Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

SARTI

1810 odgovora na temu

#1636 damal

backpacker

• Član
  • Poruka:13

Napisano: 07. Feb 2012 - 20:38

Izuzetno ljubazni, apartmani (kao i cela kuca uostalom) ukusno sredjeni (vidi se da je neko to radio iz ljubavi prema poslu a ne iz puke potrebe da uzme pare a ne pruzi nista). Njih dvoje su skoro uvek u kuci i na usluzi ako je nesto potrebno ili ne stima.

U svakom slucaju, sa njima je sve funcionisalo perfektno od prvog e-mail kontakta pa do odlaska...

Od mene je ocena 10+

#1637 123

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:418
  • ženski

Napisano: 08. Feb 2012 - 22:50

SBK, pretpostavljam da je Hanioti slican Pefkohoriju. Cista voda, uska plaza, dosta nasih turista i guzva na svakom koraku.
Sarti ima veliku dugacku i siroku plazu. Na jednom kraju, blize starom delu grada mozes naci kafice, suncobrane i lezaljke i brz prelazak u dubinu, dok u novom delu grada je postepeniji ulaz u vodu, a suncobrana i lezeljki za iznajmljivanje nema. Ne znam koliko ti je to bitno, ali eto...da imas i to u vidu prilikom izbora smestaja. Sarti Beach je skroz na kraju plaze i meni se nije uopste svideo jer je dosta udaljen od starog dela grada.
Ako ides kolima i volis da istrazujes okolinu, Sarti moze biti dobar izbor. Procitaj prethodne stranice, dosta je lepih plaza u okolini. Neke su lepe za slikanje, neke za plivanje i uzivanje... Ako ne volis da obilazis, volis plaze sa svim pratecim sadrzajima, lezaljkama, suncobranima i tusevima, ides autobusom, a ne planiras iznajmljivanje auta ili motora, onda mozda ipak Hanioti.
Sto se vetra i talasa tice, ima ih, nekad manjeg, negad jaceg intenziteta, ali suncobran je uglavnom stajao sklopljen. Ove fotografije su napravljene u dva razlicita dana. Jednog je vetar bio blag, sto na letnjim vrucinama moze da prija,
Postavljena slika
a drugog je bio jak, talasi veliki, ali na plazi u novom delu Sartija svi su uzivali - i deca i odrasli
Postavljena slika

#1638 SBK

backpacker

• Član
  • Poruka:13
  • ženski

Napisano: 08. Feb 2012 - 23:01

@123,
hvala puno na savetu i slikama, ja volim talase, ali po svemu sudeci ipak sam izabrala Hanioti. Konsultovala sam se i sa cerkom koja je emotivno vezana za njega pa je to presudilo :D

#1639 Kokorajko

backpacker

• Član
  • Poruka:12
  • muški

Napisano: 08. Feb 2012 - 23:20

Ove godine supruga i ja smo se odlucili za letovanje na Sitoniji, pa nam Sarti deluje kao dobro mesto za bazu kako bi obisli sto vise plaza, a opet uvece imali gde da prosetamo.
Molio bih forumase da mi iz licnog iskustva preporuce smestaj. Uslovi su sledeci:
-da moze da se lepo spava, da me ne bude crkvena zvona ili nocni jahaci motocikala,
-da je normalno opremljena,tj. da ima osnovne stvari za zivot dok smo na odmoru,
-da nije ruinirano i prljavo iznutra, kao i da ima mesta za dve normalne osobe, a ne za liliputance.
Udaljenost od plaze nije mnogo bitna, bitnije mi je da je u mirnom kraju kako bi se odmorili,i da nemamo problema sto se tice smestaja.

#1640 vesnanis

turista

• Član
  • Poruka:67

Napisano: 09. Feb 2012 - 01:02

Sarti Inn je ja mislim poslednja izgradjena vila u Sartiju. Znaci smestaj je vrh. Od plaze 100-ak metara. Malo je skuplji, ali ako to mozete sebi da priustite sto da ne, jedanput godisnje se ide na more. Sada ima bazen i dosta porodica sa decom pa ako vam njihova graja ne predstavlja problem onda je ok.

Pogledaj porukuteodosije @ 03. Feb 2012 - 03:22

Zdravo svima.
Zamolio bih sve koji su bili u hotelu Sarti Inn u Sartiju da mi daju neke informacije.
1.Kakav je hotel, usluga i da li je bar blizu ovoga sto je na slikama? Posto na slikama izgleda fenomenalno.
2.Koliko je hotel daleko od plaze? Kakav je ulazak u more na tom delu plaze?
Hvala svima na odgovorima!
Sarti Inn je potpuno nov, prosle godine izgradjen i mislim da je to i najnovije nesto izgradjeno u Sartiju. Unutra izgleda fenomenalno. Bas je lux varijanta. Ima one lepe krevete sa uzglavljem, LCD TV, lepe kuhinje. Sada malo je skuplji, ali vredi ako zelite lep smestaj. Od plaze je 100-ak metara. Na tom delu nisu dugi plicaci, ali kada idete na Sitoniju idete pre svega da biste obisli sto vise plaza. A plaze su fenomenalne! Hotel ima bazen, koji kada ste na moru ima pre svega estetsku funkciju, ali dobro dodje i kada imate decu pa mozete kada je bas jako sunce da ih ostavite u bazenu. Tako da sve sto ima ne moze da smeta. ;) Vodite samo racuna o tome kada biste provodili vreme u apartmanima, jer su to dve zgrade okrenute jedna prema drugoj, izmedju je bazen, pa je pre podne osuncana jedna zgrada, a popodne druga. Terase su sa staklenom ogradom, pa je pogled na bazen narocito uvece, bas lep.

Ovu poruku je izmenio mikap: 12. Feb 2012 - 14:35
spajanje poruka

#1641 tajaaaa

turista

• Član
  • Poruka:80

Napisano: 09. Feb 2012 - 02:54

Pogledaj porukuKokorajko @ 08. Feb 2012 - 23:20

Ove godine supruga i ja smo se odlucili za letovanje na Sitoniji, pa nam Sarti deluje kao dobro mesto za bazu kako bi obisli sto vise plaza, a opet uvece imali gde da prosetamo.
Molio bih forumase da mi iz licnog iskustva preporuce smestaj. Uslovi su sledeci:
-da moze da se lepo spava, da me ne bude crkvena zvona ili nocni jahaci motocikala,
-da je normalno opremljena,tj. da ima osnovne stvari za zivot dok smo na odmoru,
-da nije ruinirano i prljavo iznutra, kao i da ima mesta za dve normalne osobe, a ne za liliputance.
Udaljenost od plaze nije mnogo bitna, bitnije mi je da je u mirnom kraju kako bi se odmorili,i da nemamo problema sto se tice smestaja.

Od buke motora se necete bas naspavati.Idealno vreme im je oko dva tri ujutru kada ih se skupi nekoliko,pa se kao trkaju.Inace idioti poskidaju prigusivace na auspusima pa ih odlicno cujete i kada nisu bas blizu.Nije prosla noc a da jednom ili dva puta u nedoba zagrme.Naravno,sto se vlasti tice to nikoga ne zanima.

Ovu poruku je izmenio mirarbi: 09. Feb 2012 - 13:07
nezatvoren citat

#1642 dadi-bg

turista

• Član
  • Poruka:91
  • muški

Napisano: 09. Feb 2012 - 09:39

Pogledaj porukutajaaaa @ 09. Feb 2012 - 02:54

Od buke motora se necete bas naspavati.Idealno vreme im je oko dva tri ujutru kada ih se skupi nekoliko,pa se kao trkaju.Inace idioti poskidaju prigusivace na auspusima pa ih odlicno cujete i kada nisu bas blizu.Nije prosla noc a da jednom ili dva puta u nedoba zagrme.Naravno,sto se vlasti tice to nikoga ne zanima.

O da, kako je ovo bolno istinito. Od te buke još ne mogu da se oporavim.

#1643 pajamen

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:246
  • muški

Napisano: 09. Feb 2012 - 17:10

i ja potvrdjujem ovu pricu...imao sam zle misli , nocu sa zicom da sacekam debila na motoru....

#1644 Kokorajko

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 12. Feb 2012 - 01:19

Hvala na iskrenim odgovorima. Bas bedak ako je situacija takva, onda Sarti otpada, pa makar se svako vece vozili do njega da bi malo prosetali. Koje mesto bi mi onda preporucili kao bazu? Sta mislite o Toroniju, vidim da je blizu Sartija, a malo mesto, predpostavljam da je mirno? Naravno, sugestije smestaja su dobrodosle.

Ovu poruku je izmenio Kokorajko: 12. Feb 2012 - 01:19

#1645 tajaaaa

turista

• Član
  • Poruka:80

Napisano: 12. Feb 2012 - 02:27

Pogledaj porukuKokorajko @ 12. Feb 2012 - 01:19

Hvala na iskrenim odgovorima. Bas bedak ako je situacija takva, onda Sarti otpada, pa makar se svako vece vozili do njega da bi malo prosetali. Koje mesto bi mi onda preporucili kao bazu? Sta mislite o Toroniju, vidim da je blizu Sartija, a malo mesto, predpostavljam da je mirno? Naravno, sugestije smestaja su dobrodosle.

Nije tako ,,strasno,, u Sartiju da ne preterujemo,bolje Sarti nego Toroni jer u Toroniju je bas bog rekao laku noc.
U Toroniju je super plaza sto je naravno jako bitno,ako je plaza najbitnija onda Toroni samo zbog toga.
Zbog svega drugog Sarti.

Bas bedak ako je situacija takva, onda Sarti otpada, pa makar se svako vece vozili do njega da bi malo prosetali.

Samo deluje da je Sarti blizu Toronija.Put naravno nije los ali je pomalo krivudav tako da je nemoguce bas zacas stici od jednog do drugog.

Ovu poruku je izmenio mikap: 12. Feb 2012 - 14:34
spajanje poruka

#1646 pprofesor

backpacker

• Član
  • Poruka:29

Napisano: 12. Feb 2012 - 12:28

Ne odustajte od Sartija, vila Panorama, Astra travel (prošle godine), blizu i gradska plaža i usamljene uvale, jedan jedini motor za 14 dana, fantastičan pogled na more i grad, nijedan komarac, solidan smeštaj za dvoje.

#1647 Kokorajko

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 13. Feb 2012 - 16:37

Odlucili smo zena i ja da ne uplacujemo nista, vec cemo, ako budemo isli na letovanje, ici na nevidjeno, sami cemo odabrati smestaj koji nam odgovara, pa ako nam se nesto ne svidi, put pod noge u potragu za drugim, i tako.
Hvala svima na sugestijama, veliki pozdrav iz zavejanog Smedereva!

#1648 bobank

backpacker

• Član
  • Poruka:21
  • muški

Napisano: 13. Feb 2012 - 17:17

Pogledaj porukuKokorajko @ 13. Feb 2012 - 16:37

Odlucili smo zena i ja da ne uplacujemo nista, vec cemo, ako budemo isli na letovanje, ici na nevidjeno, sami cemo odabrati smestaj koji nam odgovara, pa ako nam se nesto ne svidi, put pod noge u potragu za drugim, i tako.
Hvala svima na sugestijama, veliki pozdrav iz zavejanog Smedereva!

ukoliko idete do 15 jula najbolje je da sami tražite smeštaj,ovo vam govorim iz ličnog iskistva.Prošle godine sam se odlučio da idem 10.07.
ovu odluku sam doneo 7 dana pre tog termina.Praktično sve što su agencije nudile bilo je popunjeno ili veoma loše(kontaktirao sam i grčke agencije).U sarti sam stigao u 6h ujutru,u 8 sam imao super smeštaj na samoj plaži u novom delu.Pre ovoga sam na licu mesta imao još 2 ponude ali smo malo više birali.Pozz

#1649 joksavs

backpacker

• Član
  • Poruka:10

Napisano: 14. Feb 2012 - 17:49

Pogledaj porukuKokorajko @ 08. Feb 2012 - 23:20

Iz svog iskustva bih ti preporucio hotel/apartman Asteras. Stvarno je super, cisto, mirno, nije pored puta pa nema manijaka na motorima, lepo dvoriste...ja sam letovao 2011 tamo i smestaj je bio pun pogodak...dok za Sarti ne bih rekao :)

#1650 Ice-b

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 15. Feb 2012 - 18:20

Napokon se dogovorili i izabrali Aristea studios,Cekamo odgovor o ceni i uplacujemo....16.07-28.07(30.07).... :klap:

Broj korisnika koji čitaju temu: 3

Članovi: 0, gosti: 3, skriveni članovi: 0