Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

SARTI

1810 odgovora na temu

#1801 kao rani mraz

turista

• Član
  • Poruka:71
  • ženski

Napisano: 22. May 2012 - 16:51

@pajamen

nisam mislila na njega vec na Zorana sto je radio bas u Sarti Innu :)

@Aleksic

hvala na odgovoru, svaka informacija znaci :)
i nama je u Sarti Innu wifi radio losije u sobi a na terasi je solidno hvatao :)

#1802 MirkoiIrena

backpacker

• Član
  • Poruka:24

Napisano: 22. May 2012 - 19:36

Nadam se da ne smaram, dva brza pitanja :)

- Kako stoji sa snorklingom u Sartiju ili inace na Sitoniji posto to volim, ima li se šta naći na dnu a dohvatljivo prostim zaronom ?

- Na dosta slika sam video neke kao mini šatorčiće po plažama, to ima da se kupi u Sartiju? zna li neko cenu toga?

hvala unapred ako neko zna da pomogne
Mirko

#1803 draganla

backpacker

• Član
  • Poruka:43
  • muški

Napisano: 23. May 2012 - 08:46

Pozdrav svima, zna li neko kojim danom je pijac u Sartiju,i da li ga uopste ima ?

#1804 spas

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:263
  • ženski

Napisano: 23. May 2012 - 15:38

Pogledaj porukukao rani mraz @ 22. May 2012 - 16:51

@pajamen

nisam mislila na njega vec na Zorana sto je radio bas u Sarti Innu :)

@Aleksic

hvala na odgovoru, svaka informacija znaci :)
i nama je u Sarti Innu wifi radio losije u sobi a na terasi je solidno hvatao :)

a kod nas u sobi bio pun signal, verovatno zavisi od sobe do sobe, zato nam je tv bio potpuno neupotrebljiv....

#1805 kao rani mraz

turista

• Član
  • ženski

Napisano: 23. May 2012 - 16:24

Pogledaj porukudr. gan @ 22. May 2012 - 12:55

gde odsesti u sartiju a da vila ima svoij parking i wifi?.idem svojim autom pa nebi da se jurim po okolnim ulicicama, i da nisam udaljem od plaze previse.svaki savet je dobrodosao

sto se mene tice, sarti inn. nema svoj parking ali pored njega ima veliki parking od supermarketa. plaza je jako blizu, ima wifi, novo je i fino.

#1806 pajamen

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:246
  • muški

Napisano: 24. May 2012 - 13:33

Pogledaj porukuMirkoiIrena @ 22. May 2012 - 19:36

?

- Na dosta slika sam video neke kao mini šatorčiće po plažama, to ima da se kupi u Sartiju?

h
http://www.lidl.gr/c...offerdate=19238

#1807 kao rani mraz

turista

• Član
  • ženski

Napisano: 24. May 2012 - 13:38

jao za sta se odluciti sad,

Sotiria ili Alexandros??

sotiria mi se cini kvalitetnija ali alexandros mi ima bolji pogled, reklo bi se.
jel ima problema sa toplom vodom u alexandrosu, i tako neso slicno, nekih zamerki?
forumas Aleksic mi kaze da nisu imali neke zamerke za Sotiriu. ali sad me mami pogled iz Alexandrosa
help

#1808 pajamen

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:246
  • muški

Napisano: 24. May 2012 - 13:55

Pogledaj porukukao rani mraz @ 24. May 2012 - 13:38

jao za sta se odluciti sad,

Sotiria ili Alexandros??

za koji period?
koliko para?

Ovu poruku je izmenio pajamen: 24. May 2012 - 13:56

#1809 kao rani mraz

turista

• Član
  • ženski

Napisano: 24. May 2012 - 14:13

9.9.
razlika u ceni je jako mala, bukvalno za 10, 20e tako da to ni ne gledam.

sad sam u videu skontala da je Alexandros zapravo iznad Sotirije.
momentalno bih uplatila A. kada bih znala da necu dobiti neku najklaustrofobicniju dvokrevetnu sobicu od svih :)
nazalost jedna sam od onih sto su izbirljivi po pitanju smestaja, sta da se radi, mora neko i to.

mozda da pitam u Astri da mi garantuju da cu dobiti dobru sobu, kao zadovoljna proslogodisnja musterija? :)
joj ovo je najnapetije, ovaj prelomni trenutak. :nesvest:
dakle, sotiria mi je lepsa enterijerski a alexandros eksterijerski, molim vas usmerite me, licno iskustvo bi bilo pozeljno :volimenevolime:

#1810 Aleksic

backpacker

• Član
  • Poruka:12

Napisano: 24. May 2012 - 14:20

alexandros ako sam dobro razumela je ono sto se lepi na sotoriu i ne svidja mi se. kada se doalzi do soba u sotorii gleda se direktno na terase u tom alexandrosu, neke nemaju pogled na more nego gledaju na ulazna vrata od tih apartmana. prenatrpano izgleda.
moj predlog je da zaobidjete astru ako idete kolima i uplatite preko puta u aristei ili ima dole nize jedna kuca pored plaze bukvalno za koju smo se mi razmisljali ali bila 55e dnevno tj 10 skuplje od Aristee.

Ovu poruku je izmenio Aleksic: 24. May 2012 - 14:23

#1811 MirkoiIrena

backpacker

• Član
  • Poruka:24

Napisano: 24. May 2012 - 16:00

pajamen hvala za link ka šatoru :) nije baš onaj na koji sam mislio ali je i ovaj odličan a i nije skup :)

Broj korisnika koji čitaju temu: 3

Članovi: 0, gosti: 3, skriveni članovi: 0