred!!!!!
Napisano: 27. Jan 2008 - 19:54
Grcka meni generalno kao roditelju ali i kao vozacu uliva poverenje, odlicna organizacija , zdravstvene ustanove u svakom mestu, dobra infrastruktura, autoputevi, pomoc na putu, zaista se nikada ni u najzabacenijim mestima po ostriva nisam osecao nesigurno. Uvek postoji mogucnost da u slucaju nezgode/bolesti/povrede za sat vremena nadjes doktora,majstora, policajca isl.
Konkretno za Nei pori znam da postoji lekar opste prakse ali ne i pedijatar, najblizi pedijatar je udaljen 15-ak km u onom brdskom selu put Olimpa, zaboravio sam mu ime.
Ovu poruku je izmenio vladarr: 27. Jan 2008 - 19:55
Napisano: 31. Jan 2008 - 00:50
Nasoj Maji ce to biti vec drugo letovanje u Grckoj.U septembru 2007. smo bili u Leptokariji u odlicnom smestaju za male pare.I tamo je lepo, ali mi se cini da ima vise vetra zbog blizine Olimpa pa ove godine menjamo lokaciju.
Grcka je oduvek bila idealna za malu decu tako da neces pogresiti.Posto smo premijeru pakovanja,puta,smestaja i boravka sa malim detetom vec pregrmeli mozemo ti ako treba jos nekim savetom pomoci.Pozdrav
Ovu poruku je izmenio snef: 31. Jan 2008 - 01:02
Napisano: 31. Jan 2008 - 01:00
Napisano: 31. Jan 2008 - 12:49
Samo narped, uz dobar podnevni odmor, dete će da se preporodi u Grčkoj.
Napisano: 31. Jan 2008 - 13:04
Ovu poruku je izmenio Roli: 31. Jan 2008 - 13:05
PUTOPIS: Kušadasi u slici i reči MFT: Paralia, Solun Waterland, Ostrvo Krf, Paxos-Antipaxos, Grad Krf, Zavejani Zlatibor, Ritter Sport Museum, Terra

Napisano: 15. Feb 2008 - 18:57
1. da bude relativno blizu
2. sa pescanom plazom
3. sa toplim morem
4. sa cistim morem
5. bez meduza i jezeva
6. bez velikih talasa
7. bez velike guzve
8. smestaj blizu plaze i
9. da bude relativno povoljno (korektan odnos cena/kvalitet)
Nadam se da je moguce naci mesto u Grckoj koje zadovoljava vecinu ovih kriterijuma. Unapred se zahvaljujem svima sa konstruktivnim predlozima.
Broj korisnika koji čitaju temu: 2
Članovi: 0, gosti: 2, skriveni članovi: 0